Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Doğukan Özçelik

Üye
  • Toplam İleti

    67
  • Katılım

  • Son ziyaret

Doğukan Özçelik Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Focus 1.6 Tdci Trend X
  • Meslek:
    Lojistik
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Doğukan Özçelik's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

8

Toplam Beğeni

  1. Valla hocam, videoya şimdi baktım, kulaklıkta özellikle belirttiğim ses geliyor 🙂 maalesef çok yakın olmadğı için çok net bir ses yok. Valla hocam, bugün yarın servise götüreceğim fakat inşallah büyük bir şey yoktur.
  2. Merhabalar abiler, arkadaşlar, Ford focus 3 - dizel 99.000 km de aracım var. Direksiyonu hafif sağa sola çevirdiğimde vurma sesi gibi bir ses geliyor. Video ekledim. Yardımlarınızı rica ederim. Şimdiden herkese güzel ve sağlıklı yeni yıllar dilerim VID-20231231-WA0033.mp4
  3. Tam tarihi hatırlamıyorum ama yarın bakayım, geçen yıl kasım ayıydı diye hatırlıyorum. Peki bu uyarıyı silsem problem olur mu bir de motor yağında herhangi problem yoktur diye düşünüyorum baktığım kadarıyla siz ne dersiniz
  4. Selam abiler arkadaşlar 90.000 km’de arabanın bakımlarını yaptırdım. Araç 97.000 km’de ama motor yağı değişim zamanı geldi uyarısı veriyor.
  5. Bildiğiniz bir usta var ise istanbul anadolu yakasında götürmekte fayda var herhalde 🙂 Yıkama olursa daha da kötü olmaz mı ? amacım biraz da olsa pas gibi görülen yerlerin normale dönmesini sağlamak.
  6. Hocam o pas gibi görünen yerler şimdi pas değil mi ?
  7. Araba alt takımında paslanmalar eklediğim videodaki gibi ,bu konuda yapılması gereken bir şey var mi ? IMG_6949.MOV
  8. Merhabalar, abiler, arkadaşlar, focus 3 hb arabama kapı kolu kromu montaj yaptım fakat bir kapı hariç kapı kollarında açınca tekrar yerine gitmiyor takılma oluyor. Neden olur yanlış bir şey mi yaptım ? Çözümü nedir ?
  9. Merhabalar, aracıma sonradan lastik basınç uyarı sistemi eklendi yani o sistem açıldı ama lastik havası inince uyarı vermiyor neden ki acaba ?
  10. taş vuruğu derken hocam derin olarak derin mesela kir gibi görünyür birde çoğunlukla boyada kir var beyaz olunca çok dikkat çekiyor bende biraz hassasım temizlik konusunda iyi görünsün istiyorum. --0 dakika sonra eklendi-- peki hocam kompe boya koruma ve cila ne tutuyor sizin ? --1 dakika sonra eklendi-- bende temizlik için istiyorum güzel görünsün ama öyle pirpirikli adamlar va rki
  11. Merhabalar, sizce komple araca pasta cila yaptırsam bir sorun olur mu ? üzerinde hafif nokta kadar taş değmeleri var beni rahatsız ediyor sonrasında satmak isteyince adam neden pasta cila yaptın der mi ? pasta cila zararlı mı yaralı mı ?
  12. Nasıl bir kaplama yapaiblirim ki üstad, boyama yaptırsam ilerde satmak istesem alıcıyı ikna etmek zor.
  13. Ben aracı hiç vurmadım ama dediğiniz gibi şey olabilir. Aracın sadece ön sağ tamponda hafif park ederken sürtmeler var başka da kazası falan yok he bir kere parktan alırken önden darbe aldığını gördüm ama çok büyük değildi. Orayı da yaptırmak lazım o da çıktı işin içine
  14. Merhaba abiler arkadaşlar, arabamın arkasında çatlağa benzer şeyler var ben kendimce pasta cila yaparak yok etmeye çalıştım ama geçmedi neden oluyor bunun gibi çizikler anlamadım. Diğer konun da araba beyaz olduğu için yakından bakıldığında üzerinde toz gibi üzerine yapılmış gibi duran şeyleri komple pasta cila yaptırsam gider mi ? "Canlı olarak görüldüğünde ve fotoğraflar çok belli olmuyor ama görünce düzelsin istiyor insan" Umarım fotoğraflarda görünüyordur.
  15. Dediğiiz gibi bende çok sınırlarını zorlamam ve nokian ile iglili çok iyi yorumlar okudum ve çok şaşırdım. Biraz daha idare etsin lastiklerim 2-3 aya kadar alırım gibi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.