Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lpg Yakıt Tüketimim Fazla Mı?


Gökhan ADIGÜZEL

Önerilen Mesajlar

  • 3 ay sonra...

Aracım 2012 focus hb manuel. Geçtiğimiz ay BRC taktırmıştım. Bir defa uzun yol yaptm ve ilk şehir içi depomu bitirdim bu hafta. Fakat şehir içi 1 depo lpg bittiğinde yarım depo olan benzin de çeyrek depoya indi. Yani yaklaşık 85 TL'lik LPG ve 50 TL'lik benzin harcamış oldum. 385 km'lik menzilde 35 krş yakmış oldu. zaten lpg takmadan önce 40-45 krş arası yakıyordu. sizce de şu anki değerlerim fazla değil mi? cevaplar için şimdiden teşekkürler. 

 


 

bende cmax aracıma  lpg taktırmakta kararsızdım. brc kit  taktırmaya karar vermiştim.  Şimdi vazgeçtim. :) geçen mersinden antalya ya gittim. 150 tl lik benzinle  ile 600 km yol yaptım .benzin 4.65 tl 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

2 hafta önce aldığım 2012 - f3  otomatik lpg verisi: buluda lpg litre fiyatı 2.48 tl. ilk aldığımda arabaya yabancıydım ve biraz sert kullandım.

50 km mesafede yapılan ölçümde 40 kuruş yaktığını gördüm ve korktum açıkçası. akabinde sanayiye gidip yağını, filtreleri, bujileri ve lpg filtrelerini değiştirdim. 115 km ( yüzde 60 şehir içi, yüzde 40 şehir dışı) sonra aynı pompadan tekrar depoyu doldurdum tam 30 tl yakıt aldı. tam olarak 26 kuruşa denk geliyor.  ikinci denememde arabayı gayet sakin kullandım. bolunun soğuk bir memleket olduğunu unutmamak gerek bu arada. şimdilik fena görünmüyor. focustan öneki arabam megane II 1.6 manuel - lpg li idi. ona yumuşak davranmazdım, oda 28 kuruş yakıyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.