Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Metin Şahin

Üye
  • Toplam İleti

    70
  • Katılım

  • Son ziyaret

Metin Şahin Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Aksaray
  • Arabam:
    17 Focus 1.5 Tdci Ps Titanium
  • Meslek:
    Sağlık Memuru
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

545 profil görüntüleme

Metin Şahin's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

26

Toplam Beğeni

  1. Ön panjura servisi aradım 1000 lira tutar dediler doğru mudur acaba? Özelden orijinal panjur sordum 400 tl dediler servis 1000 tl dedi hani servis pahalı olurda bu kadar mı olur ki? Standart değil mi bu parçaların fiyatları acaba. Bide kaportanın içindeki kırılan parçanın adı ne acaba. Servise kalsak herhalde bi 5000 tl yi geçecek fiyat.
  2. Teşekkür ederim, tutanağı tuttuğumuzda servisten yaptırırsam hasar kaydı çıkar mı? Yani daha sonra bana bi sıkıntı çıkarır mı? Birde kendim temin edecek olsam bana masrafı ne kadar olur acaba? Ön tamponu komple mi değiştirmem gerekiyor acaba
  3. Merhaba, akşam park halinde duran aracıma öndeki araba geri gelerek çarptı. Aracımın kasgo+sigortası mevcut. Karşı tarafta tanıdık. Şimdi ben bu parçaları nasıl temin edebilirim. Yada şöyle sorayım, bu arızaları nerde yaptırayım. Servise mi götürmem daha iyi olur yoksa özel de mi yaptırmam iyi olur. Görüşlerinizi alabilir miyim acaba. Teşekkürler şimdiden
  4. Öncelikle ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. İzzettin hocam bu konuda beni bilgilendirdin saolasın. Aracı aldığım gün bu ses varmıydı bilmiyorum. Ki sıfır aldığım bir araçta böyle bi ses beklemediğim için bu sese de odaklanmadım heralde ozaman. Aracı aldıktan iki hafta sonra dikkat eder oldum. İlk önce aracın arka döşeme tarafı dan garip sesler geldi ona çözüm aradım ve bulamadım. Sonra ön sağ taraftaki kapıdan garip sesler gelmeye başladı sonra aldığım servise götürdüm kapı menteşesinden kaynaklanıyor denildi. Kapı menteşesi Ford dan talep edildi ve bir iki hafta sonra geldi ve takıldı. Aracınız hazır denildi vardım baktım ses hala geliyordu. Tekrar ilettim çıkmadan servisten sesin hala geldiğini. Sonra tekrar içeri aldılar bi kaç saat sonra tekrar çağırıldım ve o sesin işte içerden geldiğini gidermek için o kısmın kesilmesi gerektiğini söylediler. Bende tabi itiraz edince ozaman araç değişim talebinde bulunun denildi. Neyse tamam dedik aradık fordu durumu servisteki förevli anlattı forda ve kayıt açıldı. Ve yaklaşık bir ay oldu hala aradığımda mühendisler inceliyormuş dönüş yapılacakmış deniliyor. --2 dakika sonra eklendi-- Benim en çok moralimi bozan şey tüm birikimimle gidip sıfır araba alıp sonra da o arabanın arızalı çıkması. Acayip derecede moralim bozuk. Garanti öyle bi ses ki artık sadece kapı kapalıyken değil en ufak çukura girincede geliyor.
  5. araç değişikliği talebinde bulundum. bakalım süreci bekleyip göreceğiz. bayide bi araba vardı o arabada değişim olmuş. fabrikasyon bi hata varmış denilene göre. müşteri itiraz etmiş değiştirmişler. yenisi de gelmiş. inşallah benim araçta değişir. süreci nasıl takip edebilirim sizce?
  6. Araç değişimi olacağına ben hiç inanmıyorum. içimden hiç öyle bişey de gelmiyor. şuan çok sağlıklı da düşünemiyorum gerçi de. eğer bu sesi kendim giderecek durumda olsan ne yapmam gerekir. servisin dediği gibi kapının takılı olduğu yerden kestirip yaptırmalımıyım. onun bi zararı olur mu araca. araba sürmekten soğudum o derece sinir bozucu bi durum.
  7. Gelen ses bu. Kapıyı açarken veya kapı kapalıyken hareket halindede geliyor. E02CC74C-027C-4B7F-8A57-C79476E1BBBC.MOV --3 dakika sonra eklendi-- Gelen ses bu. Kapıyı açarken veya kapı kapalıyken hareket halindede geliyor. videoyu görüntüleyebiliyor musunuz bilmiyorum. Nasıl yüklerim ses videosunu acaba
  8. Kullanıcı hatası olsa servis bu yola yönlendirirken yapar mı acaba? Onu bilmiyorum. Büyük çapta bişey mi inan hiç bir fikrim yok Okan bey. Kapının açılmasıyla ilgisi olmayan bi gıcırtı geliyor. Çukura girdiğimde arabayı çalıştırdığımda sürekli gelen bir ses. Yağlanmamış da birbirine sürtünen yada boşta sallanan bi parça gıcırtısı ses. Ben arabayı alalı kaza falan yapmadım kendimden iyi bakıyorum diyebilirim. Belkide bu yüzden oluyo bunlar. Bi kere araba parktayken iş yerinde birisi ön çekicinin olduğu yerden geri geri gelirken çizmişti. Onu da serviste pasta cila yaptırdım zaten. O ses ilk aldığımdan beri geliyordu. Bilmiyorum sonuç ne olur. İnşallah bizi zarara dokmazlar.
  9. Böyle bi durum daha önce birisinin başına gelmişmidir bilmiyorum. O yüzden konu başlığına ne yazacabileceğimi bulamadım öncelikle onun için affınıza sığınıyorum. 2017 model focus araba aldım martta. Arabayı aldığımdan beri arabada çeşitli sesler gelip duruyordu. Hatta grupta da bi kaç konu başlığı açmıştım. işte aracın arka tarafından ses geliyo gibilerden. Ama bunun yanında ön yolcu kapısının ordan da ses geliyordu. Bi kaç kere yağlattırdım fakat ses kesilmeyince servise götürdüm aracı. servis ilk önce kapı menteşelerinden geldiğini değişmesi gerektiğini söyledi ve parçayı sipariş geçti. parça bugün gelmiş ve gittim parçayı taktılar araç tamam dediler bende bidaha bi bakayım dedim ve ses yine geliyor. tekrar ikaz ettim servisteki görevlileri. onlarda tekrar incelemeye aldılar falan. sonra beni çağırdılar garip bi ses tonuyla. işte aracı ne zaman aldınız falan sonunda bana şöyle bişey söylediler, bu gelen ses kaportanın içinden(kapının monte edildiği yer) geliyormuş. işte orda bişeylerin kırık olabileceğini falan söylediler tabi ben o ara şokta olduğum için tam hatırlamıyorum neresinin kırık olabileceğini söylediklerini. o sesin düzeltilmesi için kapı duvarının kesilip tamirinin yapılması gerekiyor dediler. sonrada tekrardan kaynak ve boya yapılıp teslim edilebileceğini söylediler. ama bunun arabanın değerini çok düşüreceğini ve benim yapmam gerekenin otosanı arayıp şikayet oluşturup aracın yenisiyle değiştirilmesini talep etmemi söylediler. tabi ben bayılacam bu arada. ne için geldik neler duyuyorum duruma geldik. Aradım. aynen olayı anlattım onlara ve aracımın yenisiyle değiştirilmesini istediğimi söyledim. kayıt açıldı denildi bana pazartesi salı dönüş olacakmış. Şuan acayip moralim bozuk bu yüzden ne yazdığımı da tam anlamadım bi kusur işlemişsem özür dilerim. Bu durumda benim ne yapmam lazım. aracı sıfırıyla değiştirirlermi? yada ne olur bunun sonucu? --17 dakika sonra eklendi-- yada böyle bi durumlar karşılaşan oldu mu acaba? lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.teşekkür ederim. --55 dakika sonra eklendi-- yokmu bu konuda bi fikri olan acaba?
  10. Arkadaşlar merhaba. Arabayı aldığımdan beri dikkatimi çekiyor ve niye yanmadığı konusunda bi fikrim de yok. Adını da bilmiyorum kapı lambası olarak açtım başlığı. Bu gotoğraftaki lamba nasıl yanar acaba ne yapmam lazım yada arızalı mıdır ki?
  11. @Furkan İlker Özmen bey tabiki sizinkide bi tercih. sizin tercihiniz size göre en doğrusudur bundan şüphem yok.
  12. Dediğiniz gibi fesatlık biraz var maalesef. arabanın keyfini bile yaşatmıyorlar insana yorumlardan anladığım kadarıyla bu genel bi problem. @muhammed kavlak arkadaşımızın da başına aynısı gelmiş. Burda birazda genel bi kanı var o kanı dışına çıktığımızda biraz garip karşılanıyor. Affınıza sığınarak yazıyorum bazen arabanın a sından anlamayan kişiler seni enayi yerine koyuyor. aldığım günden beri aynı tepkilerle karşılaşıyorum. karşıdakinin kalbini de kırmak istemiyor insan ama bazen zorluyorlar valla. en son hiç sevmediğim 'sanane' kelimesini kullanası geliyo adamın. @Bekir B. beyin dediği gibi yapacam artık keyfini çıkarmaya bakacam. yorumlarınız beni rahatlattı çok teşekkür ederim. bide şu var satarken zarar edersin. ya kardeşim ben sıfır araba aldım niye satayım diyorum. öyle deme başına bi iş gelebilir deniliyo ne yapıyım ozaman başıma bi iş gelecek diye bişey almayalım mı.
  13. Değerli arkadaşlar merhaba. Yıl başında 2017 focus aldım. Ve severek beğenerek aldım. Hala da çok seviyor ve beğeniyorum. Sadece çevreden gelen tepki? ve sorulardan sıkıldım sizinle paylaşmak istedim. Focus titanium aldım ve navi paketi de içindeydi ve bana maliyeti biraz fazla oldu. Ama ben şikayetçi değilim severek ve isteyerek aldım. Ama bu sürekli duyduğum soru "focusa bu para verilir mi?" sorusu deli edecek beni Ya tamam avrupa şartlarına bakıldığında yada bu arabanın ülkemize geliş fiyatına bakıldığında bizim aldığımız fiyat çok fazla. ama bu sadece focus için geçerli değil ki. şu anda sıfır km bi araç alacak olsanız ve dolu paketini alacak olsanız zaten en düşük 80-90 bin tl den başlıyo fiyatlar. ben mi yanılıyorum acaba? Ya neymiş işte o paraya bmw audi alınırmış falan falan. o paraya bu araba değmezmiş. Ne özelliği varmışmış bu arabanın bu tip enterasan soru ve tepkilerle aldığım günden beri karşı karşıyayım. Sizin fikirleriniz nedir acaba. ben mi yanlış yapmışım bu tepkiler mi anormal bilemedim.
  14. Onur bey, wd40 dediğiniz bu mu http://www.hepsiburada.com/wd-40-cok-amacli-pas-sokucu-200-ml-p-HRWD40415829?magaza=İstanbulreyon&wt_gl=cpc.nelk.6822.yapi-market-pla&gclid=CjwKEAjw1PPJBRDq9dGHivbXmhcSJAATZd_B_dwuLxb3_QCvjgzpCxLxJZdrM5RTKoXTbww2NEBWpBoCo47w_wcB ? Pası sökmesi için mi dediniz anlamadım? Fatih bey, dairesel klipsi kendim sökebilir miyim? söksem geri takabilir miyim ? tornovida ile söksem bi zarar verir miyim. yada sökme yönteme var mı. bence de ses ora ile ilgili gibi çünkü üstüne sert bastırdığımda ses kesiliyor gib.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.