Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Kapı Altının Kaldırıma Sürtülmesi


ufuk özdemir

Soru

Arkadaşlar bugün dikkatsiz bi arkadaş arabaya binerken arabanın sağ ön kapıyı kaldırıma oturttu.Bi de asılarak geri çekti.E haliye bizim kapı altının anasını ağlattı.O an suratını yumruklayasım geldi ama bişey dediğin zaman ne kıymetli araban var diyorlar.Neyse içimi dökeyim dedim biraz.Şimdi arabanın kapı altı komple pütür pütür olmuş en çok oturan yerde de boya moya kalmamış.Biz bu kapı altına napıcaz.Orası kapının ön yüzüne bulaşmadan boyanır mı?Kafaya takma felan demeyin taktım bi kere.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

eski arabamda olmuştu, zaten en altta ince çizgi halindedir... sacın büküldüğü yer.. sac ı görünmüyorsa rutüşlamak lazım. yeterli olur bu..

ve o olaydan sonra hep arabayı mesafeli park ederim gözüme kaldırım biraz yüksek gelirse, milleti indirince yanaşırım. ilerlemeden bindirmem

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

O bölgenin boyası ciddi derecede kalın oluyor genelde. Benim tahminim kapının sacı görünmüyordur. Ayrıca görünsede sanayide bir boyacıda ya da serviste o bölgeyi rutuşla hallettirebilirsiniz. 

Not olarak arkadaşınız gerçekten sıkıntıymış. Hadi kapı oturdu, ya in, ya da bacağınla ağırlığını yere ver araba kalkınca ört kapıyı... Neyse geçmiş olsun. 

 

Ben de park ettiğim zaman huy olmuş artık, direk kapı açılıyor mu diye soruyorum. Yan taraftan inecek olan dikkat ediyor. Haricen ben de kenara yaklaşırken arabanın kaldırıma sürtüp sürtmeyeceğini hesap etmeye çalışıyorum, alçaksa sıkıntı yok, yüksekse uyarıyorum yan taraftaki yolcuyu. 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Bunu yapan o kadar çok insan var ki. Anlamıyorum, binerken yada inerken kapı kaldırıma değer mi diye bakan tek manyak ben miyim? Niye kimse bakmıyor? Vede Hüseyin'in dediği gibi hadi bindin, kaldırıma oturdu kapı tamam. Niye çekiyorsun arkadaş. Geçmiş olsun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ufuk bekarsın sanırım. Evlenince alışırsın.: )

Bence araba ile arkadaş arasında seçim yapmayın, yaparsanız da ikincisini seçin.

Eşim bile alıştı abi.Bir bayan olmasına rağmen kaldırım yüksekken kapıya elini bile atmaz.Bir ara kapı altları için geçmeli kromajlı ürün takmıştım gayette işe yarıyordu.Eşim neysede oğlum pek sallamadan kapıyı bam güm açıp kapattığı için takmıştım.Şimdi özel şoför gibi davranıp kapıyı beyfendiye açıp kapatıyorum sorun kalmıyor :D

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Çok geçmiş olsun... Maalesef yolcular, aracın sahibi/sürücü kadar dikkat etmiyor, malum nedenden  :smiley2k:

Ben de uzun süredir kapıları ve bagaj kapağını dövmek ister gibi kapatanlarla uğraşıyorum ki bir tanesi eşim. En sonunda dayanamayıp, bagaj kapağı küfür mü etti ne yaptı, terbiyesizlik mi yaptı, neden disiplin ediyorsun dedim; tabi ki de " aman! ne değerli araban var! " oldu... Anlamadığım, işaret parmağı ile hafifçe ittirince kapanıyor, ne gerek var o kadar güç uygulamaya?


Ufuk bekarsın sanırım. Evlenince alışırsın.: )
Bence araba ile arkadaş arasında seçim yapmayın, yaparsanız da ikincisini seçin.

 

Kesinlikle katılıyorum Cem Bey; yine de o güm! sesiyle insanın içinde bir şeyler de kopmuyor değil...  :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Sanırım bu sıkıntıyı çok kişi yaşıyor. Ben de özümde çok kızsam da artık tepki vermemeyi öğrendim. Genelde arabası var ve yeni ise sizin gibi hassas olabiliyor ama diğerlerine sizin verdiğiniz tepki tuhaf kaçıyor. Daha kötüsü "arabasına benden çok değer veriyor" algısı oluşuyor. O nedenle arkadaşa ya da aileden birine de bir şey söyleyemiyorsunuz. Geçenlerde bizim kız elindeki taş ile arka kapı triminde sanat çalışması yapmış. Ben şimdi ona ne diyeyim.

 

Kapı için dert etmeyin. Hep sürter ama ben bundan dolayı bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar. Dışardan belli oluyorsa servis ufak bir rötuj ile halleder.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

75 yaşındaki dedem arabaya inip binerken her seferinde kapıyı yavaşça açar/kapar kaldırımı kurtarıyor mu kurtarmıyor mu diye bakar. Fakat birde yaşıtlarımıza ve özellikle 20-30 yaş arası kesime bakıyorumda kimse dikkat etmiyor bu tarz şeylere.. Acaba büyüklerimizdeki ''malın kıymetini bilme'' alışkanlığını gitgide kayıp mı ediyoruz?

Bu tarz alışkanlıkları bir büyüklerde birde arabasını sevenlerde görüyorum artık. 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Görünüşe göre kapı altının kaldırıma sürtülmesinden baya muzdarip forum üyemiz varmış   :blink:  Ben de ilk kez babamın sağ ön kapı altını sürtmesinden sonra, kaldırımlardan uzak durmaya başladım, neyse ki çok üzülmeye değecek birşey değildi.

 

Sizinki de sandığınız kadar, üzülmenize değecek birşey değildir heralde. Öyleyse bile rutuşla giderlicebilecek bişeydir, canınızı sıkmayın  ^_^

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.