Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kol Dayama Uygulaması(Delme Işlemi Olmadan)


Önerilen Mesajlar

       Aslında birkaç ay önce yaptırmıştım kol dayamayı ama fotoları ancak yükleyebildim.İlk önce armster kol dayamaları araştırdım bunları yaptıran arkadaşlarla görüştüm ve bizzat kendim de kullandım ancak sağlamlık açısından ve ses yapmasından ötürü armster olayından vazgeçtim.

     Daha sonra oto döşemeciye resimlerde görülen kolçağı yaptırdım sağlamlık açısından çok iyi koltuğun kendi metal kısmına kaynaklıyor ve ne kadar yüklenirseniz yüklenin hiç bir esneme yapmıyor.Orta konsolda delme vs. de olmuyor ve kolçağı istediğiniz zaman çıkarabiliyorsunuz(Çıkardığınız zaman hiçbir delik vs. görünmüyor).

     Aynı zamanda 90 derece katlanabiliyor.Şu anlık tek sıkıntısı kaplama için uygun renkte kumaş bulamadım geçici olarak krem renginde deri benzeri bir kumaşla kaplattım.Ama uygun renkli kumaş arayışın devam ediyor.

 

  Bu konu forumda çok konuşulmuştu ilgilenen arkadaşlara fikir olmasınını diliyorum.

 

 

Rktv6C9.jpg

TSZcXaI.jpg
nQs0ZKm.jpg
iZjbN73.jpg
15gFhf2.jpg
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Koltuk döşemesinde delik yokmu şimdi?

 

Kolçağı çıkardığınız zaman aşağıdakine benzer plastik vidalı bir tapayla delik kısmı kapatıyorsunuz bu şekilde döşemede yırtık vs. oluşmuyor.

 

yDjjpgx.jpg?1 

Kuş gözü diye tabir edilen metal çerçeveli deliklerden açılınca görsel olarak pek sıkıntı olmaz sanırsam. Ancak o kolçağın koltukla temas ettiği yer zamanla tahriş olup kötü bir görüntü oluşabilir.

 

Kolçağın koltukla temas ettiği yer çok az bir şekilde birbirine değiyor.Onun bir problem olacağını düşünmüyorum sürekli bir sürtünme yok çünkü.Diğer türlü günde kaç defa o koltuklara oturup kalkıyoruz bir sıkıntı olacak olsa şimdiye kadar olurdu:)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Başlıkta delme işlemi olmadan demişsiniz de :)

 

Forumda daha önce bu konu ile ilgili konuşulduğunda orta konsolun plastik kısmının birkaç yerden delinerek kolçağın monte edilmesi şeklinde muhabbet olmuştu o yüzden delme olmadan şeklinde başlık attım :) .Neticede gözle görülür bir yerde delik yok sadece koltuk kumaşına 1-1.5 cm çapında bir kesik atılıyor onuda döşemeci hallediyor zaten siz hiçbir delik vs. görmüyorsunuz :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Forumda daha önce bu konu ile ilgili konuşulduğunda orta konsolun plastik kısmının birkaç yerden delinerek kolçağın monte edilmesi şeklinde muhabbet olmuştu o yüzden delme olmadan şeklinde başlık attım :) .Neticede gözle görülür bir yerde delik yok sadece koltuk kumaşına 1-1.5 cm çapında bir kesik atılıyor onuda döşemeci hallediyor zaten siz hiçbir delik vs. görmüyorsunuz :)

Döşemeyi deldirmek daha kötü bence :) neyse güle güle kullanın :)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.