Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Satılık Bölümü - İlan Kuralları


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Forum Kurallarına EK olarak: İlan Kuralları Aşağıda Belirtilmiştir.

1- Focus Club Tr Satış Köşesi satılık ilan listelemeleri ve ilan sahiplerinin devam eden güncelleme mesajları yetkili onaylıdır. İlanlar ve mesajlar kurallara uygun ise 24 saat içinde onay bilgisi gelecek ve yayına açılacaktır. Focus Club Tr.com'da satılık ilanları 20 Haziran 2012'den sonra yoruma kapalı olarak yayınlanmaktadır. Alıcılar İlan sahiplerine satılan ürün hakkındaki soru ve taleplerini özel mesaj (varsa diğer iletişim araçları) ile sorabilirler. İlanlarla ilgili bir hata veya problem olduğunu düşünüyorsanız mesaj üzerindeki rapor butonu ile yetkililere haber verebilirsiniz.

2- Sadece şablon'a göre konu açan üyelerin ilanları yayınlacaktır. (Düzgün,renkli)

3- İlanlarda satılan ürün için net fiyat belirtmek mecburidir. Fiyatsız ilanlar onaylanmaz.

4- Üyeler açtıkları ilanların başlıklarında, ne sattıklarını veya ne aradıklarını net bir şekilde belirteceklerdir. Başlıklarda belli bir düzen olması aranılan şeyin rahatça bulunması için önemli olduğundan alıcı içinde satıcı için de çok önemlidir. Detayları ilanda belirtebilirsiniz.

5- Satılan ürünle ilgili olarak tüm ayrıntıların belirtilmesini tavsiye ediyoruz.

6- Satılan her ürünün ilanında mutlaka resim olmalıdır. Orijinal ürün resmi çekilemiyorsa belirtilerek temsili resim kullanabilirsiniz.

7- Alışveriş bölümlerinde bir ürünü satmak veya almak amacı dışında başlık açmak yasaktır.

8- Focus Club Tr Satış Köşesi ilanlarından yaptığınız alışverişlerde doğabilecek anlaşmazlıklardan veya sonuçlardan FocusClubTr.com Yönetimi sorumlu değildir.

9- Forumda üyeler arasında yapılan ya da yapılmak istenen alışverişlerin sonucunda, taraflardan herhangi birisinin sorgusuz sualsiz konu açması, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik yazılar yazarak, başka kullanıcıların kimliğini izinsiz açıklaması yasaktır. Böyle bir durum olduğunda önce konuyla ilgili olarak Site Yetkililerine bilgi veriniz.

10- Focus Club Tr Satış köşesine satış sonucu oluşabilecek problemlerde üye kayıt bilgileri ve ISS bağlantı IP kayıtları talep sonucu ilgili kurumlara ulaştırılacaktır.

11- Fiyat indirimi dışında üste çıkma gayesi ile çok sık güncellenen ilan mesajları onaylanmaz. Link ve bilgi eklenmesi gibi durumlarda Alıntı butonu ile mesajınızı düzenleyin ve yollayın (Görevliler güncel mesajınızı ilk mesaj'a taşıyacaktır.)

12- 20 mevcut iletisi olmayan ilan açamaz.

 

Neden Bu Sistem Var? : Burada geçerli olan tüm kurallar ve format sizlerin rahat bir şekilde alım satım yapabilmeniz için uygulamaktadır.

 

Önemli Not: İlanım neden yayınlanmadı diye yetkililere gereksiz atılan mesajlara cevap verilmeyecektir. Yukarıdaki kurallara uygun ise ilanınız zaten yayınlanacaktır. Yayına çıkmadı ise üsteki kuralara uygun olup olmadığını kontrol ediniz, yayına girmeme sebepleri yukarıda açıkça belirtilmiştir.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı Satılık Bölümü - İlan Kuralları olarak değiştirdi
  • Yakup Ç. A., bu konunun kilidini kaldırdı
  • 4 ay sonra...
  • 6 ay sonra...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.