Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ulaş Taş

Üye
  • Toplam İleti

    34
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ulaş Taş Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kocaeli
  • Arabam:
    13 Focus 1.6 TDCi Trend
  • Meslek:
    Tüpraş
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

242 profil görüntüleme

Ulaş Taş's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Başkan bu jant nasıl :d 17" bayağı seksi duruyor
  2. Başkan bu jantlar 17"mi 18" mi? Onu tam kestiremedim şimdi
  3. Hocam görsel olarak göndermiş olduğunuza ikna olmakla birlikte mahçup olduk şimdi. O zaman hocam ben 18" St jant ve 225/40 R18 Lastik takımı alıyorum pişmanlık duymayacağımdır. Konfor olarak pekte değişkenlik hissedeceğimi düşünmüyorum. Hissiyat olarak anlamam sanırım görüntüm güzel olsun yeterli yani ?
  4. Merhaba hocam. Sizin yazdıklarınızı okuyarak zaten sizlere sormak istedim. CMS jant ve ölçüler ile paylaşım oluşturmuştunuz o konuyuda dikkatli okumuştum. Şimdi ST geyik modelinin 18" 225-40 18" olarak yapılandırırsam duruşundaki görsellik nasıl olur sorusuna çok abartısız durmaz mı diyorsunuz birde önerir misiniz? ne gibi terslik yaşırım? --1 dakika sonra eklendi-- hımm 18" soğuk pres çokta basık olmasına gerek yok. Çamurluk arasındaki teker mesafesi çirkin gözükmediği sürece bana yeter. Çok yere yakın olmasını zaten istemiyorum. --45 dakika sonra eklendi-- Hocam şimdi baktım da 235/40 biraz geniş gibi geldi sanırım.
  5. Mevzu da zaten burada patlak veriyor. Şu an kara jant var. Alacağım Jant için çok masraf açıyor yaylar ile jant lastik birde 18" jantlar için konuşmak gerekirse sıkıntısı bitmiyor diye biliyorum. Yada nasıl yapılabilir. Helezonları isitip bir bakla düşürebilirim de. Zaten sizlerden beklentim. Sizin gibi düşünüp kestirip atmak değil. Enine boyuna komple düşünüp karar vermek sonuçta alacağımı 3-4 sene kullanmayı düşünerek alacağım.
  6. Merhabalar; Arkadaşlar forumdaki tüm focus mk3 jant önerilerinin hepsine baktım. Doktor Bey’imizin detaylı açıklamaları beni her ne kadar cezp etse de kesin bir dil ile yardım bekliyorum. İlk öncelik ile 18" jant almayı düşünüyordum ST model Geyik Jant İnce Kollu olandan. Mevzu şu ki 18" jant alırsam sanırım arabanın helezonlarına müdahale şart leylek gibi duracak çünkü 17" alırsam bu modelin 215/45 17" ile desteklersek helezonlara bir müdahale yapmak şart mı? Yâda siz ne önerisiniz. İstediğim mevzu araca çok müdahale etmeden aracın görünümü güzelleştirmek.
  7. Focus`ların malum 5x108 jant modellerinde fazla alternatif yok. 5x108 e olabilicek hangi ölçüler var sanki bir ara vardı hatırlıyorum da çıkaramadım bilen birisi var mı acaba?
  8. Buna bakıcam hocam şimdi anlamadığım için soruyorum 18-19 pinlerindeki kabloyu nasıl görebilirim ? F75 de sigorta var ise kablo tesisatı olma ihtimali nedir. 18-19 pinlerindeki kablo gözüküyor mu bu panelden ? --0 dakika sonra eklendi-- abi o yolladığın büyük fişi de bulamadım ben öyle bir büyüklükte hiç bişi yok aracın önünde şasisinde arkasında hava filtresinin kutusunu aküyü filan söküp mü baksam?
  9. Arkadaşlar Focus 3 İçin Kolçak bakıyorum. Niken Armster ve Omsa Line Markaları var Fiyatları Aşağı yukarı aynı gibi de hangisi daha kaliteli bir marka? Ve usb li olanlarda usb yi takıp çıkarmak için kol dayamayıda mı çıkarıp takmak gerekiyor her seferinde?
  10. Çözdüm kardeşim. Ama Kendim tesisat çektim harici anahtarla arabayla alakasız bir tesisat yani. Park lambasından tetikleme aldım röle koydum bir tane de normal bir düğme koydum. Bu yani çözümü böyle bulduk ? --3 dakika sonra eklendi-- Başkan ben bulamadım bunları. En son kendim harici bir tesisat çektim röle koydum. Parktan tetikleme aldım. Düğmeyi de içeri çektim şu an bilgisayara bağlanırkenki kapağın orada hiç bir yerinide delmedim aracın. Bilgisayara bağlanan yerdeki kapağı söktüm kolumu omzuma kadar içeri soktum çamurluğun arkasında bir siyah tıpa vardı parmağımla yoklamak için baktım yetiştim oraya bir telle itikleyerek çıkardım kabloyu oradan içeri çektim su almasın diyede silikon bastım oraaya bitti gitti şimdi trend pakette far anahtarında sağ taraftaki düğme yeri boş oraya düğme yapacam kendim oraya bağlayacam bitti gitti 10 gündür orjinal bir sis olsun diye uğraşıyorum olmadı ne yapalım bende böyle yaptım ?
  11. başkan tesisatı çektinizmi? çekti iseniz nasıl çektiniz bir özet geçer misin? araç kaç model hangi paket ve tesisat kablosu çekilimiydi 10 gündür tesisat kablosu arıyorum bulamadım
  12. benim sislerin tesisatını kurmam için gereken soket bu mu ? Bu gösterdiği ney sarp abinin ve nerede bu o 4 kablo mu sis nedir?
  13. servise gittim bi bakın dedim maliyet filan bakmaya gerek yok bunlarda yok komple tesisat çekiyoruz 750 tl dedi ya bi gidin siz servisci değil faizcisiniz dedim çıktım --3 dakika sonra eklendi-- Ayrıca sarp abi bunları yolladı ama hala cevap vermedi bunlar BCM mödülü sanırım yada başka bişi detaylı anlatılsa hallederim ben
  14. işte yok orada öyle bi kablo ? davlumbazı söküp baktım sisleri takarken baktım şu an sisler üzerinde takılı ama yinede öyle bişi görmedim kafamı sokmadığım yer kalmadı alt muhafazayı söküp bakayım birde ne yapayım başka
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.