Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.0 Focus 3 Bakım Fiyatları - Tüm Km Ler


Mehmet Demir

Önerilen Mesajlar

Daha önce konu açmıştım buraya da yazayım.

15 bin km bakımı için 450 TL ödedim. Bunun içinde motor yağı 5w-20 (265 TL), yağ filtresi ve hava filtresi(49 TL) var, gerisi servisin kaporta kontrolü ve bakım ücreti adı altında aldığı ücret.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

benim eski 1.6 ecoboostun ilk bakımı 200 tl ye yapılmış, ben 2. bakımı 330 tl ye yaptırdım bunun içinde bujilerde vardı bujiler 120 tl civarı tuttu ,eğer buji olmasaydı daha ucuz tutacaktı ha birde polen filtresi dışında tüm değişmesi gerekenler değişmişti.Bujiler kılavuza göre 45 binde bir değişiyor ama servis 30 binde değiştirelim demişti bende değiştirmiştim ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

otokoç servisleri bile ticarethane mantığı ile çalışıyor. yani otosan bunlara yağı atıyorum 150 ye satıyor bunlarda tüketiciye 250 ye..ha belki tavsiye edilen perakende fiyat vardır. o yüzden er-ol otomotiv daha ucuza satabiliyordur, daha düşük kar marjı kazandığı için, veya yurtdışından direk ithal edebiliyorlarsa; kendileri daha iyi cevap verir.

 

diğer başlığa yazdım bu yağı türkiye ye 140 tl ye almanya dan kargoluyorlar DHL ile..5 lt

5-30 yağ almanya ile burada aynı para, 5-20 yağda 2 kattan fazla fark var. bunların ki öpmece. ankara castrol bayiini aradım, bilgim yok ama ötv falan filan dedi.

5-30 un ötv si %10 da 5-20 nin ki %200 mü?

 

1 saat öncede ford u tweetledim, bakalım cevap verecekler mi.. iletişim formu gitmiyor sitelerinde ki hata veriyor şu sıralar, oraya da yazacağım en kısa sürede.

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Focus GarajıFocus IIIMk3- Genel Bilgiler" kategorisinden "Otomobiller HakkındaBakım - Servis & Yedek Parça" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

bugün aracımı ilk bakım için götürdüm.. 10.600 km

 

polen fitresi değişmedi..

 

hava, yağ filtresi, 5w-20 yağ ve 1 saat işçilik karşılığı 420 tl fatura çıktı..

 

geçen perşembe akşamı ford genel merkezden aradılar.(önce ben aradım şikayette bulundum, sonra döndüler 7 gün sonra şikayetinizi merkeze ileteceğiz dediler, 1 hafta sonra tekrar izmit ten aradılar) şöyle böyle, yağı veriyoruz ve tavsiye edilen satış fiyatı sunuyoruz, gerisi servise kalmış yapacak birşeyimiz yok dediler. bende sorun zaten sizin tavsiye edilen fiyatınızın ekranda 265+kdv görünmesi dedim. 165+kdv görünse sorun olmaz dedim..forumda paylaştığım mailde önünde; görüyor..siz bizi kazıklıyorsunuz dedim.. 5-20 yağ almanya da 5-30 dan %10 pahalı ise sizin servislerinizde de 5-30 yağ kaç tl ise 5-20 de olsun olsun %20 pahalı olsun, %150 olmaz dedim.((ilerleyen günlerde arayacaklar; bakımı yaptırdınız, memnun kaldınız mı diye; yağ fiyatını tekrar gündeme getireceğim.))

 

yetkililere şikayetinizi tekrar ileteceğim, müşteri memnuniyetide bizim için önemli dedi.

 

"hadi bakalım göreceğiz" diyorum bende buradan..

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.