Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Furkan İlker Özmen

Üye
  • Toplam İleti

    161
  • Katılım

  • Son ziyaret

Furkan İlker Özmen Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kırıkkale
  • Arabam:
    '16 Focus Ti-VCT Trend X
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Furkan İlker Özmen's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

45

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. 4000 tl vermek bencede mantıksız. Benim aracın garantisi bozuldu fakat hem brc hem de burada taktırdığım firmadan motor garantili.
  2. size sadece şunu söylemek isterim benim aracımda brc my11 takılı sübap erime problemi olan motorlar için üretilmiş. VSR denilen ayarı var. Sistem otomatik olarak yanma odasına belli zaman aralıklarında ve devirde benzin püskürtüyor bu sayede sübap erime probleminin önüne geçilmiş oluyor. Maliyet olarak geçen sene 2200 tl ye taktırmıştım. Çok memnunum. Performans olarak gaz aldığım yere göre değişiyor. Tabi ki benzinde olduğu gibi performans yok.
  3. ya birde şöyle bilmediğim bir durum var mesela focus makyajlı ya da yeni kasasını tanıtıyor. Ardından megane, civic vs. çıkıyor. İster istemez insanlarda focus ilk başta çıktığı için eski muamelesi görüyor. Acaba bunun bir sıralaması fln mı var. Eğer bu şekilde rekabet anlamında bir durum varsa ford biraz geride kalıyor gibi.
  4. Ford focus 2016 sedan arka tampon komple siyah plastik parça fiyatı nedir?(çeki demiri parçası değil komple tampon altı plastik desenli parça)
  5. yüksek km dizele hiç bulaşmayın derim eğer ağır bakımları yapılıp komple elden geçtiyse motor % olarak durum iyiyse alınabilir fakat collection da biraz pahalı geldi bana
  6. O zaman çok yüksek ihtimal araç lpg seçiyor farklı markalardan almanızını öneririm. Çoğunlukla opetin yakıtı katkılı olduğu için olabiliyor
  7. benzin pompası yüksek ihtimal arızalı, depoda pislik olabilir. Bujiler ne durumda baktırmanızı öneririm.
  8. herhangi bir lpg servisinden göstergeyi ya da tank müşürünü değiştirirseniz sorununuz çözülecektir. Fazla pahalı bir şey değil. max 50tl.
  9. Motor uzun süre yıkanmadığı için ve hortumlar ömrünü bitirdiği için radyatör ya da soğutma sıvısı radyatör üstüne akıp paslandırmış. Bu duruma bakınca paslanması normal gözüküyor. En azından bence 3 ayda bir motoru susuz temizleyip hortumlara slikon spreyi sıkarak ömrünü uzatabiliriz.
  10. ford geleneği olarak farklı segment arabalarının direksiyonları farklı oluyor inş bu devam eder. Yoksa VW' de olduğu gibi poloya binince küçük passat hissi veriyor onun gibi bir şey olur.
  11. onuda geçtim üzerindekileri sökse araç 90hp performansına geri döner. Araçta rahat 250kg ya da daha fazla ağırlık var. Tam çingen spec olmuş.
  12. Eğer arabayı kavratırken de geliyorsa fincanlardandır
  13. aracı aldığımdan beri gelen ses bu harhalde. Ön döş içindeki kablolardan geliyor sanıyordum. Özellikle taşlı yollarda lokurtu gibi bir ses bu kronik sorun mu?
  14. biraz konuyla alakası yok ama kendi şahsi fikrim aracın içi resmen focus baz alınarak yapılmış. Bence ford tarihinin en anlamsız kokpiti gibi duruyor. Havalandırma panelleri, multimedya, vites pozisyonu el freni vs. konumları, şekilleri, pozisyonları biraz garip geldi. Zaten havalandırma kanallarının şeklini focusda da sevmiyorum ama özellikle bu araçda o vitesin pozisyonunu gördükçe benim vites atasım gelmez Dediklerim kugada da geçerli. İnşallah focus 4 le birlikte düzelir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.