Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Multi Medya Sistemi


Cem Doğan

Önerilen Mesajlar

  • 1 yıl sonra...

otosanın focuslara uygunluk verdiği servislere müsade ettiği 3 marka   navitec, cyclone ve daiichi  izmit esoto kesinlikle navitec' i öneriyor. kusursuz olduğunu iddia ediyorlar. bende navitec düşünüyorum bu markadan sıkıntı yaşayan varmı acaba. fakat benim aracım focus 3 makyajlı kasa hiç bir firmanın bu araca henüz tam uyumlu ürünleri servislere gelmemiş 15 ocaktan sonra diyorlar bilginize.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

-onaylı- olarak adı geçen ürünler beraberlerinde montaj parçaları (yani ürünü araca takarken saçma sapan yerlere ayak koymak, vida takmak gerekmiyor) ve kablo seti ile birlikte (yani aracın ön göğüs kablo takımına ağız göz girilmiyor, sigorta kutusundan ön göğüse enerji kablosu çekilmiyor) geliyor.

 

sonradan hiç bir şekilde sıkıntı çekmeyeyim, eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım derseniz onaylı ürün kullanmanızı tavsiye ederim. 

 

-onaylanmamış- ürünleri kötülediğim düşünülmesin lütfen, işi bilen ... işinin eli ve tutkulu birisinin çok da temiz çalışabileceğini, sıkıntı yaratmayacağını biliyorum/gördüm. onaylı ürünün avantajı yukarıda da belirttiğim gibi kesme / biçme işinin minimum düzeyde kalmasından ibaret. 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.