Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Vites Çerçevesinin Boyası Attı ?


Doğacan Keser

Soru

Merhaba Arkadaşlar,

 

Haftasonu aracımı yıkarken fark ettim vites kısmındaki gri çerçevenin boyası resmen akmış. Uzaktan bakıldığında sanki kola yada soda kapağı açılmış gibi duruyor ama bir tane çizik bile yok boya kendi kendine dökülmüş ve astar atılmadan direk siyah plastiğin üzerine boya uygulanmış.

 

 Orta konsoldaki plastik aksamı garantiden değiştirirlermi ? Servise gitmeden önce sizinde görüşlerinizi almak istedim. Yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

 

 

ptmkt.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Sigara öldürür

haklısınız o yüzden arabada hiçbir şekilde kullanmıyorum :)

Sanki bir şey sürtmüş gibi duruyor. Sıkıntı yapabilirler gibi. 

ilk bende öyle sandım ama dikkatli baktığımda hiçbir şekilde sürtme izi göremedim sanki sicaktan boya kabarmış gibi gözüktü gözüme :)

 Birşey çarpmadı değil mi ? Öyle ise değişirler müşteri memnuniyeti diye diretin :)

yok hayır hiçbirşey çarpmadı ona eminim :) Maltepe şahsuvaroğlu servisine mail attım şimdi serviste ve satış kısmında arkadaşlarım var tanıdık servis zaten  resmi mail attım onlardan cevap bekliyorum umarım beni üzücek bir cevap vermezler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

bir şey sürtse çizik olur..kalkmaz diye düşünüyorum..

 

araç içi parfüm kullanmayın, göğüs plastiğini temizlemek için kullandığınız sprey varsa bunları bu tür boyalı ve kromajlı yüzeylerde kullanmayın.

sadece nemli bez.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ayna'ya asılan koku var mı araçta, onlar zamanla bu tür boya vb. şeyleri kaldırabiliyorlar. Servisle aranız iyiyse değiştirebilirler. Keza benim Atra J de, geçen sene ön iki kapı kollarında soyulma vardı hafiften, hatta yüzük benzeri şeyler çizmiş soymuş olabilir diyede düşündüm ama aynı anda aldığımız tanıdıkta da benzer sorun olunca beraber servise götürdük fotosunu çekip merkeze gönderdiler ve daha sonra garanti kapsamında değiştiler ikimizinkini de. Muhtemelen sizinkini de değişirler diye tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yusuf Bey, Bursa otokoça götürdüm resim çekip merkeze attılar fakat yanıt olumsuz geldi merkezi arayacağım fakat böyle sorunla karşılaşan bir arkadaş var mı diye araştırma yapıyorum. Bana da servisten kokudan olabilir dediler fakat olabilecekse neden bilgilendirme yapmıyorlar? O kadar para verip böyle bir olayda soyulması insanı üzüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Bu tür kullanıcı hatasına bağlanabilecek sorunlarda servisle arayı bozmadan tatı - sert diretmek lazım.

Gerekirse Otosan ile de yazışıp bir şekilde mutsuzluğunuzu, hiçbir nedeni olmadan böyle bir sorunun geliştiğinini, bunun markaya ve özellikle servislere olan güveni ciddi şekilde zedelediğini, her ortamdan bunu dile getirmekten kaçınmayacağınızı, bu şartlarla nasıl müşteri memnuniyeti beklediklerini uygun bir şekilde ve inatla dillendirmek lazım.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Az önce baktım.Göze batmayacak derecede benimkinde de mevcut.

Ama size bir itirafta bulunayım.Bu arabanın böyle küçük ama mide bulandırıcı sorunlarından bıkmış durumdayım.Artık aldırmıyorumda.

Geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.