Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Auto King Rezaleti


Önerilen Mesajlar

Cuma sabahi arabami bıraktım 2 parça mini onarim vardı ikiside arka tamponda. Plastik aksam olduğundan boyatayim dedim rütuşla çirkin duracağına.

Bilmeyenler için anlatayım. Eğer anlaşmalı bir sigortaya sahipseniz 1 sene içinde ücretsiz olarak 4 parça mini onarım yaptirabiliyorsunuz. Tramersiz veya sigortaya dokunmadan.

Aynı günün akşamında almaya gittim arabamı. Sağ arka tarafta bir sürtme vardi hatta konu açmıştım tam tamponun sağ arka çamurlukla birleştiği yer ama metalde sorun yok. Bir baktım orjinal boyayla alakasi yok bildiğin koyu yeşil gibi bir renk ve mat gram cila sürmemişler çok kötü duruyordu. Söyledim usta geldi baktı bu akşam bırakın cumartesi öğlen alın dediler tamam dedim düzelecekse sıkıntı yok. Bugün almaya gittim orjinal gibi yapmışlar güzel. Hata yapmışlar ama düzelttiler. Kağıtları imzalayip arabama bindim. Direksiyonda beyaz bir leke sağ koltukta deri kısmında alçı kurumasi gibi 2 cmlik bir leke ve en sonunda teybimin açma kapama düğmesi komple beyaz boya ! Tepem atti çağırdım içerden yetkiliyi gösterdim. Dedim beyfendi arabamin arka tamponunda 2 tane 5 cm geçmeyecek yerler vardi sizin benim arabamin içinde ne işiniz var müzik açmak zorunda mısınız lan madem açıyorsun elin kirliyken bak be adam leke olduysa sil ben farkına varmamki zaten kurumadığı sürece. Göz görmezse gönül katlanir. Dedim siz hiç direksiyona streç film veya koltuga poşet falan geçirmiyormusunuz müşteri temsilcisi hayır dedi usta başı bu arabaya koymamışlar dedi. Heh dedim arabasına göre muamele değil mi bu range rover olsa her türlü önlemi al focus olunca aç teybi sesi sonuna kadar otur içinde. Belki serefsizler aldi evine gitti adam araba 2 gün ordaydi kilometreyede bakmadım. Autoking karşısında sanayi sitesi var orda herhangi bir ustaya gitsem adam dikkat eder ya o yapsa dicem dikkat etmemiştir.

Gerçekten çok sinirlendim. İlk arabaniz hazır dedi yeşil bir boya tamamen mat sanki astarlı parça gibi yemin ederim. Sonra 1 gün daha bekle arabanin içi sağı solu beyaz boya artık alçı mıdır pasta mıdır nedir. Size tavsiyem oraya gitmeyin. Bir abim oraya gitmeden biraz bozdu demişti ama bu kadar beklemiyordum. Servislerde artık sigorta anlaşmalı mini onarım yapmaya başlıyormuş eski olayı kalmadı demişti. Büyük sözü dinlemezsen böyle olur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gecmis olsun Sabri.Sirf bu sebeplerden elimizden geldiğince kendimiz uğraşıyoruz arabayla,hele Rusya da arabayı sıradan bir ustaya bırakmak aman Allah.

Teşekkür ederim. Birde bilerek geldim buraya kaliteli profesyonel diye bilerek. Servisler bile tampon kırığında buraya yolluyor parçayı.

Gecmis olsun patron, ne diyim talihsizlik olmus.

Teşekkürler olmasa daha iyiydi ama ders almış oldum

Bir autoking klasiği daha ;)

Aynen öyle oldu.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sabri geçmiş olsun, ne oldu içteki boya çıktımı peki?

Çıkarttılar abi evet ama eve geldim bi bakiyim dedim 1 cmlik bi boya kalkmasi olmuş yüzeyinde. Tırnaklayarak çıkarttılarsa. Biraz vaktim olsa ve bıkmamış olsam servise gidip yeni parça sipariş edicem zarar gördü falan derdim ama yaka silktim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Boya konusunda ayni şey benimee başıma geldi. Sol arka camurluktaki cizik icin verdim ve verirken şart koştum boya farki olursa kabul etmem diye kabul ettiler bizde olmaz dediler. Araci biraktim 2 gun sonra almaya gittiğimde direk gözüme batti renk farki ve yetkiliyi cagirip arabayi teslim almiyacagimi soyledim. Ve ordaki usta bu sedefli boya anca bu kadar oluyo dedi biraz renk farki olucak dedi. Umrumda degil alirken bizde renk farki olmaz demeyi biliyosunuz dedim simdi bu kadarcik olur ne demek dedim. Zorda olsa tekrardan boyattim. Ertesi gun gittigimde aracin rengi oturmustu ve demekki ugrasinca oluyomus demi dedim. Bide bu arada full temizlik paketi almistim ve bundanda hic memnun kalmadim. Motor yıkamasi vardi kaputu actigimda sadece plastik aksamin silindigini gördüm ve isim acele oldugu icin araci almak zorunda kaldim ama bu memnuniyetsizligimide belirterek bos zamanimda tekraedan getircegimi ileterek teslim aldim araci. Bir daha gider miyim ? insallah yolum düşmez...

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sabricim geçmiş olsun, şuan sorun var mı? Çıkartabildiniz mi?

Bunu yayalım yarın sabah.

Sağol Yakup reisim. Beyaz lekeyi çıkarttılar ama tırnakla veya artık neyle çıkarttılarsa teybin boyası kalkmış gibi altı gözüküyor ama o da ayni renk. Yarın foto eklerim.

Herkesin duymasini isterim ve taglerede auto king şikayet problem falan diye eklersen sevinirim ki googleda rahat çıksın

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok geçmiş olsun Sabri. Çoğu insanın hayatında yaptığı tek bi iş var ve onu da yanlış yapıyolar ya aklım almıyor. Bu tarz olaylar yüzünden arabada bir değişiklik yapıcaksam, birine teslim ediceksem 40 kez düşünür oldum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.