Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Serkan Şengeldi

Üye
  • Toplam İleti

    54
  • Katılım

  • Son ziyaret

Serkan Şengeldi Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İZMİR KARŞIYAKA
  • Arabam:
    Focus 1.5 TDCİ Titanium Sedan
  • Meslek:
    Müzisyen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

766 profil görüntüleme

Serkan Şengeldi's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

16

Toplam Beğeni

2

Forum Yanıtları

  1. Hararette hiç bi anormallik yoktu standart yerinde duruyordu. Wastegate in açık kalmaması için neler yapılabilir bilmediğim için soruyorum teşekkür ederim
  2. Çok teşekkür ederim yarın ustaya göstereceğim Çok teşekkür ederim 🙏 Şu anda hiçbir sıkıntı ve uyarı yok muhtemelen atıza göstermeyecektir. Salı günü tekrar iş durumum nedeniyle Marmaris e gideceğim yarın ustama bi uğrayıp maf sensörü temizliğini yaptıracağım teşekkürler
  3. Merhaba Arkadaşlar. Geçen gün Marmaristen İzmir dönüşünde sakar geçidinde aracım siyah bir duman atmasıyla birlikte çekişten düştü bilen arkadaşlar varsa o rampaları çok zor tırmanarak zorla düz yere kadar gelebildim. Aracı stop ettikten bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi yine eski performansına dönerek keçi gibi tırmanmaya başladı. Daha önce başına gelen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. (Araç hava filtre vs full bakımlı ve bu konu daha önce açıldıysa özür diliyorum maalesef bulamadım)
  4. Bende amortisörlerden ses geldiğini düşünmüştüm ama zamanla mazot deposundaki dalgakıranın yeterli olmamasından kaynaklandığını anladım yani yarım depoya indikten sonra o bütün sesler yok olup gidiyor ?
  5. Maalesef kardeşim bende de aynı ses mevcut yaklaşık yarın değoya kadarbu ses geliyor ve çok aşırı gıcık ??
  6. Buğu sorunu olmasın ve eğer buğu mevcutsa çok kısa sürede buğuyu almadı için otomatik olarak devreye giriyor. Aynı şeyi serviste ki ustaya sordum ve aynı cevabı aldım ?
  7. Eser bey dünyadaki en güzel görüntü kesinlikle şanlı ay bayrağımızın görüntüsüdür haklısınız [emoji1303][emoji1303][emoji1303]
  8. Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Baya bi uğraştıktan sonra pixell boyutlayan bir program buldum internetten ancak şu an ismini hatırlamıyorum pc açınca tekrar yazıcam. O programla gerçekten çok basit bir şekilde yaptım. İlginize teşekkürler ???? --1 dakika sonra eklendi-- Teşekkür ederim Yakup bey ???
  9. Merhaba arkadaşlar. 2015 model 1.5 tdci powershift aracımın orijinal ekranında duvar resmi yapmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. 800*364 pixell olması gerekiyor. Nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler [emoji4]
  10. Servis benden ben servisten bıktım vallahi ???? yine servis yolu gözüküyor ????
  11. Arkadaşlar ben ne kadar sakin kullanırsam kullanayım 8 lt altına kesinlikle düşüremiyorum. 5lt görmek benim için hayalmiş gibi duruyor. Acaba benim aracımda bi problem mi var yoksa bende mi bir problem var? Agresif kullanan da bi adam değilim hatta ve hatta gaz pedalının altında çivi varmışçasına hafif hafif basıyorum. Servisemi gitsem acaba?
  12. Anladım ? Servisteyim şu an geldim arabayı inceleyecek olan teknisyen arkadaş evlenme iznine çıkmış 2 hafta sonra tekrar gelicem ? Cevabınız için teşekkürler
  13. Murat bey işlerimin yoğunluğu sebebi işe servis randevusu henüz almadım ve gösteremedim. Tcm nasıl bir arıza yapar nasıl bir orıblem ile karşılaşılır hiç bir bilgim yok eğer bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
  14. Merhaba arkadaşlar. 2015 model 1.5 powershift Titanium aracımda bi süredir ilk kalkışta gaza basınca 1-2 saniye geç tepki veriyor sanki arkadan çekiyolarmış gibi. Araç hareket ettikten zaman zaman vites geçişleri de geç ve baya hissedilir oluyor. Aracın çekişide düştü Servise götürdüm ustayla tur attık ancak anlayamadı. Bana sanki gaz pedalındanmış gibi geliyor ancak eminde değilim tabi. Buna benzer bir sorun ile karşılaşan arkadaşlar varmı? Yardım ve yorumlarınız için teşekkürler. (Forumda bu konu ile ilgili bir başlık bulamadım eğer barsa özür dilerim)
  15. Mete kardeşim Aynı sorun bende de mevcuttu. Servis garantş kapsamında iki arka podya rulmanını değiştirince ne ses kaldı ne de uğultu.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.