Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi Multimedya Sistemini Taktırmalıyım?


Önerilen Mesajlar

Herkese merhabalar.

Aracıma multimedya sistemi taktırmayı düşünüyorum. Bir süredir piyasa araştırması yapıyorum. 2000 liralık cyclone ile 900 liralık navimex arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Ucuz olması işime gelir. Gördüğüm en ucuz iki ürünü paylaşayım sizinle. Acaba bunlardan birini alsam pişman olurmuyum? Sizce hangisini almalıyım? Daha ucuz yollu bulabilirmiyim? :D Atakan tuning güvenli midir?

 

http://www.atakantuning.com/Navix-NVX-9912-DHD-Ford-Focus-2012-Uyumlu-Navigasyonlu-OEM-Teyp,PR-711.html

 

http://www.n11.com/navimex-ford-focus-new-nav-9912-hd-P29235789

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

N11'de verdiğiniz en ucuz ilan değil.Öncelikle ücretli kargosu var.Ayrıca arka kamera ve anten yok.Ben de Navimex aldım. 2 haftadır takılmayı bekliyor.Yalnız bir not ekleyeyim,Navimex'in son çıkanlarında ayrıca araç içi yol kayıt kamerası da çıkıyor.Görüntüyü sistemden görüyorsunuz.Tahmini olarak Perşembe günü fotoğraflarla gösterebilirim.(Ayrıca ben de n11'den aldım ve plakalık kamera  ile birlikte.)

 

Bahsettiğim kamera   http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-arac-kamerasi-navimex-on-kamera-dvr-kamerasi-arac-kayit-kamerasi-multimedya-187872260/detay

Olcay Ulutaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

N11'de verdiğiniz en ucuz ilan değil.Öncelikle ücretli kargosu var.Ayrıca arka kamera ve anten yok.Ben de Navimex aldım. 2 haftadır takılmayı bekliyor.Yalnız bir not ekleyeyim,Navimex'in son çıkanlarında ayrıca araç içi yol kayıt kamerası da çıkıyor.Görüntüyü sistemden görüyorsunuz.Tahmini olarak Perşembe günü fotoğraflarla gösterebilirim.(Ayrıca ben de n11'den aldım ve plakalık kamera ile birlikte.)

Bahsettiğim kamera http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-arac-kamerasi-navimex-on-kamera-dvr-kamerasi-arac-kayit-kamerasi-multimedya-187872260/detay

Siz nerden ve ne kadara aldiniz hocam? Link atar misiniz bana size zahmet

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Siz nerden ve ne kadara aldiniz hocam? Link atar misiniz bana size zahmet

N11 üzerinden yurdamed mağazasından 2 hafta önce aldım.Navimex+Plakalık kamera+Ön kayıt kamera   kupon,indirim ve banka kampanyası ile 720 tl'ye geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.