Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Zafer Yusoğlu

Üye
  • Toplam İleti

    1.076
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Zafer Yusoğlu tarafından oluşturuldu

  1. Bugün aracı çalıştırdığım da yokuş yardımı kullanılamıyor uyarısıyla bu ışıklar yandı. Direksiyon sertleşti ve hız göstergesi çalışmıyor. 2015 9. ay üretimi araç. Aküyü hiç değiştirmedim. Motor da bir sıkıntı yok galiba. Gidişinde bir sıkıntı hissetmedim. Yarın aracı bilgisayara bağlatacağım. Geçen sene yokuş yardımı çalışmıyor arızasını vermişti ve sağ arka abs sensörü mü kablosumu ne idi sıkıntısı. Değiştirip düzelmişti. Akü diye tahmin ediyorum ama. Gauge menü de akü 11.9 v gözüküyor. Bu devir göstergesinde aşağıdaki yanan ışık nedir? 

    IMG_20230806_171339.jpg

  2. Bir saat önce, Özgür Arslanca yazdı:

    Navigasyon aktivasyon işini parayla yapanlar 300 ile 600 TL arasi fiyata harita kartı dağil yapiyorlar.Onlara saygı duyuyorum.Kendi yapmaya cesareti olmayanlar yaptirabilir.Yakubunda dediği gibi başlik açıp forum üyelerine biraz daha uyguna yapabilir.Bilgiyi saklayıp bu isten para kazananlara saygılıyım.

    --16 dakika sonra eklendi--

    Şuanda ne bilgisayarim var ne kablom nede sd kartim.Ama bu işi kendim yapmaya niyetliyim.Yapinca herkezin anlayacagı bicimde paylaşıcam.Yeterli bilgileri topladim.

    Screenshot_20190701-105654.png

    Ağustosa kadar işi öğrenirsen kurbanda İstanbul a gelme niyetim var. Yardımcı olursun?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.