Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • makale
    80
  • yorum
    248
  • görüntüleme
    22.671

Karar verdim artiz olucam...


Kaan Yagizer

1.132 görüntüleme

Advertorial (bir çeşit reklam işte) yapacaz dediler ... bizim pazarlama tarafı ile işi bitirmişler, bana da "Size mail atalım, yazılı cevap verin ... röportaj olur" diye haber yollamışlar.

 

...piki ... didim :)

 

Neyse yolladılar soruları, cevap yazdım ... sonra Alo! geldi ... efendim editör sayfanın ortasına resim koymak istiyormuş, röportaj çok uzun olmuş, bu kadar metni kimse okumaz ... yazıyı kısaltalım, resim koyalım demiş.

 

...koyun mustang'ın resmini ... didim

 

Olmazmış ... işin raconu aracın yanında röportaj veren kişinin resmini basmakmış ... böylece metin okuyucunun kafasında maddi olarak yer edermiş ... öbür türlü "anonim" basın bülteni olurmuş vs.vs.

 

mustang.jpg

 

...hay Allah benim belamı versin be!

 

Neyse ... geldi fotoğrafçı, güleç yüzlü ... neşeli bir kızcağız. Başladık resim çekmeye. Elini oraya koy, başını kaldır, gıdını toparla ... olmadı ... göbeğin sarktı, az sağa dön ... yok kıçın resmi kapattı falan.

 

...daraldım be!

 

Bir ara isyan ettim

- Miss Turkey yarışmasına katılmayacağım yahu ... ne kastın!

...kız demez mi

- Hafifsağ yap, omzunu geriye at ...

...aaa! Santim sallamıyor be.

 

Bir süre ve ikibin kadar resim çektikten sonra teşekkür etti gitti kızcağız. Sonra editör deneme'yi gönderdi (bkn.ek) resme bi baktım ... ülen ... ne güzel çıkmışım be! ...ben?!? ...Alalalal?!? ...bu ben miyim?

- Yahu ne güzel çıkmışım ...fotoğrafçı epey terletti ama eline sağlık.

 

Editör demez mi...

- iyidir arkadaşımız, model ne kadar faul olsa da o bize her zaman iyi poz'lar getirir.

...faul? ben mi? :( ...yuhhh!

...........şimdi bu lafın üzerine ne denir ki? 

3 Yorum


Recommended Comments

16 saat önce, Semih O. said:

Röpartaj metni var ise onu da eklesen ya Kaan abi. :) Bu çok zor okunuyor.

hobaaa! Oturup o metni mi okudun be abi? gözlerine yazık yahu...

 

advert. bu ... yani bolca laf, sizlerin bilmediği pek bir şey yok ... ama illa okuyacağım dersen, buyur ...oku :)

 

---

 

-      Şahsuvaroğlu’nun temelleri 1950’li yıllarda Erzurum’da atılmış, önceleri traktör ve kamyon yedek parçalarını İstanbul’dan getirip pazarlamak ile başlayan iş modeli kısa zamanda önce traktör ve tarım aletleri, daha sonra da hafif ve ağır ticari araç alım – satımına, oradan da tam zamanlı otomotivciliğe dönüşmüş. Aile 80’li yılların başında bir adım daha atmış ve İstanbul’a ilk yatırımını yapmış, ardından Türkiye’nin ilk Ford plazasının açılışı ve 3S (Satış – Servis – Y.Parça) konseptine geçiş aşamasına ulaşılmış. Günümüzde Şahsuvaroğlu Otomotivciliğin yanı sıra Sigortacılıktan, İnşaat’a, başta otel işletmeciliğinden turizm geneline, yiyecekten araç kiralamaya uzanan geniş bir yelpazede hizmet vermeyi ve büyümeyi sürdürüyor.

-      Belirttiğiniz gibi Pendik – Ford plazamız oldukça büyük ve modern. 2000 m2 Showroom, 7500 m2 mekanik atölye, 4500 m2 kaporta boya ve ofislerle birlikte toplam 15.000 m2lik alana sahip. Aynı anda 80 araca servis hizmeti verebiliyoruz. Bu tesisimizde an itibarı ile Ford markası altında sıfır ve ikinci el araç alım-satımı dışında aksesuar, servis, kaporta-boya onarımı, sigortacılık, kısa ve uzun dönem araç kiralama, filo satış hizmetleri veriyoruz. Ancak çağın hızlı değişim temposuna ayak uydurmak adına gelişmeyi sürdürmemiz gerektiğinin de farkındayız. Bu amaç ile yeni bir yatırıma giriyor ve Türkiye’nin ilk Ford Store’unu yakında Pendik’te açıyoruz. Avrupa’da geçen yıl devreye giren bu yapılanma gereği Ford’un Premium araçlarını sunacak ve satacak… mesela Mustang, Vignale, Edge ve hatta ST’ler… Aynı zamanda bu araçlara satış sonrası hizmetlerini de vereceğiz. Özellikle koleksiyon meraklılarının hoşuna gideceğini düşündüğümüz orijinal Ford butik ürünleri de Ford Store çatısı altında satışa sunulacak ve sertifikalı ürünler için bir temin noktası olacağız.

-      Belirttiğiniz gibi Transit’in 50.yılını kutluyoruz. Yarım asır önce montaj ile başlayan serüven aynı zamanda Türkiye’de ki otomotiv sanayinin tarihçesi gibi. Ford Transit, 1965 yılın da İngiltere’de ilk defa banttan indirilmesinin ardından 1967 de Ford Otosan tarafından üretilmeye başladı. Yıllar içinde Connect, Custom ve Courier  Ford ticari araç grubuna eklendi. Artan teknoloji ve donanım seviyesiyle Ford Transit ; hafif  ve orta ticari araç  endüstrisinin en önemli markası.

-      Evet, Vahşi atımız artık elli yaşında. Yeni kasa’sı ile showroomumuzda boy gösteren Mustang’ı en hafif tabiri ile çok seviyoruz. 2,3lt/4 Silindir ve 5,0lt/8 Silindir’lik motor seçenekleri ile Amerika’dan ithal edilen Mustang ülkemiz ve Avrupa Birliği kanun ve yönetmeliklerine uygun (Euro6 Emisyon norm’unda) şekilde ithal ediliyor. Araç üzerinde standart olarak sunulan sürüş destek sistemleri sayesinde günlük kullanıma uygun bir araç haline gelmiş olsa da yeni Mustang hala vahşi atalarının DNA’sına sahip, tabi siz isterseniz.

Ford Mustang ruhunu modern bir gövdede hayata geçiren Fastback’in uzun gövdesi sürtünme kuvvetini azaltacak şekilde aşağı doğru uzanıyor. Böylece aracın havayı keserek ilerlemesine yardımcı oluyor. Ön difüzörler yol tutuş kuvvetini artırarak Ford Mustang'in olağanüstü performansını bizzat deneyimlemenizi sağlıyor. Özel ön ve arka far tasarımlarının yanı sıra özgün detayları, aracın kimliği konusunda hiçbir kuşku bırakmıyor. Yeni Ford Mustang sahip olduğu gelişmiş teknolojileri ile sürüş keyfini en üst seviyede hissetmenizi sağlıyor.

 

 

 

 

 

Ford Mustang Convertible sahip aracın çevresini saran gövde hattı, açılır tavanı belirginleştiriyor. Yepyeni katlama mekanizması sayesinde tavanı birkaç saniye içerisinde gövdenin derinliklerine kıvrılarak aracın modern görünümün mükemmel tasarıma, sürüş özgürlüğünün emsalsiz bir ifadesi. Her açıdan

 

ü ve aerodinamiğini muhafaza ediyor.

 

Üstü ister açık ister kapalı olsun, Ford Mustang ile gittiğiniz her yerde kalıcı bir iz bırakacağınızdan şüphe yok.

-      Kampanyalar; tabi ki otomotiv’in olmaz ise olmazı. Dönemsel kampanyalarımızın yanı sıra (mesela Transit’te 50. Yıla özel 25 bin TL’ye 25 ay sıfır faizli kredi uygulaması) kişiye özel CRM tekliflerimiz ve yılsonu fırsatlarımız kuşkusuz var.

Ford markası hem otomobil hem ticari araç grubunda her türlü ihtiyaca uygun çok geniş ürün gamına sahip.  Şahsuvaroğlu olarak hedefimiz ; hem satış hem servis noktası olarak kişiye özel çözümler sunarak, maximum müşteri memnuniyeti sağlamak. Herkesi araçlarımız incelemek ve  yıl sonu kampanyaları hakkında bilgi almak için Pendik’teki plazamıza bekliyoruz.

 

 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.