Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • makale
    80
  • yorum
    248
  • görüntüleme
    22.858

George Of The Jungle


Kaan Yagizer

743 görüntüleme

...George ya da camia'da bilenen adı ile George of The Jungle Edinbourgh'lu bir eleman. Hatırlayan çıkar mı bilmiyorum? George of The Jungle bir çizgi film'di.

https://youtu.be/EaXWy-HQefc

...bizim George hem tip olarak o beceriksiz Tarzan'a benziyor (iri yarı - elvis saç kesimli) hem de en az adını ödünç aldığı George of The Jungle kadar ... nasıl desem? Kısmetsiz.

Peki George nasıl deyim yerinde ise "efsane" oldu? ... tabi ki hakkını vererek, onu anıtlaştıran olayların her biri için emek harcayarak. Örnek mi? ... kolay.

George Malezya'da iş alıyor, çok da karmaşık bir iş değil bu. İşin özünde iyi bir saha mühendisi olduğu için halledebileceği, kalibresine uygun bu iş'i fazla zaman harcamadan hallediyor. Malezya'da iki ay kadar kalıp sonlandırma'yı yapıyor ve proje kapamasının onayını alıp geri dönmek için hazırlanıyor.

...hazırlanıyor da ... bizim GoJ (George of The Jungle) kauçuk plantasyonlarında fazlaca zaman harcamış, hava güzel, ortam sakin, yiyecekler lezzetli ama ormanın ortasında ki kauçuk plantasyonunda GoJ'un talep ettiği türden eğlence! yok.

iş bitti, proje teslim edildi ya ... eve ... yılın yarısının yağmurlu, geri kalan yarısının da bulutlu geçtiği İskoçya'ya dönmeden önce Tayland'a geçeyim, bir hafta .. on gün dinlenip - eğleneyim diyor. Kuala Lumpur'dan Londra yerine Bangkok bileti alıyor ve kısa bir uçuş ile sincity'e (Bangkok'un lakabı) ulaşıyor.

Hemen her falang gibi (thai'ler batılılara öyle diyor) gidip orta karar ve -guest friendly- bir otele yerleşiyor, eşyalarını otel kasasına koyuyor ve eğlenmek için dışarı çıkıyor.

...hikaye böyle başlıyor ve bir anlamda da bu şekilde bitiyor.

diyeceksiniz ki ... nasıl?

Şöyle...

İki gün kadar sonra housekeeping GoJ'un odasına giriyor ... odada berbat bir koku. Ama öyle, böyle değil ... kadın hemen koşturup otel yöneticisini çağırıyor (müşteri öldü ve çürümeye başladı sanmış) bakıyorlar ki bizim GoJ yatakta yatıyor. Hem de ne yatma?

...herif yatağa böbreklerini ve bağırsaklarını boşaltmış ama uyumayı sürdürüyor.

Camı pencereyi açıp GoJ'u uyandırmaya çalışıyorlar ama nafile ... GoJ gözünü açmıyor. 1155'ten turist polisini çağırıyorlar. Onlar gelip kontrol ediyor ... bizim GoJ resmen koma'ya girmiş. Ambulans çağırıyorlar ve GoJ'u sedye ile hastaneye kaldırıyorlar.

...eleman günler sonra kolunda serum, burnunda tüp ve altında ördek ile uyanıyor.

Kabaca bir hafta'yı uyuyarak geçirmiş ve neredeyse hiç bir şey hatırlamıyor.

...bir bar'a gitmiş, bir hatun ile tanışmış ... otel'e davet etmiş (hatunu) yolda 7/11'e uğramışlar ... içecek bir şeyler almışlar. Oda'da aldıklarını buzdolabına koymuşlar ... sonra...

...sonrası yok işte.

GoJ günler sonra hastane'de uyanıyor. Otelde'ki kasa boşaltılmış, pasaport - saat - cüzdan - kredi kartı vs. gitmiş. Ama işin ilginç yanı hırsız GoJ'un bütün ayakkabılarını da çalmış. Adamın gömleği, pantalonu duruyor ama dolabında, ayağında falan bulunan bütün ayakkabılar gitmiş.

...thai gazeteleri GoJ'un hikayesini yazıyor. Bir anlamda bizim Tarzan kamu malı oluyor, hatta seyahat sitelerinde falan nam'ı geçmeye başlıyor ... uyurken böbrekleri çalınan eleman gibi bizim GoJ'da -şehir efsaneleri- arasına giriyor.

...anlayacağınız GoJ bir tür bela paratoneri, mıknatısı ... tabi bu sadece bir örnek. Ne de olsa kimseye boşu boşuna "efsane" demezler.

Sonuç : Kolay efsane olunmuyor ... çaba harcamak lazım :) :)

2 Yorum


Recommended Comments

Bende gerçek bir hikaye anlatayım...bizim içeride namaz niyaz dışarıda hertürlü numarayı yapan örnek bir arkadaşımız var yanına Avustralyalı nerden tanıştıysa bende gördüm adamı çünkü kangrulu bir anahtarlık banada verilmişti.Boynunda madalyon şu bizim süha özgermi(bkn.güzellik yarışmalarında yanında sülünlerle poz veren) gibi birisiydi...Neyse bunlar seyahate çıktılar bir müddet sonra döndüler...Ne getirdin dedim ancak kendimi dedi...Sus ve dinle dedi...O ortamı bilen arkadaşla birlikte Taylanda gidiyorlar neyse otele yerleşiyorlar ve akşam otel altlarında işte çalışan kadınlar kızlar ve ladyboy(trans) ların sıra sıra oturduğu biryere gidiyorlar seçiyorlar iki kişi eğlenecekler oturuyorlar sohbet falan kadınlardan biri mavi haplardan uzatıyor bizim arkadaş bilmiyor kart zampara iç iç bende kullanıyom deyince içiyorlar ikiside odalara çıkılıyor.Bizim arkadaşa eleman masaja başlıyor işte sonra işaret diliyle sen bana yap diyor tam yapmaya başlayınca oda kararıyor birden küt...film kopuyor..uyandm diyor oda dönüyor koridora omuz vura vura çıkıyor neyse arkadaşının odaya kapı açılmıyor...resepsiyonu çağırıyorlar içeri giriyorlarki amcam uzanmış yatıyor neyse zorla uyandırıyorlar...ortada ne pasaport ne cüzdan ne para ne telefon hiçbirşey yok...polis te çağıramıyorlar suç olduğu için bunlar birşekilde para pasaport şubu halledip dönüyorlar...Evdekinler soruyorlar ne getirdin buba bize diyeyaww diyor cok pahalıydı zaten türkiyede var ondan almadım...İşte böle eğlenmek isterken bende demiştim iyiki buz dolu küveytte uyanmadınız...Teşekkürler Baba emeğine sağlık...yani gerçek ve oluyor böyle şeyler...

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Baba bu çizgi filmi çok severdim bende sanırım yanılmıyorsam tomtom clup diye şarkı söylenen birde araba yarışçısı vardı aynı kuşakta onunmu yoksa goj nınmı berbat bir kaynanası vardı...birde wampir üçü bir kuşakta yayınlanırdı sırasıyla diye biliyorum....

Yorum bağlantısı

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.