Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Aracımdaki Ufak Sürtme Hakkında


Barbaros Karaca

Soru

İyi akşamlar değerli forum üyeleri. Bugün ülke genelindeki elektrik kesintisinden ben de nasibimi aldım. Aracımı park etmek isterken hem benim dalgınlığım hem kapalı otoparkın zifiri karanlık oluşu sonucu sol arka tarafta hafif bir sürtme oldu malesef. Size sormak istediğim şimdiden sonra nasıl bir yol izlemeliyim?  Görmüş olduğunuz çizikler için nasıl bir işlem gerekir ? Servis'e mi gitmeli yoksa oto boyacı yeterli olur mu?  Ne yapmalıyım bilmiyorum açıkçası. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden. İyi akşamlar

post-8441-0-48455000-1427825876_thumb.jp

post-8441-0-06822300-1427825883_thumb.jp

post-8441-0-42214000-1427825889_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 11 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Geçmiş olsun kardeş .O bölümün parça boya ile boyanması lazım .Ama şimdilik basta cilası atıp cok az bölümü geçer ,boya kalkan yerlere rötüş boyası atabilirsin .Ama araban yeni devamlı gözüm oraya takılır dersen ufak bir macun az bir parça boya attırabilirsin araban beyaz hiç belli olmaz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

öncelikle geçmiş olsun derim.aracınızın boyası kalkmış onun için boya yaptırmanız gerekir eğer isterseniz.araç beyaz olduğundan ton farkı sorunu olmaz.kaskodan da yaptırabilirsiniz.yada başka bir zaman da da yaptırabilirsiniz.karar sizin.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Kardeşim sakın boya moya yaptırma. Bu gösterdiğin piyasadaki hemen her araçta var. O yüzden adına hasar bile demiyorum. Aracın boyasından biraz yaptır(5TL'lik falan). Sonra da ince bir fırça al ve sür. Hiç belli olmayacaktır.Kolay işlem. Yapamam diyorsan bir ustaya yaptır.  Ben arada taş izlerine yapıyorum. Eğer durum farklıysa, yani boya kalkmamış, sürttüğün şeyin rengi çıkmışsa pasta ile çıkarabilirsin. Boyaya bile gerek kalmaz. Kesinlikle servise götürme. Bunun için kayıt oluşturur ve parçaları boyarlar.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

çok geçmişolsun  ,Arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten,bana kalırsa da fırçayla rötuş boyasını kendiniz sürün kuruduktan sonra pasta cila uygulayın illaki eskisi gibi olmaz.Baktınız gözünüzü rahatsız ediyor o zaman sanayide iyi bir boyacıya yama boya yaptırın arabanın çok değerini düşüreceğini sanmıyorum

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

çok geçmişolsun ,Arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten,bana kalırsa da fırçayla rötuş boyasını kendiniz sürün kuruduktan sonra pasta cila uygulayın illaki eskisi gibi olmaz.Baktınız gözünüzü rahatsız ediyor o zaman sanayide iyi bir boyacıya yama boya yaptırın arabanın çok değerini düşüreceğini sanmıyorum

Bende katılıyorum rütüş yapıp pasta cila işinizi görecektir.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Teşekkür ederim arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için. Sanırım ilk önce aracın boyasından bularak  ince bir fırça yardımı ile kapatma yoluna gitmek daha mantıklı.

Barbaros Karaca tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.