Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ergün YILDIZ

Üye
  • Toplam İleti

    308
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ergün YILDIZ Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    12 Focus Tdci Trend
  • Meslek:
    Bilgi İşlem Uzm
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

2.566 profil görüntüleme

Ergün YILDIZ's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

217

Toplam Beğeni

  1. merhaba Ford Focus 2012 1.6 Dizel Arka Bagaj havuz dış koruma plastiği arıyorum. bulunur mu.
  2. Bugün Ergün abi 2012 model style plus paket ford focus aracımın hil holder(yokuş kalkış) özelliği ve hareket halinde kapı kilitleme özelliğini aktif hale getirdi. Lastik basınç özelliği arıza uyarısı verince bu özelliği iptal etmek zorunda kaldık. Diğer arkadaşların araçlarına çok kısa sürede bu özellikleri yüklerken benim aracım yaklaşık 3 saate yakın bir zamanını aldı. Kendisine değerli zamanını bizim için harcadığı ve araç gizli özelliklerimi aktif hale getirdiği için çok teşekkür ederim. 

    1. Ergün YILDIZ

      Ergün YILDIZ

      Birde cüzdanı bıraktın senin arabada.

    2. Fatih Çlk

      Fatih Çlk

      Abi cüzdanı hanım fark etmese ben aracı temizlerken anca bulurdum. Gördüğü çok iyi oldu. Hakkını helal et seni yordum. 

  3. Bugün Ergün abi 2012 model style plus paket ford focus aracımın hil holder(yokuş kalkış) özelliği ve hareket halinde kapı kilitleme özelliğini aktif hale getirdi. Lastik basınç özelliği arıza uyarısı verince bu özelliği iptal etmek zorunda kaldık. Diğer arkadaşların araçlarına çok kısa sürede bu özellikleri yüklerken benim aracım yaklaşık 3 saate yakın bir zamanını aldı. Kendisine değerli zamanını bizim için harcadığı ve araç gizli özelliklerimi aktif hale getirdiği için çok teşekkür ederim. 

  4. Yakında her üretici 39 inch LED TV monte etmeye başlayacak gidişat onu gösteriyor. Her şey iyi güzel de bukadar büyük ekranlar hiç hoşuma gitmiyor.
  5. ergün bey iyi günler ben klüp üyesi ismail poyraz bendede ford focus  var bazı özelliklerini açabilirmiyiz bana bu konuda yrd. cı olursanız çok sevinirim tlf :0 533 463 95 41 iyi günler

    1. Ergün YILDIZ

      Ergün YILDIZ

      tabi yardımcı oluruz. istanbul damısınız.

       

      --5 dakika sonra eklendi--

      507-120-25-74 cumartesi - pazar yardımcı oluruz

  6. ford.com.tr deki bütün fiyat listeleri kaldırılmış. Güncelleme yapılıyor sanırım
  7. ön tavan lambasından veya sigortasından alırsanız yapacağınız led sürekli yanacaktır. Arka tavan lambasından alırsanız hem aracı açarken yanacak- kapatırken sönecek hemde düğme ile kendiniz yakıp söndürebileceksiniz.
  8. Şu Cockpiti Focus a da yapsalardı ne güzel olurdu Focus mk4
  9. Tavan lambası ile aynı anda mı yanacak eğer böyle ise arka tavan lambasında alın, Arka tavan lambasından alırsanız açma kapama düğmesini kullanarak kontrol edebilirsiniz. Ben ayak aydınlatma yaptım 1 -Arka Tavan lambasından elektrik aldım 2 - Ön tavan lambasının hizasından sürücü kapı üstünden alta indirdim. ve ayak aydınlatma led lerine bağladım. 3 - kapılar açıldığında yanar, kapandığında söner, ayrıca birinci tavan aydınlatma üzerindeki aç kapa düğmesinden de istediğim zaman yönetebiliyorum.
  10. Organizatörümüzün adını mütevaziliğinden dolayı sildin sanırım ?. Pazartesi sorarım silinmedi ise bir defa da eskisini sildirmek için gidecez artik.
  11. Haklısın sponsor demek biraz fazla oldu. Eski anahtarın silinip silinmediği ile ilgili bir bilgi iletilmedi. Ancak silinmesi gerekirdi sanirim.
  12. Orasını bende anlamadım ama iş çözülecekse görmesinde sakınca yok, belki standart bir prosedürdür.
  13. Herkese merhaba, Bayramdan önce aracımın kumandalı anahtarını kaybettim. Bir müddet yedek anahtarla kullandım. Yeni bir anahtar temini için ne yapabilirim diye araştırırken kasko poliçem aklıma geldi, Kasko poliçemi inceledim baktım gördüm ki senede bir defa hasarsızlık indirimini bozmadan kayıp anahtar yaptırılabiliyormuş. tabi tüm kaskolarda böyle olmayabilir. Hemen Kar Oto yolunu tuttum. Kar Oto aynı zamanda FocusClub Polonezköy ettkinliğininde hem katılımcı hemde sponsor olmuştu. Kar Oto Hasar Servisinden Sinan Odabaş bey sağolsun çok yardımcı oldu. Aracın evraklarını aldı kayıp anahtar ile ilgili tutanağımı hazırlattı. Bayram öncesi cuma günü işlemleri tamamladık ancak anahtar temini yapılabilmesi için ekspert onayı gerektiğinden işlemler bayram sonrasına kaldı. Bayramdan sonra Pazartesi tekrar gittim ve aracın ekspert tarafından görülmesi gerektiği bilgisi ile aracı bıraktım. Salı günü anahtar temini için ekspert onayı alındığındı öğrendim ve akabinde Sinan bey sağolsun Otosana anahtar siparişi verdi. Kumanda ve anahtar ucu cuma Kar Oto ya ulaştığı bilgisini aldım ve Pazartesi anahtar ucunun çekilmesi kumandanın araca kodlanması için anlaştık. Pazartesi sabah aracı tekrar servise bıraktım ve yaklaşık 3 saat içinde yeni anahrarım hazırdı. Kar Oto ve özellikle Sinan beye teşekkürlerimi sunarım.
  14. İstanbul Bağcılar civarında herkese yardımcı olurum. Bağcılar Olimpik Spor Salonun yanına gelirim dersen hallederiz. https://goo.gl/maps/vQN2HZ5noDE2 Buluşma yerimiz orası oluyor. --1 dakika sonra eklendi-- İstanbul Bağcılar civarında herkese yardımcı olurum. Bağcılar Olimpik Spor Salonun yanına gelirim dersen hallederiz. https://goo.gl/maps/vQN2HZ5noDE2 Buluşma yerimiz orası oluyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.