Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Ford Focus'u Herkesten Önce Siz İnceleyin! 2014 Ford Focus


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Eskisi

 

 

Yenisi

 

 

El freni daha geriye çekilmiş, kol dayama da öyle.

Tabiki gözden kaçırdığınız birşey var.

Aslında titium'u katmazsanız işin içine halen aynı nasılmı:

 

Hatta bu haliyle kol dayamanın 1,80 altında boyu olanlar için işlevsiz kalacağını bile söyleyebilirim.

Yeni, Fiesta'da da öyle ayrıca...

 

Bakınca acaba hangisi makyajlı dememek elde değil. Bildiğin focus 2 ye geri dönmüş el freni.

Titanium donanımda böyle gelecekse birşey demiyorum fakat halen iddiam sürüyor. Titaniumdan düşük donanımlarda el freni tabancası aynen bu şekil.

2012-ford-focus-se-hatchback-interior-ph

 

Geride duruyor olmasını düşündüren şey ise emsal fotoğraftaki koltuğun çok önde duruyor olması. Anlamak için vites koluna uzaklığına bakabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Bu etkinlik baldizin doktora yaptigi okulda olunca ve kendisi tasarimci olunca etkinlige girisinde ve foto cekiminde sikinti olmamis. Yoksa etkinlik ozel davetli gazeteciler icinmis. Forumumuzdan bahsetmis, adamlarin cok hosuna gitmis. Hatta, herkes gidince siz rahatca foto cekin, forumunuzda da paylasirsaniz seviniriz demisler. Dedigim gibi baldiz tasarimci olunca biraz daha profesyonel gozle bakti. Onunla ortak gorusumuz, onden yana dogru giden tasarimin kivrimlarinin cok hos oldugu ve araci daha kaslı gosterdigi.

Genel olarak araci begendim ve imrendim...

bende size ve baldızınıza teşekkür ederim.Güzel fotolar çekmiş.bizim için ve görmek isteyenler için iyi olmuş

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Genel olarak guzel olmus hatta cok guzel olmus ama siradan olmus.Ilk kasa focus`ta da hatta ikinci kasa focustada arabadan anlayaman bir kisi bile uzaktan baktiginda bu focus digebiliyordu malesef son kasayla ve makyajli kasayla focus bu imajini kaybetti.

 

Kol dayama muhtemelen surguludur geride kalicagini zannetmiyorum ama umarim kademeli yapmislardir.Bizim 2.5 larda yanimda oturan biri birazcik yuklense bile arkaya dogru kayiyor.Ekran kontrol unitesinde piano black`ten vazgecmeleri isabetli olmus.Goruntu olarak cok guzel duruyor ancak ozellikle bayanlar sagolsun tirnaklariyla ciziyorlar berbat bir goruntu olusuyor.

 

Ford neden elektronik el frenine gecmiyor acaba? C-max ilk ciktiginda elektronikti sonradan onuda mekanige cevirdiler.Direksiyon isitma koymuslar.Sus olarak kalacak hic bir halta yaramayan bir donanim.O isitana kadar direksiyon coktan elinle isiniyor zaten.

 

 Surucu koltugunun yanal desteginin derisi mundar olmus.Benim 4 yasinda ki arabanin bile derisi daha iyi durumda  :wacko:

Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence el freni şimdi olması gerektiği yerde olmuş. Güncel titanyumdaki göz tırmalıyor, "ben aslında elektrikli tasarlandım da, sonradan üstüme kol geçirdiler" der gibi.. 

 

Vites kolunun sol tarafına alınan kontroller de bunu zorunlu kılmış. C-max ile focusun kontrolleri benzer. Ve ben ne zaman park ile ilgili komutları çalıştırmak istesem, her defasında kontrolleri incelemem gerekiyor. Aynı sırada dizili küçük düğmeleri kontrol etmek zor. Aynı sorun klima kontrolleri için de geçerli. Yenisinde tüm bunlar iyileştirilmiş görünüyor. Çok şekil değiller ama çok daha kullanıcı dostu tasarlanmışlar.

Murat Kavuk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

arkadaşlar benim merak ettiğim bizim araçlarda ön göğüs bayağı bi önde.ön yolcu için bence rahatsız edici düzeyde.Makyajlı focus da bu durumu kesin hallederler diyordum.bu ön göğsün bu şekilde olması bizim için çok faydalı bir durummudur acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar benim merak ettiğim bizim araçlarda ön göğüs bayağı bi önde.ön yolcu için bence rahatsız edici düzeyde.Makyajlı focus da bu durumu kesin hallederler diyordum.bu ön göğsün bu şekilde olması bizim için çok faydalı bir durummudur acaba.

 

Bi faydası yok onun içi gereksiz boş hatta :yeah: Yapacak bişey yok maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.