Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ozan Sayın

Üye
  • Toplam İleti

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ozan Sayın Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İzmir, Antalya
  • Arabam:
    '15 Tourneo Connect Titanium
  • Meslek:
    Mühendis
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

500 profil görüntüleme

Ozan Sayın's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

14

Toplam Beğeni

  1. Büyük ihtimalle size son cevap yazan da ben olacağım, çünkü arkadaşların belirttiği şekilde konuyu başından itibaren yorum içerikleri dahil okursanız km düşürmenin sadece gösterge değişikliğinde aracın orjinal km'sini kadranda görebilmeniz için anlatıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz. Sizin yapmak istediğiniz aracın orjinal km'sini düşürmek konusunu başka sitelerde araştırmanız daha doğru olacaktır. --2 dakika sonra eklendi-- Hızdan kastım ben de 3 - 5 km hızla çalıştı sizde belki 30 km altı ama daha yüksek bi hız diye düşünmüştümde. Neyse yansın yada yanmasın gönüller bir olsun? duruyor ya en önemlisi o.
  2. Tabi hızda etkili olmuş olabilir ben çok çok yavaşken dediğim gibi arabayı tabiri caizse bariyere doğru salmışken devreye girdiği için yanmamışta olabilir dörtlüler.
  3. City stop devreye girdiğinde dörtlüler malesef yanmıyor, mk3 de 2 kez park yeri bariyerinde deneyimleme fırsatım oldu ilki şans eseriydi sadece zınk diye duruyorsunuz o kadar.
  4. Uzun süredir bu başlıktaki yorumlara bakma şansım olmadı fakat bir bilgi olarak yazmak istiyorum aracımı değiştirip deneyimlediğim için. Foccus programı ve ELM kablosu ile Tourneo Connectte de işlem yapılabiliyor, aracım titanium paket olduğu için sadece otomatik kilitlemeyi açmam yeterli oldu diğer özellikler açıktı fakat program sorunsuz çalışıyor.
  5. Konunun üzerinden baya geçmiş ama birilerinin işine yarayabileceği için yazmak istedim. Bagaj kaplamasının vidalarını falçata ya da bıçak yardımı ile vida ile plastik tırnak arasını zorladığınızda vidalar kolayca çıkıyor. Benim de kısa süre önce led ampul patladı ve yarı fiyatı diye ithal aldım öncelikle, fakat mustafa beyin de belirttiği gibi frene basmasam dahi kısık yanıyordu park lambası gibi. Sonrasında tesisatı kontrol ettirdim fakat bir sorun yok, parçayı orjinali ile değiştirdiğimde problem çözüldü bu bana da garip geldi ama artık sorun yok?
  6. Alarm devreye girdikten sonra göstergeler normal konumlarının altında düşüyor bu durum normal mi? Tabi alarm ile ilgisi de olmayabilir aktif etmeden önce böyle bir durum olup olmadığına dikkat etmemiştim?
  7. @ER-OL Otomotiv merhaba, focus 3 için bagaj kapağı (3.stop) led stop fiyatı alabilir miyim?
  8. Daha önce kontak yeri değiştirilerek ve ek beyinle çalışan sistemler görmüştüm internette ama uygulanabilirlik ve uyum konusunu bilmiyorum.
  9. Aynen ben renodaki gibidir diye düşünmüştüm? aslında dokunatik olarak çalışması da riskli unutup gidilirse araç açık kalacak.
  10. Anahtarsız çalıştırma özelliği olan araçlarda(anahtarsız giriş özelliği olmayan) #21 keyless entry & start seçeneğini "02-keyless entry & start" olarak değiştirsek aktif olur mu? Anahtarsız girişin kapı kollarındaki dokunmatik sensörler olmadığı için çalışmayacağını düşünüyorum aktif olsa da fakat anahtarı algılayacağı için araçtan uzaklaşınca kilitleme çalışabilir, deneyen var mı?
  11. @Semih G. bey bende tam bu bilgiyi arıyordum bütçe planlaması içi? teşekkür ederim.
  12. @Sarp D. Uygur bey bu durumda tetiğin katlanır özelliğe sahip ekstra tuşlı olup olmaması farketmiyor değil mi, ben orjinal katlanır tuşlu tetik olmazsa katlama özelliğini aktifleştiremem diye düşünmüştüm.
  13. @Sarp D. Uygur hocam bende aracıma katlanır ayna uygulaması yapmayı planlıyorum, aynalar ve modülü çıkma olarak alacağım fakat aklıma takılan nokta sizin resimlerinizde de gördüm tetik değiştirmemişsinzi, değiştirmek gerekli mi değil mi? Bu söküp takma işlemleri sonrasında sadece elm ile aktif etmek yeterli olacak mıdır?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.