Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Kahta

Üye
  • Toplam İleti

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ahmet Kahta tarafından oluşturuldu

  1. Akü iptal?,  yeni akü aldım,  tecrübemi paylaşayım; otomatik far konumunda ampullerin ömrü kısa oluyormuş diye manuele aldım, almaz olaydım unuttum ve bir gün boyunca böyle kaldı akü son damlasına kadar finishim... Takviye yaptım "immobilizer aktif" hatası aldım. Araştırmalarım neticesinde aküyü söküp evde 1 gün şarj ettim. Taktım çalıştı. Sonra hergün çalıştırmak zorunda kaldım yine de akü tutmadı, elektrikçi şarj etti yine olmadı, povver 12V 80Ah 780,  depozito dahil 430tl.

  2. Aracı galeriden aldım ,  fordotosan 3.yılda 150bin bakımına girdiğini söyledi  daha çok bana kiralık araç gibi veya makam aracı gibi kullanıldığını düşündürüyor. Kapağın düşmemesi için atılan vidanın altındakileri soruyorum zaten, aracımın mazisini öğrenmek benimde hakkım...

  3. Arkadaşlar,  2009 mk4 2.0tdci aracımı 2 yıldır kullanıyorum çokta memnunum,  sonradan fark ettim eşya bölümü kapağındaki bu vida izleri ve delik sizce nedir? Ne takılmış acaba? 

    Screenshot_20190112-235708.png

  4. Arkadaşlar Merhaba, benzer konu bulamadım ,  bende 2009 mondeo mk4 2.0 tdci manuel araç var. Aküsü bitti. İçinden orijinal olmayan bir akü çıktı, acaba orjinal fabrika çıkışı değerleri nedir? Kaç amper kaç ah ? Satın alacağım cevabınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.