Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Ulupınar

Üye
  • Toplam İleti

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Ulupınar Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    KONYA
  • Arabam:
    11 FOCUS TDCİ TITANIUM
  • Meslek:
    TEKNİK RESSAM
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Mehmet Ulupınar's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

13

Toplam Beğeni

  1. s.a. hocam izmirde UZ OTO VAR FACE DE yazınca çıkıyor. orda bulabilirsiniz.
  2. ER-OL OTO dan aldığım ışıklı vites topuzunuda hayırlısı ile montajlayıp aktif ettik.
  3. Göksel yaman bey’e teşekkürler kabza içi tamam en kısa zamanda montajlıyacağım.
  4. Teşekkürler hocam . Aynen hocam birde adam gibi yalıtım yapılsaymış süper olurmuş
  5. aynen o kablo hocam . her halde hasarlı araçtan kesip alınmı. enerji kablolarında fişleri var. --2 dakika sonra eklendi-- data kablosu hocam. enerji değil . dediklerinizide dikkate alıcam . 80 amper enerji çekiyormuş bildiğim kadarıyla .
  6. Teşekkürler göksel bey . Sizin bilginiz vardır ptc Heater var bende bunu data kaplosunun fişi kopuk . Araçtakı fişi kesip kaploları uc uca tutturup bantlasam çalışırmı.
  7. Çok teşekkür ediyorum öztunç abi . Yardımlarını bekliyorum. Orjinalini bulursam vites kolunu onu takmayı istiyorum. --0 dakika sonra eklendi-- Allah razı olsun --1 dakika sonra eklendi-- İnşallah hocam teşekkürler.
  8. çok teşekkür ederim. yasak olan bir durum yok sadece görsel benim araçtakiler. malesef cumartesi günü cam filminide söktüm. kafamın ağrıyacağı bir durum yok .
  9. Herkeze konyadan slmlar. Aracımı 02.02.2016 da Ankara tur otodan 2.el olarak aldım.. İlk yaptığım değişiklik. farları karartmak oldu. zaman ilerledikçe,aracı satıp bir üst modellere bakalım dedim.ama sonra bundan daha iyisinimi bulucam diyerekten,formlarda gördüğüm 2,5 lardan gaza gelerekten, ST yapmaya karar verdim. birazda böyle binelim dedim. formda konu açtım ve bana yardımcı olan @Öztunç Ünal'a teşekkürlerimi iletirim, ve kendiminde uğraşları ve araştırmalarımla ST ön tampomla başladım çalışmaya. spoylerimi de . apc plastikten buldum ama foto çekmeyi unutmuşum. yan marşpiyel ve difüzörü fiber kullandım . orjinal bulamadım kaportacı arkadaş,fiberleri yonttu,biçti çok güzel bir işçilikler montelendi ve boyandı. 18" bulmuş olduğum jantlarıda taktık. eğzoz uçları ile noktaladık şimdilik ve extralara devam edeceğim inş. havalar kötü gidince pek düzgün foto çekemedim. arayışta olduğum ışıklı vites topuzu ve st el freni kabzası var. Elinde olan veya yardımcı olabilecek varsa seviniirim. sırada elimde olan ve montajını beklettiğim ptc heater var. bundada tek sıkıntım. ptc deki data kaplosu fişi yok . bunu araçtakini kesip kılasik bağlayıp bantlasam olurmu . bir bilgi verirseniz sevinirim . ona göre işe koyulcam Hayırlısı ile gönlümüze göre ve kesemize uyğun bir şekilde topladık. allah herkezin gönlüne göre versin. inş.
  10. Kusura bakmayın hatamı düzelmişimdir herhalde satıcı bana böyle dedi oem marka android işlemcisi varmış. İnternette bu markayı buldum nasıldır bilmiyorum ve tavsiye vereceğiniz bir ürün varmı --6 dakika sonra eklendi-- Hocam çok teşekkür ederim bu ürünler hepsi aradıklarım. Ekran konusunda fikriniz nedir
  11. konyada s.a. arkadaşlar 2 senedir focus kullanıcısıyım 2011 TİTANYUM . ST aksesuar yapmayı düşünüyorum . bu konu hakkında 0 veya 2.el yardımcı olursanız sevinirim. acelem yok bahara kadar parçaları topluyim, sonra montajlamayı düşünüyorum. tampon,jant, yan marşpiyel,difüzör ve spoyler. fotoğraftaki doble ekranı alıcam sizce nasıldır. konyada OEM marka androit işlemciliye montaj dahil 1500 tl dediler. kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim herkeze hayırlı günler......
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.