Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Atiker Gold Obd'li Hakkında


Rıdvan Kargın

Önerilen Mesajlar

  • 3 hafta sonra...
18 dakika önce, Olcay Sert yazdı:

benim montajını yaptırdığım yere arkadaşımı götürdüm 1700e yaptı birde dolum ağzını depo kağından yapmak için fark alınıyormuş alınmadı.

fiyat makul geldiği için pazarlık etmedim 1650 olur mu desem yapardı 

dolum ağzını depo kapağına koymak için fark alamazlar neden çünkü yönetmelik ya depo kapağı yerine ya tampona diyor.Müşteri ikisinden birini seçebilir.Ben fark vermedim. İstemedilerde.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

12 dakika önce, Osman Türkol yazdı:

Ben fark vermedim.

fiyat farkı alınır neden?

extra malzeme kullanıyor. tercih sana kalmış ister tampona ister depo ağzına

 

montaj yaptırırken 35lik depo yerine 50lik depo isteseydin fark almayacaklarmıydı

 

16 dakika önce, Osman Türkol yazdı:

Ben fark vermedim. İstemedilerde.

3500 liraya lpg sistemi takarken bi zahmet almasınlar 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

22 Haziran' da bende bu kiti  tercih ederek lpg dönüşümü yaptırdım. Yaklaşık 2 bin km dir kullanıyorum. Devir saatinde hiç bir şekilde titreme meydana gelmemekte ve bir sorun yaşamadım. Aracım atmosferik motor 2016 5bin km de montaj yapıldı. Eski bir atiker kullanıcıyım fakat bu kit gerçektn çok uyumlu ve başarılı. Gaza geçtiğini hiç bir şekilde hissetmiyorsunuz. Bazen göstergeye bakarak gaza geçip geçmediğine bakıyorum. Diğer lpg dönüşüm kitlerine gereksiz yere fazla para ödemenizi tavsiye etmem. Çok araştırarak taktım. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. ( Fiyatı 1600 tl, tampondan dolum ağızlı, 43lt. simit tank)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Olcay sert bey teşekkür ederim mesaj için.Birde benim görüştüğüm Atiker servisi (Kayseri )bir yağlama sisteminden bahsetti 200 TL verip yağlama sistemi takılıyor ve böylece siboplarin erimesi onleniyormus.Bu konuda bilginiz var mı .Malum Ford a LPG takınca araç motor garanti dışı oluyor bunun için siz sigorta uygulattiniız mı ?(240  tl verip motorda LPG kaynaklı arıza olması durumunda 2 yıl garanti oluyormuş ) .Yağlama sistemi onerir mısınız?


Bence yağlama o kadar gerekli değil. Çünkü Atiker bile motor garantisini 60 bin km kadar veriyor. Yani 60 binden sonra subap eriyebileceğini onlar da kabul ediyor gibi. Bu yüzden eninde sonunda subaplar eriyecekse ekstra bir masrafa gerek yok bence. Üstelik yağlama sisteminin bir zararı olup olmadığını da bilmiyoruz henüz. Bu arada subap konusunda benim açtığım başlığa bir göz atabilirsiniz
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.