Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hasan Gürkay Bostancı

Üye
  • Toplam İleti

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hasan Gürkay Bostancı Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    12 Focus 1.6 Tdci titanium X
  • Meslek:
    Tekniker
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

537 profil görüntüleme

Hasan Gürkay Bostancı's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

9

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Merhabalar. Aynı olay gecen hafta başıma geldi. Ayni yere sag on tarafa dokulmus. Babamın söylediğine göre ayni şekilde frenden dolayi devrilmis ve kapak firlayarak 3 litre kadar süt dökülmüş. O gun temizlenir dusuncesi ile temizlemis sabunlu sularla silmis olmasina ragmen hersey daha da beter olup, süt su ile daha da iclere ve arka tarafa yürümüş. Haftasonu koltukları ve taban halisini söktüm. Taban halisindaki süngerleride sökerek yimamayica verdim. Süngerleri camasir suyu ile iyice yıkadım ve kuruladim. Arabanin tabanini da çamaşır suyu ile temizledim. Su an arabada bir koku yok. Süngerlerde kurudu onlarda da bir koku yok. Taban halisini daha almadım o yüzden durumunu bilemiyorum açıkçası. Ama asıl sıkıntım fotoğrafta işaretledigim açılı tabandan baslayip göğsün altina dogru ilerleyen keçe. Dökülen bölgeyi kesip makinada yikasamda pekte ise yaramadi. Tekrar yıkarsam dayanabilecegini de sanmiyorum. Bunu bulabilme sansim varmidir? Yada yerine ne kullanabilirim? Bütün herseyi sökmüşken elimde olan bituself ile de kapladim tababi. Aradaki farki arabayi topladiktan sonra göreceğiz artik.
  2. Performansın artması tamam da performans artarken yakıt tüketiminin düşmesi olayına hiç anlam veremiyorum nasıl oluyor.
  3. Bildiğim kadarıyla normalde öyle bir şey yok. Benim tahminimce daha önce serviste birşeyi tutturmak için konulmuş sonrada sökmeyi unutmuşlar.
  4. Neyse ki entrye edit gelmiste yalan olduğunu belirtmis arkadaş.
  5. Her ne kadar kullanım kılavuzunda oyle yazsada ayna sinyalini değiştirmek icin sinyali sökmeye gerek yok aslında. Aynayi söküp ayna altı aydınlatmasini degisitirir gibi öylede cok rahat şekilde değiştirebilirsiniz.
  6. 2 aydır kör araba sürmenize rağmen hala orjinal ampüle dönmemeniz şaşırtıcı gerçekten.
  7. Yanlış mı anladım acaba, bir nevi devir göstergesi gibi gaz verince çıkıyor kesince iniyor mu?
  8. Evet telefondan çıkan her sesi arabaya aktarabiliyorsunuz. En azından bende o şekilde.
  9. Merhabalar Sağ ön cam şoför kumandasından kapanmıyor. Açılmasında herhangi bir sıkıntı yok. Kendi kumandasında da kısa ve otomatik kapanmada ve açılmada sıkıntı yok. 2 hafta kadar bir kac zorlama ve basma ile normale dönüyordu. Normale döndükten sonra gün içinde sıkıntısız kullanılabiliyordu fakat 2 haftadır hiç bir şekilde şoför tarafından sağ ön cam kaldırmayı kullanamıyorum. Bütün camlara programlama yaptım. Sonuç değişmedi. Şoför tarafı kumandayı söküp paketten anahtar yerlerini temizledim ve tuş takımı kontrolü yaptım sıkıntı yok. Baska tuş ile bastım yine tık yok. Sorun ne olabilir bir türlü anlayamadım. Sorun hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.