Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emrehan M. DURMUŞ

Üye
  • Toplam İleti

    180
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emrehan M. DURMUŞ Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Uşak
  • Arabam:
    '14 308 1.6 156 Allure
  • Meslek:
    Eğitimci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

709 profil görüntüleme

Emrehan M. DURMUŞ's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

123

Toplam Beğeni

  1. Yeni megane hayal kırıklığı yaratmış testte. Genel olarak bakıldığında megane gitmek için değil durmak için tasarlanmış.
  2. Bu yaz da iyi akaryakıt zammı yaptı, maşallah, bereketli sezondu. EPDK bunu da dövize bağlamaz umarım. 2017 başında petrol varil fiyatı 55 dolardı bugün de 53 dolar. Bir gariplik var ama anlayamıyorum.
  3. Polis yardımlaşma sandığı (Polsan) iştiraki bir firma. Poliçe satın almadım ve hasar gibi durumlardaki tutumları hakkında bilgi sahibi değilim ama bir süredir zarar ediyorlar. İyi araştırmak lazım.
  4. İlk aklıma gelen aday Stelvio ve F-Pace oldu benim de. Malum olay tasarım ödülü ve Stelvio yakışırdı ödüle.
  5. Bir fifth gear bölümü vardı bilinen bu yakıtların güç çıkışına etkilerinin karşılaştırmasının yapıldığı, bulursam linkini paylaşırım. Shell V-Power iyi puanlar aldı diye hatırlıyorum. O günden beri V-power kullanıyorum. Tabii ki atık ve egzoz değerlerine, Silindir-piston-valf ve ateşleme ünitesi üzerindeki korozyon etkilerine de bakmak lazım.
  6. Tasarım dünyasındaki standartları belirleyen ödüllerden biri olan red dot organizasyonunda 2017 en iyi araç tasarım ödülleri açıklandı. Buyrunuz. Spor araç sınıfında Ferrari j50 ve Mazda mx5 rf Binek araç sınıfında Kia Optima Sportswagon Suv sınıfında Audi q2 Motorsiklet sınıfında Yamaha XSR900 Best of Best oldular. Kia için sevindim. Ferrari yine çok güzel ama Q2 için aynı fikirde değilim. Q2 hariç diğer seçimler çok isabetli diye düşünüyorum. Yamaha'nın retro motoru insanı kendine aşık ediyor. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.
  7. Dayanıklılık konusunda da büyük bir ödül oldu ecoboost için. 1 litrelik ünite, 1,5 tona varan araçları uzun süreler hareket ettirebilir mi sorularını da yıllar içinde sildi zihinlerden. VAG'ın yeni teknolojili 1 literlik motorunu da geçmiş olması düşündürücü ve sevindirici, malum o motorun arkasında da büyük bir ar-ge var. 1.5 tsi evo da sınıfında çok geride kalmış. Porsche'nin 4 litrelik boxer motoruna gitmesini isterdim performans motoru ödülünün ama malum Ferrari yapınca iyi yapıyor.
  8. Sürücü bitmiş yalnız, acil kahve molası lazım, bence yorgun araç kullanmayın temalı bir görsel.
  9. Ateşleme ve hava emiş üniteleri, benzin kalitesi, ölçüm yapan cihazın güvenilirliği vb.. çok faktör varken dert etmeyin o değeri. Ölçümlerde motor yüzdesi (ne demekse, motorun kalan ömrünü ölçüyorlar galiba!) yazan birçok güvenilir olmayan oto test merkezleri mevcut. Çalışması, gaz tepkileri normal ve bakımlarını yapıyorsanız umarsamayın bile. Motor mis gibi lineer şekilde 6600 devire kadar güç üretmiş, iyi devirleniyormuş, hoşuma gitti.
  10. Alfa sürücüye yönelik güzel bir tasarım yapmış. Sürücüye dönük ve şık. Belki diğer markalar da audi-bmw-mercedes özentisinden kurutulur ve buraya evrilir. Çıkıntı tablet sevdasından kurtulacağımız günler yakındır. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler.
  11. Emrehan M. DURMUŞ

    Lemans 24H

    Yarışın sonu GTE Pro klasmanında mükemmel ve trajikti, corvette son turda önde ve aston hemen arkasındaydı, corvette ön aerodinamik aksam ve lastik sorunuyla son virajlarda önce astona, sonra da forda geçildi, onların adına ben üzüldüm. Jackie Chan takımı süperdi, lmp2'de 1-3 yaptılar, oğul Prost ve Senna'dan oluşan takımı destekledim ama çok geride kaldılar.
  12. Emeklerinizin karşılığını keyifli ve sorunsuz sürersiniz inşallah. Videoları bekliyoruz.
  13. Ford ingiltere sayfasında bir titanium oluşturdum ekstralarla, fiyat 20bin poundu geçti. Bizdeki karşılığı bu donanımla 100bin üzeri olur. İlginçtir 1.0 motor seçeneği 100ps ve 125ps.
  14. Bize göre güzel, standart kullanıcıya göre ise fiyat sebebiyle üzücü haber. Kesin bilgiyi yayıyorum. Fiyat hakkında duyumun oldu mu Yakup Hocam?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.