Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ercüment Bosut

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ercüment Bosut Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İzmir
  • Arabam:
    2015 Focus 1,6 Ti-Vct Titanium
  • Meslek:
    Emekli
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Ercüment Bosut's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. Benim 2015 model Focus da tırdan indirilirken tavan hasar görmüş ve Otosan'da boyanarak satılmış. Daha sonra araç henüz 14500 km deyken tekrar Otokoç'da takasla değiştirilmiş ve satışa çıkmış. Ben de avantajlı bir fiyat teklif edilince hiç dert etmeden satın almıştım ve halen memnuniyetle kullanıyorum.
  2. 2. sanayi Boran Oto, Hamdi Boran'a bir gösterin derim. Gözünüzün önünde onarımı yapar. 0532 413 75 58
  3. Çok sağolun Ferit Bey, kendisiyle yine buradan iletişim kurarım.
  4. Her ne kadar rakam telaffuz etmemiş olsanız da, yanıtınız için teşekkür ederim. Açıkçası makul rakamlarla aynı şeyi ben de uygulatmayı düşünmekle birlikte, henüz bunu uygulatabilecek bir yer ya da kişi bulamadım.
  5. Yanıtınız için teşekkür ederim. Son olarak, çözülen sorunun ne olduğunu da belirtebilirseniz, ileride karşılaşılması muhtemel bu sorun hakkında bana ve diğer pek çok lpg kullanıcısına erken müdahale şansı verecektir.
  6. Güle güle iyi günlerde kullanın... Acaba maliyetler konusunda da bilgilendirmeniz mümkün müdür?
  7. Otokoç çıkışlı sıfır araca takılmış Landirezzo kitli Focus'u 15 bin kmdeyken yine Otokoç'dan alarak bu güne kadar 1200 km yaptım ve şimdilik gerek tüketim, gerekse de performans anlamında çok memnunum... Dolayısıyla konu bizzat beni de ilgilendirdiğinden, izninizle hortlatayım; Son durum nedir acaba?
  8. 4 paçalık ve bir de arızalı olan lastik basınç sensoru için işçilik dahil 809₺ ödedim... Eğer rüzgarlıklar da olsaydı 605₺ daha ilave edilecekti ancak, bundan %15 gibi bir iskonto da yapılacaktı.
  9. İzmir Otokoç'dan çarşamba günü paçalık ve rüzgarlık siparişi vermiştim, bugün gelmiş ve servise gittim. Paçalıkları bilhassa oem istedim çünkü daha önceki birçok aracımda yan sanayi kullandığımda ya bir tarafları yamulur, ya da takılırken kusursuz simetri mümkün olmazdı. Ayrıca araca saçma sapan delikler açılması da cabası tabii... Bu nedenle bir kere olsun tam olsun dedim ve doğrusu sonuçtan da memnunum ve bundan sonra tekerlerden kaportaya sıçrama sorunum olmayacak. Fakat hayret ettiğim şey şu oldu ki, orijinal Ford katalog aksesuarı Clinair rüzgarlıklar olmadı, uymadı... Kalıp hatası olduğunu ve uç noktadan 1,5cm kadar kesmeden oturmasının imkansız olduğunu söylediler. Tabii bu kesme işi de Otosan garantisini bitireceğinden bir yazıyla bu durumu kendilerine bildirdiler. Şimdi paçalıklar gayet güzel takılmış ama rüzgarlık hevesi kursağımda kalmış olarak ben de gelecek yanıtı bekliyorum. Yani sırf yan sanayi yapıştırma işi olmasın, orijinal geçmeli olsun dedim ve 10 kat fazla ödemeyi göze aldım ama, yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. ? Yine de Otokoç elemanı Mert Bey sağolsun samimiyetle ilgilenerek adeta kendi aracı gibi çözüm odaklı yaklaştı. Eminim ki bu işi de en iyi şekilde sonuçlandıracaktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.