Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Engin selçuk

Üye
  • Toplam İleti

    129
  • Katılım

  • Son ziyaret

Engin selçuk Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ankara
  • Arabam:
    f2 1,6 ghia
  • Meslek:
    memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Engin selçuk's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

83

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. merhabalar genel olarak yakıttan kaynaklanan motor teklemeleri motor arıza lambasını yakıp hata uyarısı vermesine sebep olabiliyor bir de dizel yakıtın bu konudaki hassasiyetleri malum umaraım kalıcı bir sorun yaşamazsınız
  2. ayarları kurcaladım ancak bu özelliği açıklayan bi terim bulamadım belki adı farklıdır aracın kitapçığına baktım özellik hakkında bir şey yok..?
  3. arkadaşlar uzun bir süredir foruma pek fazla uğrayamıyorum, herkese merhabalar iyi forumlar, 2 hafta kadar önce akü değişikliği yaptım haliyle sony teyp kapandı aküyü takan usta anahtarla tekrardan çalıştırdı ancak şu an devirle paralel olarak yükselen ses özelliği çalışmıyor, bunu nasıl ayarlayabilirim forumu biraz taradım ancak bulamadım belki de vardır yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler
  4. merhaba arkadaşlar, geçen hafta bahsettiğim ABS ikaz sorunu Afyon da izmir yolu üzerindeki Budan Ford ta halledildi.işte resimler: Uploaded with ImageShack.us uzun abs kablosu aşağı doğru kıvrım yapıp jantın iç yüzeyiyle temas haline geçmiş. Uploaded with ImageShack.us sıyrılan kablo suyla temas ettiği anda şase yapıp devre dışı kalıyordu. çözüm: uzun kablo sorunlu bölgesinden kesilip kısaltıldıktan sonra lehimlenip izole bantla sarılıp plastik kelepçeyle sabitlendi. Uploaded with ImageShack.us masraf işçilik+kelepçe ücreti= 25 TL. umarım benzer sorunu olan arkadaşlara ya da ilerde yaşanabilecek durumlara bir fikir oluşturabilir.
  5. Anlaşılan bayram üstü bir kaç yüzlük sıkıştı arabanın bir yerlerine
  6. herkese merhabalar, dün tan oto ve başer oto ya uğradım ve araca baktıramadan geri döndüm sebebi ise randevu almadan gitmem zaten bayram öncesi yoğunluk da vardı. benim durumda ise hala bir değişiklik yok, bugün akşam saatlerinde Ankara da yağmur vardı ve ben seyir halindeyken ABS lambası sürekli yanıyordu ve ben yarın 550 km lik bir yolculuğa çıkacağım umarım sıkıntı yaşamam ama memleketteki ford servisinden daha şimdiden Salı günü için randevu alıyorum, sonuçları paylaşacağım. bu arada Yakup sanırım aynı dertden muzdarip olanlar var nasıl bi çözüm bulmuşlar acaba???
  7. Engin selçuk

    Abs Ikazı

    Arkadaşlar merhabalar, daha önce top ezilmesinden sonra yanan ABS lambası ile ilgili konu açılmış ancak benim ki farklı bir durum. 2 haftadır normal durumda herhangi bir sorun yok ancak araç yıkandığında ve son olarak yağmurlu havada yol alındığında ABS lambası yanmaya başladı. Motor stop edip lastikler falan kuruduktan sonra lamba sönüyor. Aklıma gelen sensörde ya da kablolarında bir sıyrık oluştu ıslaklıkla karşışaltığında şase yapıyor doğru tespitmidir? benzer sorunla karşılaşan oldu mu? malum bayram haftası ve tatil yolculuğunu çıkmadan (muhtemelen yarın) servise gideceğim sanırım.
  8. olabilir bende zengin içerikli yakıt diye hep opet aygaz euro lpg alıyorum lambayı bi sildirip birde shellden devam edeyim bakalım teşekkürler
  9. aynı sorunu ben yapıştırarak halletmiştim ama bi deneyeyim bunu tuttum. teşekkürler admin:)
  10. Arkadaşlar merhaba, aracımın arıza lambası önceden çok fazla yanmazdı ancak şu anda 400 km de bir yanıyor. Servisteki arkadaşlar hep aynı şeyleri söylüyor lpg varsa yanıyor fazla takma vs vs.. yalancı çoban hikayesine dönecek diye korkuyorum bir gün gerçekten bir arıza olacak farketmeyeceğim. atiker kullanan arkadaşlar da da bu sorun varmı acaba merak ediyorum?
  11. http://www.youtube.com/watch?v=2L_gbZPir0Q
  12. izinimde bir sıkıntı olmazsa orada olacağım umarım güzel çekimler yapıp sizlerle de paylaşacağım mutlaka...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.