Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mesut ç

Üye
  • Toplam İleti

    951
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    3

İletiler, Mesut ç tarafından oluşturuldu

  1. Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 2,11 TL zam geleceği bildirildi.

    Türk lirasının dolar karşısındaki değer kaybı ve Brent petroldeki hareketler, akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre benzinin litre fiyatı 4 Temmuz itibarıyla 2 TL 11 kuruş zamlı satılacak.

    Motorine ise bugün zam beklenmiyor.

    Haziran ayı zamlarla geçti
    Akaryakıt fiyatları Haziran ayında peş peşe zamlanırken benzinin litresi 3,36 TL, motorin ise 4,37 TL yükseldi. Temmuz ayına girilirken hem benzin hem de motorinin litre fiyatı 24 TL'nin üzerine çıktı.

    İstanbul'da benzinin litre fiyatı bu geceden itibaren ortalama 26,15 TL'yi bulacak.

    Güncel akaryakıt fiyatları
    Benzin: 24,04 TL (Zammın ardından 26,15 TL olması bekleniyor)
    Motorin: 23,86 TL
    Otogaz: 11,33 TL

  2. 7 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

    dedigim gibi kacak yoksa 10 senede gaza bir sey olmaz. kacak olmadan sadece puntoda degistirdim gaz, oda 16 yasinda alternatorun kolay sokulmesi icindi. 

     

    ozaman ben kaçaga da baktırtim.gerci araç 10 yaşında belki fabrikada basılan gazdır ama ne olur ne olmaz.bide şöyle bişey de var klima soğutuyor ama buz gibi yapmıyor.eskiden sona açınca üşüyordum şimdi o kadar soğutmuyor ama soğuk üflüyor cok arada kalıyorum

  3. gaz kaçağı olduğunu sanmıyorum 5 senedir bende araba hiç gaz doldurtmadım normal bişey olduğunu düşünüyorum inşallah 😄 

    bide bir anda soğutmamaya basşlamadı zamanla azalarak performansı düştüğünü düşünüyorum

    13 saat önce, Ozan Kar yazdı:

    bosalan siviyi tasa doldurup islem bitince arabaya geri koyani gordum maalesef.

     

     

    tanıdık usta diye güvenmek istiyorum birde motor suyu rengi de çok temiz değişmiş bence

  4. 55 dakika önce, İsmail Kontbay yazdı:

    7. Yılda klima gazını değiştirmiştim klima kendine geldi.kurumsal bir yer olursa daha iyi olur diye düşünüyorum yaklaşık 40 dakika sürmüştü.

    dikkat etmem gerekecek marka bişey var mı yoksa hep aynı gazmı kullanıyor.ilk defa klima gazı doldurucam hiç anlamıyorum bu işten

    Bir saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

    Daha önce hiç değişmediyse değişmesinde fayda var. Aslında triger değişimi yapıldıysa o esnada devir daim değişiminde kaçınılmaz olarak soğutma sıvısı değiştirilmiş olmalı. Tabi devirdaim değiştirildiyse.)

     

    İki hafta önce 2016 model Focus'un triger değişiminde soğutma sıvısını da yenilettim. Ancak yaptırdığım yerde radyatör alt tarafını da açıp sistemdeki tüm sıvıyı tahliye etmediler. Böyle olunca sadece 3 lt antifriz ekledik ve birkaç gün sonra seviye biraz düşünce su ilavesi yaptım. (beklenen bir düşüştü) Fakat bu uygulama bana doğru gelmedi. Üşengeçlikten mi yoksa başka sebepten mi böyle yaptılar bilmiyorum.

    servisi aradım triger değişiminde yenilemiş usta sen demesen hiç aklıma gelmezdi teşekkür ederim 😄 

    • Beğen 1
  5. merhaba iki sorum olacak.motor suyunda hiçbir eksilme yok.sistemde bi sorunda yok suda antifirizli rengi de iyi kirlenme yok.genede motor suyu değişimi yapılmalı mı ?

    birde klima eskisi gibi soğutma yapmıyor.5 sene oldu azalmış olabilir.klima gazında dikkat edilmesi gereken bişey var mı yoksa  bilindik bir yere gidip gaz doldurabilirmiyiz

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.