Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Önerebileceğiniz Pc Oyunu


Önerilen Mesajlar

windows98 ve-veya xp dönemlerinde çıkan 3 oyununu da oynadığım HOMEWORLD serisi remastered olarak yeniden steam üzerinden çıkmış..

oyunlar; homeworld, homeworld2 bu iki oyun, eski versiyonları ve steam den online oynamaya erişimi satın alıyorsunuz.  homeworld cataclsym ise çıkmamış anlaşılan.. 1985 lerde arkadaşın comodore u ile başlayıp, 90 larda dandik atari tarzı oyunlarla (yine başkalarına ait)pc lerle devam eden oyun oynama zevkim, 1999 da kendi aldığım pc ile devam etti. o günden bu zamana, oyanmaktan zevk aldığım en iyi 3-4 oyundan biriydi homeworld. hatta hala evde duruyor, win7 ye kursam uyumlulukla oynanırmı diye deneyecektim bu yaz. ama denemedim. eskisi kadar oynamıyorum artık..

d&r de satılmaya başlanmış. 55 tl. orjinali alacağım, yıllar önce pc oyuncularından aldığım kopyayı affettirmiş olalım.  :)  ki o devirde Türkiye ye doğru dürüst orjinal oyun gelmezdi, homeworld de satılıyor muydu, bilgim yoktu..steam den online oynamaya bile niyetim var. o dönemde swat gibi oyunuda üretmiş sierra çıkarmıştı. bu oyunun filminin bile çekilebileceğini düşünmüştüm. dedikodusu vardı ama gerçekleşmedi. yeniden oynayana aynı heyecanı verir mi bilmiyorum ama ilk oynayacaklar sevecektir. oyunu oynamanın ana hattı, uzaydan size maden-yakıt olabilecek meteor ları toplamak, teknolojiyi geliştirip, güçlü ve farklı özelliklerde gemiler inşa etmek ve malum düşmanı çeşitli savaşlarda yenmekle sürdürülüyor. alışmayı beklemeden bilmeniz gereken bir iki şey: küçük gemiler ana gemiye girebiliyor, savaş sonrası yaralılar otomatik tamir edilir hangarda, büyük gemileri ise tamir edecek başka gemi inşa etmeniz lazım. büyük gemiler inşa edildikten sonra ana gemiye giremezler.

strateji ve 3 boyutlu uzayda oyun oynamaya cesaretiniz varsa buyrun size tavsiye.3 boyut diyorum çünkü bir düşman avcı uzay gemisi üstünüze yukarıdan, aşağıdan hücüm edebilir. savaş uçağı similasyon oyunları gibi diyeyim. ama gemiler similasyonla oynatılmıyor, strateji olduğu için mouse la düşman üstüne yönlendiriyorsunuz. bir geminin içine girip aksiyonu dışarıda olanları seyredebiliyorsunuz.

http://www.homeworldremastered.com/#home

http://steamcommunity.com/app/244160

** oyunun ne kadar popüler olduğunu yorumları okuyup videoları görünce anladım, bir göz atın derim. sanki insanlar bugünü bekliyormuş.

 

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

homeworld den screenshot lar  :D  düşman ana gemisini yok ederken

steam üzerinden online oynuyoruz koca adamlarla :)

15 sene sonra heyecan verici, üstelik yılbaşından sonra karada geçen ama hava unsurlarıda olan devam seri geliyor.."desert of kharak"

bekliyoruz..

 

2015-12-21_00005.jpg.658dfe64ece8e7e93dc

 

2015-12-21_00012.jpg.7537bce13b8321f8818

 

2015-12-21_00018.jpg.0ec4491b9fe855d9f2c

 

2015-12-21_00023.jpg.6d8ca5b4175a727d7d0

 

 

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
37 dakika önce, Kaan Yagizer said:

Fallout 4 derim ... ortalama oyun ( %80 civarı ) 250+ saat sürüyor. 

 

Kaan Abi; büyük eleştiriler de var; oyunu iyice fps'ye çevirdiler; role-play kötü; V.A.T.S. olmamış gibi; oynamadım henüz ama seriyi (wastelands & brotherhood of steel dahil) oynayan biri olarak role-play azaldı eleştirisi can sıkıcı...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende bu aralar uncharted serisini oynuyorum deliler gibi...

ps2 ve ps3 ü tam zamanlı kullanmadığımdan bu seriyi hiç oynayamadım. remastered olarak 3 oyun bundle gelince hemen aldım... ilk oyunu bu haftasonu bitirmiş olurum, sonuna geldim. araya başka bir oyun sıkıştırdıktan sonra 2. oyuna başlarım. 

 

arayada wolfeinstein ı sıkıştırıp hardcore bir fps yapmak istiyorum :) playstationsuz bir hayat düşünemiyorum ya... günde 15 dk oynasam bile, yada hiç oynamasam bile varlığı can sıkıntımı ötelemeye/yatıştırmaya yetiyor :) 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben epey bir beğendim ... neden?

- Harita OHA! boyutlarda, ve neredeyse her çalının altında (abartmıyorum) ya bir quest var, ya da hazine - malzeme vs.

- İstediğin an Save edebiliyorsun, deyim yerinde ise -parmak ucunda- dolaştığın bir ortamda resmen elin options tuşunda takılıyorsun.

- Yapay zeka ortalamanın üzerinde

- Ticaret ve yapım olayının dibine vurmuşlar, kimi zaman oyunun ana hikayesini değiştirip Sims moduna bile girebiliyorsun

- İşin FPS kısmı epey zevkli, üstelik kapışmalar kebap değil ... senin LvL yükseldikçe rakiplerin de -dişli- hale geliyor

- VATS keyifli ... üstelik upgrade etmek mümkün

- RPG hiç de light değil ... şöyle anlatmaya çalışayım (spoiler vermeden) oyunun temelde 4 adet -güzel- sonucu var, ama arada yapacağın fikir değişiklikleri bütün senaryoyu resmen değiştiriyor.

- Ana hikaye bitince oyun bitmiyor ... kasıp hikayeyi bitiriyorsun, bakıyorsun ki yeni side quest'ler belirmiş

- Öyle GoD mode'a falan giremiyorsun, bi tarafın kalkınca bir de bakıyorsun NPC gelmiş seni paspas ediyor.

- İlla "iyi çocuk" olmak zorunda değilsin ... pislik olarak takılıp oyunu pislik olarak domine edebiliyorsun. 

 

Kötü yanları :

- DLC'ler lazım (geliyor diyorlar) 200 - 300 saat oynadığında tadı damağında kalıyor

- Oyun mekanikleri kimi zaman s****yor, adamla konuşuyorsun ... bir de bakmışsın eleman damın tepesinde ... lan! ne ara çıktın oraya?

- Kimi zaman para hesabı yapmaktan savaşamıyorsun (en azından ben)  "Bi .45'lik mermi kaç para? dur şuna yaklaşayım da kafasına bir şey vurayım!" demek zorunda kalıyorsun.

- Bazı senaryolar (oyun sonunu belirleyici) fazla kolay, fazla basit ... harbiden zevkli - seni savaşırken terletecek olanlar da kasıyor, behhh dedirtiyor ... biraz daha optimizasyon lazım.

 

 

...sonuç : ben beğendim, tavsiye ederim. 

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

15 dakika önce, Kaan Yagizer said:

a - İlla "iyi çocuk" olmak zorunda değilsin ... pislik olarak takılıp oyunu pislik olarak domine edebiliyorsun. 

 

b-  biraz daha optimizasyon lazım.

 

a- eminim bu modda oynamışsındır :smiley2k:

b- optimizasyon diyince neden bizim şanzmana gelen yazılım upgrade hep aklıma geliyor ki... :blink:

 

not: bu oyunu merak ediyorum...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Son güncellemede baya güzel şeyler geldi diyorlar. Eskisine göre RPG kısmını beğenmeme sebepleri özellikle New Vegas ile ve Fallout 1-2 ile karşılaştırmalarından dolayı, o konuya biraz katılıyorum ben. Ben biraz hileli hurdalı oynamama rağmen maddelerde zorluk çektim, çok ciddi olarak yağmacı olmanız gerekiyor. Bildiğim kadarıyla bir karma olayı olmadığından çal sömür en temizi. Tekrar bilgisayara yükleyesim var 1.3 update'i ile de sıfırdan BoS olarak kastırmak fazla vaktimi alır diye tırsıyorum. Gerçi Save'lerim bir yerlerde duruyordur.

 

 

 

Geçen dnr'da bunu gördüm çok pis alasım geldi de neyseki kuzene yeni hediye almıştık fakirdim almadım:

 

0000000667036-1.jpg

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Fallout-Anthology-PC/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Aksiyon/urunno=0000000667036

 

Bir de böyle bir manyak var helms deep'i filan yapmış:

 

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.