Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Deri Kaput Koruma Uygulamasi


Aydın Genç

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar aracımı ilk aldığımda çıktığım ilk uzun yolda mıcırlı yolda beni sollayan bir hödük yüzünden aracımda bir kaç tane taş izi olmuştu bende hemen Ankara da tanıdığım bir firmadan bu korumayı yaptırdım çok kullanışlı 5 dakika da takıyorsunuz 1 dakikada çıkarıyorsunuz faydaları mükemmel aşağıya sıralıyorum.

 

1-Taşlardan kaputu ve ön camınızı koruyor ön camı koruyor dedim çünkü başka bir hödük tarafından test edildi, kaput üzerindeki bölümde bulunan iki çıkıntı taşların camdan daha yukarıya fırlatılmasına yada ağır ise yan taraflara savrulmasını sağlıyor

2-Sinekler sadece kaput korumada kaldığı için uzun yoldan sonra çıkmayan sineklere büyük çare

3-Araca ayrı bir hava katıyor emin olan herkes size bunu nereden aldığınızı soruyor 

4-Aracım kaputuna yapıştırılan pahalı filmlere nazaran çıkarıldığında kaputta hiç bir iz ve cilayı almıyor.

5-Yıkanabiliyor.

6-Bagajda yer tutmuyor.

 

 

post-4130-0-15651000-1408525925_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

7- Arabanın tüm güzelliğini yok ediyor..

 

Yararları tartışılmaz ama bu çirkinlik hepsinin önüne geçiyor bence.İlla bu tarz bir şeye ihtiyaç varsa saydam kaput filmi en güzel çözüm. Araç sizin,keyif sizin,zevk sizin tabi ama hoş olmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Zamanında Bora abi de kullanmıştı benzer bir şey galiba.Size çirkin görünmüyorsa ve bizim gibi çirkin olduğunu düşünenler sizi rahatsız etmiyorsa ne mutlu size :)

 

Bunlar hakkında en çok söylenen olumsuz şey tamamen sabitlemek neredeyse imkansız olduğundan hareket ettikçe boyayı kılcal olarak çizdikleri. Onun dışında işlevi tartıişılmaz güle güle kullanın :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yorumları yazanlar genellikle ülkemizin güzide şehirlerinde ikamet edenler gördüğüm kadarıyla.

 

Şunu belirtmek isterim ki, ürün çirkin mi, evet, pahalı telefonlara takılan garip kılıflar gibi mi, evet... Ama şunu hatırlatmak isterim ki, Kastamonu gibi, Çorum gibi ülkenin gelişmesinden büyük şehirlere oranla daha az pay alabilmiş küçük şehirlerde durum sizlerde olduğu gibi değil tam olarak.

Yol yapımı hala 1900 lü yılların teknolojisi ve teknikleriyle devam ediyor buralarda. Altına sıcak zift, üstüne 5 cm kalınlığında mıcır dökülüyor ne yazık ki! Sıcak asfalt falan hak getire. Şehir içlerine yapıyorlar onları. Şehirler arası, ilçeler arası yollar hala eski usulde devam ediyor. Beni bir araba geçerken yolun en sağına, yol çizgisinin de dışına doğru kaçıyorum ki, beni geçmek isteyen sürücü diğer kenara fazla yanaşıp yol kenarında birikmiş olan taşları fırlatmasın diye. Yani taş atmasına maruz kalma oranı sizlere göre en az % 50-60 daha fazla.

 

Bu yüzden bu maske her ne kadar çirkin de olsa bu küçük şehirlerde yaşayanlar için aslında gerekli bir şey. Benim arabamda çok ciddi derinlikte taş atıkları var ne yazık ki. Hatta öyle ki tampona sinek yapışmış zannedebilirsiniz, o denli çok. :)

Ürün çirkin ama kullanışlı.

Aynı Citroen C4 Picasso gibi :D :D :D :D :D

Konuyu arabaya bağlayalım dedim. :D

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle güzellik göreceli bir konu zaten boyut değil işlevi önemli bence :kıhkıh: , bundan daha iyisi olduğu söylenen  şeffaf filmleri takan ve hiç söktüren varmı aranızda bilmiyorum ama ben bir keresinde yaptırdım 3m denen zımbırtıyı 300 tl ye taktırdım sonra kenarlarından kavlamaya başladı sonra bir baktımki aracım beyaz iken ön kaputa  sanki birisi idrarını yapmış gibi sarı bir şey duruyor, kaldırdım daha sonra bir  de ne göreyim altından biri singer zigzag makinesi ile overlok yapmış gibi bir iz boya koruma pasta ne yaparsan yap kar etmiyor. ondan sonra ki arabam bu idi bende bunda karar kıldım. yakup arkadaşıma katılıyorum biz biraz geri kalmış yerde yaşıyoruz yollar stableze o nedenden çok faydası var ha birde zaten ben bunu uzun yolda kullanıyorum şehir içinde bunu kullanmak akıl işi değil zaten. Bu ürünü yapan firmayı araştırılabilir COBRA adlı bir yer ankara şaşmazda bu  ürünü en çok hangi ülkelere gönderiliyor diye bir araştırmanızı tavsiye ederim çünkü adamın en çok ihracat yaptığı yer ABD ve ALMANYA nedenini sorduğumda AB ülkelerinde sıfır araçlara yapılan 3m gibi filmlerin verdiği zararları garanti kapsamına almadıklarından dedi ne kadar doğru bilmiyorum ancak birçok lüx araca yaptığını gördüm 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.