Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Akpunar

Üye
  • Toplam İleti

    159
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Akpunar tarafından yazılan her şey

  1. Kızmayın @ErcanD Gürkan hocam sadece takıldı laf sokmadı. Ayrıca ben ortalamanın bir tık üstü memur maaşımla sizin bindiğiniz focusa da binemiyorum 🙂
  2. Yanlış hatırlamıyorsam anka Konya menşeili firma ve online satışı var.
  3. Direksiyon Destek Sistemi Arızası hocam forumda konusu vardı. Bir çok sebebi var maalesef.
  4. Yeni focuslar da aynı hissiyatı veriyor mu acaba deneme imkanım olmadı hiç merak ediyorum?
  5. Yanında değildim.Fakat yapılan işlem aşağı yukarı şu şekilde. Direksiyon kontrol modülü var onda temassızlık varmış onu onardı. Tekrar yaparsa değiştireceğiz. Parça kodu mevcut 350 400 tl civarı. --24 dakika sonra eklendi-- @Mehmet Sahin Erbay Yukarıdaki 2. fotoğrafınızda görünen direksiyon simit modülü hatası belki de bendeki hatadır.
  6. Bana işçilik hariç 1400 tl çıkardı. ustam sağ olsun 125 e halletti
  7. Normalde modulü söküp sinyal alıp almama durumuna bakıyorlar. sıkıntı yoksa 1 kademe daha aşağıya inip diğerlerine bakmaya devam ediyorlar. Benim usta öyle yaptı en azından.
  8. Hız sabitleyici konusu için bende focus var ve aynı sorunla uğraştım. Debriyaj müşürü, modulün kendisi ve direksiyon kontrol ünitesinde sıkıntı olabiliyor. bende modül değişti ve direksiyon kontrol ünitesi tamir edildi şimdilik sıkıntı yok. Eğer olursa kontrol ünitesi değişecek o da sponsorumuz erol otoda 350 tl.
  9. Keyifle binin, ek izolasyon ve güçlendirme hakkında bilgi verebilir misiniz ?
  10. Acı reçeteye razı olun: https://www.paraanaliz.com/2019/turkiye-ekonomisi/vergi-uzmani-dr-bingol-aci-receteye-hazir-olun-35638/
  11. Umudumuz umduğumuz gibi olsa bile büyük bir şey ifade etmiyor ne yazık ki.
  12. Servislerde kampanya var. 17 Nisan – 17 Temmuz tarihleri arasında bir Ford yetkili servisine gelin,17 Nisan – 17 Temmuz tarihleri arasında bir Ford yetkili servisine gelin, ücretsiz yaz kontrolü ve Ford'unuza özel fırsatlardan faydalanın. - KDV Dahil 249 TL ve üzeri işlemlerde “Yazlık oto bakım seti” hediyesi - KDV dahil 99 TL’den başlayan fiyatlarla klima gazı dolumu* - Ücretsiz klima soğutma / kaçak kontrolü - KDV dahil 79 TL yerine 29,90 TL’ye klima fresh uygulaması KDV Dahil 279 TL’den başlayan yaz lastikleri *Tavsiye edilen başlangıç fiyatlarıdır, tüm fiyatlara KDV dahildir.
  13. Doğrudur, bilmiyordum. Fakat ekran çökme riski olduğunu duydum güvenemedim.
  14. Bağımsız operatör ile kaydolunca girmiştim. --0 dakika sonra eklendi-- Şase atın bakayım ben
  15. Doğan beyin yeni Cmax konusunda güncellemeye dair postunu okuyunca ben de yaptırmak istedim. Etisten sorguladığımda PCM - BCM- PSCM - IPC güncellemeleri görünüyordu. Sivastaki servis yeni açıldığından ve IPC güncellemesi riskli olduğundan IPC hariç diğerlerini yaptırdım. 250 tl tuttu ve güncelleme yapıldıkça canlı canlı etisteki sayfadan güncelleme uyarılarının eksildiğini izledim ? Değişiklik var mı yok mu ? Güncelleme öncesi psikolojik olarak etkilenmemeye kendimi hazırladım (ama ne kadar başardım bilmiyorum ? ) fakat araçta rahatlama hissediyorum özellikle de direksiyonda. Yakıt tüketiminin artıp artmadığına dair söylemde bulunamıyorum çünkü yeteri kadar yol yapmadım. (bugün uzun yol yapacağım göreceğiz.) PSCM güncellemesini önemsiyordum çünkü forumda bu güncellemeden sonra direksiyon destek sistemi arızasının kesildiğini söyleyen biri vardı.
  16. İlk kez 2017 yılında uyarıyı aldım, şuan 2 3 günde bir alıyorum ne yazık ki, bekliyorum ne zaman başıma gelecek diye. Sivas'ta servis dışında güvenebileceğim usta da olacağını sanmıyorum, bakalım hayırlısı. Geçmiş olsun bir daha başınıza gelmez umarım. --51 dakika sonra eklendi-- Allah başka dert vermesin seneye olur inş.
  17. BCM modülü normal şartlarda su alıyor mu ? Motor yıkatmada tehlike var mı ?
  18. Bende sizin gibi ikilemde gidip focusa devam ediyorum ? Arkadaşın octavia aracı var sürüyorum benim focus 3 ile farkı şöyle, Motor sesi benimkine göre bariz fazla 3.5 ile kıyaslanmasını düşünemiyorum. focus daha performanslı, octavianın içi bagajı geniş ve ferah.
  19. Yağ için sormuştum aslında ? --0 dakika sonra eklendi-- İnternetten aldığınız yağın orijinal olduğunu nasıl anlıyorsunuz onu merak ettim.
  20. Gelen ürünün orijinal olduğunu nasıl anladınız ?
  21. Güvendiğim nokta arabanın devamlı kapalı garajda olması, bakalım . .
  22. Bugün serviste 160 tlciğe değiştirttim. Takılan parça oem üreticisi valeo, fakat aracın üzerinden çıkan gibi değil daha ince görünümlü. Bosch Car Servicelerde Aerotwinlere 160 fiyat çekti. Ben de gittim serviste taktırdım. 2012 model aracın sileceğiydi ilk değişimini oldu. umarım bu da bi 5 yıl gider ?
  23. Hemen hemen herkesin başına gelen sıkıntı. Arama butonuna hız sabitleyici yazın ilgili konu var.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.