Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Alper Sakallı

Üye
  • Toplam İleti

    259
  • Katılım

  • Son ziyaret

Alper Sakallı Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    '12 Focus 1.0 EB Titanium HB
  • Meslek:
    Uçak Teknisyeni
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

726 profil görüntüleme

Alper Sakallı's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

72

Toplam Beğeni

  1. Kükürt ppm değeri ile alakalı olabilir ve Egzozdan atılan gazların iyi bir şekilde filtre edilebilmesi için filtre elemanlarının belli bir sıcaklıkta olması gerekiyor.
  2. İlgili modülün ilgili soketi gevşemiş olabilir, içeri su alıp sigortaları kısa devre yaptırmış olabilir, led ampul taktıysanız ondan da olabilir.
  3. Kaçak akımı kontrol edebilirsiniz. Kutupbaşını sökünce 5w ya da 10w'lık halojen ampulün bir ucunu söktüğünüz kutupbaşına diğer ucunu da akü kutupbaşına değdirin. Lambanın yanmaması lazım. Çünkü iki kutup da aynı. Bazı araçlarda bu test için kontağı kapatıp 15 dk beklemek gerekir.
  4. Siyah ekran için 172'yi 08 yapmıştım. 09 da orijinal navigasyon varsa göstergede yönlendirme işaretleri çıkıyormuş 63700000 4lü ekran için
  5. Ambient nam-ı diğer ambiyans aydınlatmadan bahsediyorsunuz. Tabi ki yapılır. Ozan hocam modüldeki pinlerini ezbere biliyor ?
  6. Hava filtresi, baskı balata, Bujiler, benzin enjektörleri, bobinler, yakıt basıncı, sensörler, gaz kelebeği ve potansiyometresi, egzoz sistemi ve elemanları hepsi potansiyel suçlu. En doğru teşhisi koyabilmek için aracı orijinal tanı cihazına bağlatıp hata kodu var mı bakılmalı, sensörlerdeki değerler okunmalı ve yorumlanmalı. Tabii ki sorununuz şu şekilde cereyan etmiyorsa; Ani hızlanmalarda, sollamalarda ya da yokuş tırmanışlarında devir yükseliyor ancak araç devirli iken geç hızlanıyorsa. Bu durumda baskı balata bitmiş oluyor. Yani kaçırıyor.
  7. Mavi ekran ya da siyah ekran hatta açılışta ST logosu gibi. --3 dakika sonra eklendi-- Mavi ekran ya da siyah ekran hatta açılışta ST logosu gibi.
  8. Ekran teması gibi ve standart 4'lü ekrandaki bilgilerin yerini değiştirip orada olmayanı da koyabilmek.
  9. Els27 diye Google'da aratın. Ya da varsa size yakın muhitte kablosu olan bir forumdaştan rica edin. Yokuş kalkış, otomatik kapı kilidi, xenon far tipi, lastik basınç uyarısı, kumandadan camları açma-kapama süreleri, geniş ekran gösterge taktıktan sonra göstergenin türü ve 4'lü ekrana istediğiniz bilgiyi koyma, lastik ebatları, kapı kilit geri bildirimi.
  10. U ile başlayan hata kodu iletişim hatasının genel harfidir. #43 hız limitleme #44 hız ikazı Bende standart olarak; #43 07 #44 01 Olarak ayarlı. Bilgilerinize
  11. Akslardan olsa araç dururken direksiyonu çevirdikçe katır kıtır sesler olur. Amortisör bilyalarıyla karıştırmamak lazım o gıcırtı yapar. Volan da öyle kulağa gelecek kadar ses yapma potansiyeline sahip bir parça değil. Genelde mekaniksel soruna sebep olur. Titreme ve marş sırasında cızırtı gibi.
  12. Motor kulağı gibi sanki. Her gaza bastığınızda ya da gazdan ayağınızı çektiğinizde lıng diye ses olur.
  13. Bende de yokuş yardımı çalışmıyor titanyum paket olmasına rağmen. Göstergeden açınca uyarı veriyordu artık uyarı da vermiyor çalışmıyor da. Pedaldaki 3 sensör ve westinghouse'daki fren basınç sensörü değişti. Sorun elektrik tesisatında bu özelliğin ya da sensörlerin olduğu demette kısa devre var sanırım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.