Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İsmet Akçakaya

Üye
  • Toplam İleti

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

İsmet Akçakaya Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Konya
  • Arabam:
    08 Focus 1.6 Tdci
  • Meslek:
    Memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

326 profil görüntüleme

İsmet Akçakaya's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

7

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar Konya'da Bu İşleri Yaptırmak İsteyen Olursa Yardımcı Olurum Buradan İrtibata Geçerse.
  2. Arkadaşlar Konya'da CC Tuşlarını Takacak Bir Elektrikçi Tanıdığı Olan Var mı Acaba ? Forumun İlk Sayfalarında Bir Kaç Gönderi de Bahsetmişler Elektrikçiden Lakin Sadece Tuş Takımını Takmak İçin 200 TL İstiyor. "hız sabitleyici montajı nin sayfalarından birinde fren ve gaz pedallarının üzerinde olması gereken parçalar var mı yok mu onu kontrol edin." Birde Bu Parçalar Tam Olarak Nerede Bu Parçalar Yoksa Hız Sabitleyici Takılmıyor mu ?
  3. Ben de Elm327 Almak İstiyorum Ama Doğru Bir Cihaz mı Tam Olarak Bilemediğimden Modifiye Edilmiş Dedikleri Cihaz Bu Değil mi Acaba Ekstradan Araç Üzerinde Oynama Yapmadan Bağlantı Yapıp Proğramı Kurup İşlem Yapılacak Cihaz Bu Galiba Diye Düşünüyorum Diğer Türlü Alıp Kendim Modifiye İle Uğraşmak İstemiyorum Geri Bildirim de Ford Focus 3' de Sorunsuz Çalıştığı Yazılmış Ona da Biraz Meylederek Sipariş Vermeyi Düşünüyorum. Link : https://tr.aliexpress.com/item/New-update-ELM327-MZ327-USB-V1-5-modified-switch-for-Ford-ELMconfig-FTDI-chip-HS-CAN/32805490137.html?spm=a2g10.search0104.0.0.9rT52G
  4. Camlar İçin Bilmiyorum Ama Far Temizliğinde Önermişlerdi Farların Parlak Kalması İçin Kesinlikle Kullanın Demişlerdi Yıkamadan Sonra Özellikle Farlarda Kalan Sabun ve Sudaki Kireçlerin Farların Yanmasıyla Isıyla Tepkimeye Girip Sarartmasından Bahsetmişlerdi Ama Camlar İçinde Kullanılır Bence Mantıklı Geldi Hafta Sonu Denemekte Fayda Var Teşekkürler.
  5. Yani Çok Abartı Yüksek Değilse Fiyatları (Zaten Çok Pahalı Olacağını Düşünmüyorum) Ya Motorunu Veya Fiskiye Memelerini Değiştirebilirim En Azından Camlar Kirli Olarak Sürüşten Keyf Alamıyorum Rahat Etmek İstiyorum Sürerken Aracımı.
  6. Yani Bir Arkadaşımda Siz Gibi Söyledi de Bende O Yüzden Bir Sorayım İstedim Toplu İğneyle Temizleyince Biraz Faydası Oldu Ama Tıkanıklık mı Var Motorunda mı Arıza Var Artık Bi Göstereyim Olmazsa Sizde Bu Şekilde Teyit Edince Tıkanıklık Olsa Ama 3. 4. Düğmeye Basmada Çok Kuvvetli Bir Şekilde Püskürtme Yapıyor Onu Yapmaz Herhalde. Kireç Çözücü Camlara da Zararı Olmaz mı Acaba Hiç Camlar Üzerinde Denemedim Aslında Camın Bi Kenarında Sileceğin Geçtiği Kısımda İz Kalmış Gibi Acaba Onu Temizlemeye Fayda Sağlar mı ki Tabi Su Haznesine Dökmeyi Düşünmüyorum Çünkü Tesisatı Komple Bozmakta İstemiyorum Sonra Daha Fazla Sorunla Uğraşabilirim
  7. Hocam İğne Uygulamasını Yaptım Toplu İğne İle Meme Ağızlarını Temizledim Biraz Onun Faydası Oldu Su Az Püskürtüyordu Birde Mesela 2. Basışımda Püskürtüyor Ama Suyu Az Püskürtüyor 3. Basışımda Ve 4. Basışımda Tanzikli ve Gayet İyi Bir Püskürtme Oluyor.
  8. Basılı Tutunca da Püskürtme Yapmıyor Elimi Çekip Tekrar Basınca Püskürtüyor.
  9. Merhaba Arkadaşlar, Aranıza Yeni Katıldım Formu Arada Takip Ediyorum Ama Kafama Takılan Bir Soru Var Acaba Bu Sadece Bende mi Böyle Yoksa Diğer Arkadaşlarda da Böyle mi Oluyor. Aracımın Cama Su Püskürtüp Silme Tuşuna Bastığımda İlk Etapta Silecek Çalışıyor Su Püskürtmesi Yapmadan Sonra 2. veya 3. Basışımda Tuşa Öyle Suyu Püskürtme Yapıyor. Bu Normal Bir Durum mu Bir Arkadaşıma Sordum Bende Öyle Bi Sorun Yok İkisi Aynı Anda Oluyor Dedi Bende Tereddüte Düştüm Acaba Normal Çalışması Nasıl Olmalı ve Eğer Normal Çalışmıyorsa Sorunu Nasıl Çözebilirim. Birde Aracımın Ön Camında Silecekten İz Oluşmuş Kireç İzimi Silecek İzimi Bilmiyorum Ama O İzi Nasıl Çıkartabilirim Nasıl Bir Temizleme Yoluna Gitmeliyim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.