Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Avgo Taktıran Arkadaşlar...


Hakan G.

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Tatil için Manisadayim ve hazır buralara gelmişken multimedya sistemlerinden uygun bulursam taktirayim dedim. Önce cyclone yi araştırdım. Bir yer 1750 derken başka bir yerde montaj dahil 1500 tl ye kadar buldum. Sonra aynı yerde AVGO markalı sistemi gördüm. Ekran hd falan destekliyor. Hoşuma da gitti. Fiyatı 1250 dedi. Otomatik parkı desteklemiyor ancak. Bu yüzden dusuneyim dedim. Taktirmadim.

Sorum şu: Daha önce AVGO taktıran var mı ? Varsa artı ve eksilerini buradan paylaşirlarsa sevinirim.

Cyclone için 1500 tl iyi mi? Daha ucuza bulabilir miyiz?

Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Daha önce nette araştırdığımda Avgo nun 800-900 tl arasında olduğunu görmüştüm ve sanırım forumdan bkişii taktırmmış ve can bus olmadığı için koldan kontrol yapamamıştı.Eğer 1500 tl ye cyclone bulduysanız taktırın derim. Çünkü fiyatlar bu rakamdan daha yüksek ve diğer başıklara bakarsanız yeni güncellemeyle çoğu özelliği kullanabileceğinizi görürsünüz. Şimdiden hayırlı olsun.

Teoman Saraç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

[emoji4]piyasadaki tüm cihazlar onunelinden geçmiştir [emoji5]️

Son aldığım bilgide navitech in kendini resetleme sorununu çözmüşler. Fakat navitech in kalitesi cyclone un yanında açıkcası çok çok düşük. Seçim ikisi arasında yapılacaksa kesinlikle cyclone seçilmeli.

Ayrıca serviste cyclone 2100 civarı f3 için. 1500 bedava gibi geldi bana. Cyclone son güncelleme ile sesli komut ta dahil aktif etti. Sizin aracınızda klimaya sesli kumanda edebiliyorsunuz. Ama cyclone takınca çalışmayacaktır diye düşünüyorum. Çünkü sesli komut cihazın içinde geliyor sizin aracınızdaki sistem devre dışı kalıyor. Bunları düşünerek karar verin

Doğan Kurban tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Avgoyu focus 2.5 için taktırdım. herşey dahil 900 verdim. Elazığda alternatifim olmadığı için aldım mecburen. Ancak şikayetçide değilim. Direksiyon tuşları çalışıyor. Neredeyse tüm formattaki videoları oynatıyor. Geri görüş kamerası süper. Dokunmadiği kötü değil kesinlikle ancak mükemmel de değil. Ses kalitesi bozulmadı. Belki 1 tık iyileşti. Telefon bluetooth bağlantısı başarılı. Görüşmelerde ses çok iyi gidiyor.Tv çekim kalitesi kötü. Yada bulunduğum yerde olmuyor.

 

QAJBGg.jpg

Fırat Ö. tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bugün inceleme videosu çektim avgo için linkini atarım yuklenince yine karar senin tabii ;)

valla iyi olur.bi izleyelim.

 

bir de şunu düşünmeye başladım.acaba wince yerine android tabanlı bir şey alsak daha mı iyi olur acaba? sonuçta android ucu açık, dilediğin uygulamayı rahatça bulabileceğin bir platform. google play den istediğin uygulamayı indir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.