Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yüksel Koyutürk

Üye
  • Toplam İleti

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yüksel Koyutürk Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Focus 3 sedan
  • Meslek:
    teknisyen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

342 profil görüntüleme

Yüksel Koyutürk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Merhaba arkadaslar. Herkese selam eleyküm. Bu sabah bomanti tünel beşiktaş istikametinde yol alır ken bir den motor arıza lambası yandı. Ama her hangi bir deyişiklik araçda olmadı. Çekişi gayet iyi ve normal. Şizce ne yapmalıyım... Araç 1.6 benzinliy tren
  2. Tavsiyen doğrultusunda konrol ve takip ettim hiç kesilmiyor seyahat esnasında STOP dan sonra 15 dakika sonra kapanıyor
  3. Servet bey karter contasından bahsedeyiyorum. Bazı focuscu lar hatta diğer araç sahipleride aynı hatayı yapıyorlar. O contayı deyiştirmek yerine sıvı conta yapılıyor yada yaptırılıyor. Bu sizcede yanlış deyilmi.
  4. Ben dede daha önce oldu ben hiç beklemedim gidip sıvı conta yerine kendi orjinal conta sını takdırdım sorun ćözüldü. Halendaa bir terleme filan yok yani sıvı conta yerine kendi contasını kullanmak daha iyi olmazmı bunu diyorum.
  5. Bence arkadaşlar her yağ deyişiminde yada 2 yağ deyişiminde bu tür sorunların önüne gećmek ićin conta deyişmekte fayda var diye düşünüyorum... sizcede doğru deyilmi?
  6. Valla arkdaşlar bendede bazı noktalarda sanki mıcır vurması gibi noktalar var. Ama çok derin olmadığı için ben rutuş yapmadım. Çok profesyonel olmak lazım. Yoksa yapılan rutuş o eski halini artıyor arkadaşlar... --3 dakika sonra eklendi-- Adem kardeşim gerçekten sırıtmuyorsa bende yapayım o zaman tek bir noktayı bir deniyo lim bakalım.
  7. Bendede aynı durum. Ama sanıyorum onlar lamba değil sadece gece reflektörü... kanısındayım...
  8. Arkadaşlar tekrar merhaba. Araç içi kamara nın montajını yaptım ve bağlantısinıda yaptım. Bunun üzerinden söyle bir bilgi vereyim bilmeyen focuscu arkadaşlarıma. Ben bağlantıyı söyle yaptım önce yolcu tarafından çakmaklığı besleyen sigorta yi buldum. Ve elime iki adet kablolu sigorta soketi aldım bunların iki ucunu sigortalarin ayakları kadar ince olan bir erkek fiş dicem bu fişe bağladım. Ve diğer iki birine aynı kalınlıkta ve diğer ucada aynı kalınlıkta erkek fiş taktım. Şimdi panelden çakmaklığı besleyen sigorta yı çıkardım. O iki ucu birlrştirdiğim soketi sigorta girişine taktım bir diğerinde sigorta çıkışına taktım. Geri kalan ucuda kamara modülune güden kabloya bağladım. Modüler giden sigorta soketi ne 5 amper sigorta taktım. Diğer panelden çıkardığım sigortayıda diğer sokete taktım çakma ğın sigortası yine kesintisiz devam ederken modüle gidende direk sigorta girişinden alıp direk kamara modülune gitti. Yani arkadaşlar hiç bir yeri açmadan kesmeden olayı hallettik. Bir güzel olayda bu enerji 15 dakika sonra da kesilmesi. Yani çakmaklığı sokmeye de gerek kalmıyor...!
  9. Çağdaş kardeşim bu konu üzerine yutupda bir arkadaş kendisi 5 dakika ićinde kendisi yapıyor. Bir bak istersen gerçi senin araç focusun hangi modeli ilmiyorum ama bir bak derim. Bir çıkış için bu kadar meblaa çok acımasız olmuş bence benim araç dada yok ama filaşh Bellek kullanıyorum pekte aramıyorum. Aslını sorar san
  10. Bencede hiç normal bir durum deyil bu gibi arızayı allah muhafaza yüksek suratta olsa ne olur düşünmek bile insan istemez. Onun için bu gibi durumlar göz ardı edilmemelidir.
  11. Aynen sinan arkadaşa katılıyorum. ..
  12. Ö der bey ben defalarca içini temizlettim. Ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. Arkadaşların dediği gibi serviste hayli hayli deyişimi yaparlar. Ama bu sudan yada başka sıvıdan deyil de sanki sert bir şey tahrip etmiş gibi duruyor.
  13. Çok teşekkür ederim değerli bilgi ve önerileriniz için arkadaşlar.
  14. Çok teşekkürler teoman bey önerileriniz için... görüşmek üzre
  15. Bakın ışte onu bilmiyordum. Bu iyi oldu. Ama bir şey daha var. Onuda sorayım. Ben biraz uğraştım 2 gün önce çakmaklığı sökemedim tahribat yapmak istemedim. Bu esnada onu besleyen sigorta acaba sizin dediğiniz gibi yine enerji belli bir sürede de gidermi eğer gider ise onun çışıdan alcam... ne dersiniz
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.