Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Shell Bostancı..


Önerilen Mesajlar

Biz genelde depoyu fullüyoruz.. Eşime pompa attıktan sonra benzin almamayı öğretmiştim. 2 gün önce benzin almak için shell bostancı (E5 üstü , vatan bilgisayar yanı) istasyonuna gitmiş. Pompacıya pompa attıktan sonra daha fazla koymamasını tenbih etmiş . Eleman pompayı arabaya takmış yakıtı açmış,sonra başka arabaya gitmiş. 139 TLde pompa atmış. Eşim de ödeme için içeri geçmiş. Kartı verirken bir bakmış pompa 209 TL. Geri dönmüş. Bir görevli orada (müdürmüş galiba). Bizimki işte şikayet etmiş. Müdür kendisi tamamladığını söylemiş, kapağa kadar doldurmuş. Eşim kızmış adam biraz sert cevap vermiş. Eşim pompacıyı göstermiş işte ben buna söyledim atınca bırakın diye..Pompacı evet abla söylemişti demiş. Bizimki müdüre size ne oluyor demiş. Adam müşteriler genelde tam doldurma istiyor demiş. Neyse eşim adama yedek depo 70 TL mi alır ben ne bileyim bidona doldurmadığınızı demiş. Adam orada biraz sertleşmiş kabalaşmış. Siz bana hırsız mı diyorsunuz falan diye.. Neyse kamera görüntülerine bakalım demişler. Eşim oturmuş bakmış gerçekten bu müdür gelmiş  arabaya koymuş orada yalan yok. Eşim bu sefer ben niye 70 TL fazla ödüyorum falan demiş.Uzatmayayım ödemiş çıkmış...

 

Hemen akşam Shelle şikayet maili attık. Kapağa kadar doldurmak doğru değil bunları öğretin diye ders verdik. istasyon müdürünüz 2-3 kuruş ciroyu artıracak diye neden istemediğimiz yakıta para vermek zorunda kalıyoruz diye yazdık.Zaten kapağa kadar doldurmuş birazı taştı, resmen parayı sokağı atmış olduk dedik.Bir daha SHELLden yakıt almayacağız diye tehdit de ettik..

 

Bugün aradılar . Haklıymışız, istemediğimiz yakıtı almak zorunda değilmişiz.. Gerekli eğitimler verilmiş. Ayrıca istasyon müdürü şahsen eşimden özür dilemek istiyormuş. Ayrıca da müşteri memnuniyeti açısından bize o istasyonda 100 TL hediye yakıt verilecekmiş..

 

Tabii gidip almayı düşünmüyoruz..Adamı ezmenin de manası yok..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben bir kez oraya Dacia Sandero ile gittim. Bu modelin depodan kapağa giden borular meğersem uzun ve kalınmış. 40+10 lt falan aldı . Nasıl oluyor yahu dedim? Hemen renault bayiyi aradılar hoparlörde konuştuk bunlar böyle abi falan dedi kapattık konuyu. O an fazla yakıt ölçüyor diye düşünmüştüm mor olduk tabi [emoji1]

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben her seferinde attığı yerde bırakın derim. başında beklerim küsüratta attığı zaman tamamlamaya çalışırlar ama izin vermem. Benzin alırken dopa kapağını kapatana kadar yanında beklemek lazım. 139tl nere 209 tl nere. Abartmışlar fazlaca.Yenge hanım atınca bırakın diye söylemese sanırım bagajı falan da dolduracaklarmış. :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Bu konuda biraz da kullandığımız aracı tanımak lazım.Mesela benim ışık yanar yanmaz 43 lt alıyor. Tam yarımda alırsam 21 - 22 lt alıyor. Arada bi yerde doldursam dahi kaç lt alacağını az çok tahmin edebiliyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Adamı ezmenin de manası yok..

Yeterince ezmişsiniz zaten, fazlası etkilemez bence :kıhkıh: 

İlk atış özellikle sıcakta hava yapınca sorun olabiliyor.

Ben genelde 2.atış diye tembihliyorum. 

Zaten ikisi üstüste atarsa pompacı hava yaptığını fark edip pompa ağzının yerini değiştiriyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eşim dün sabah gitmiş. Tartıştığı müdür yokmuş. Diğer elemanlar eşimi hatırlamış 100 TLlik yakıtı almış kavgasız gürültüsüz çıkmış.

Ayıp olmasın bunlardan almaya devam edeyim diyor :)

Hazır eğitmişsiniz bence devam edin.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.