Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

buji kablosu


UMITT

Soru

2005 focus mk1 1.6i lpg'li aracımın buji kablolarını değiştirmek istiyorum. Üzerindekiler fabrika çıkışı. Araç 50 bin km.de. Orjinal kablo seti 100 kÜsÜr lira. Bir de Autolite marka ithal bir ÜrÜn var, onun fiyatı 40 lira. Kararsız kaldım çok fiyat farkı var. Daha önce buji kablosu değiştiren arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Buji kablosu alt tarafı bi kablo gibi gözüksede önemli bir parçadır.

Bujilere giden akımın amperi oldukça önemli. Ondan dolayı drenci ve iletkenliği bujilerinize ve motorunuzun ateşmele avansına göre hesaplanmış olan orjial buji kablosunu tercih etmelisiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

İyi akşamlar; konu eski ama benim de bu konuyla ilgili bilgilerinize ihtiyacım var. Buji kablolarını 5 yıl önce aracı aldığımda değiştirmiştim o zaman araç 120.000 km deydi. Şu an araç 195.000 km de yani kablolar hem 5 senelik hem de 75.000 km'lik oldu. Aracın bujilerini her 10.000 km de bir değiştiririm. Aracın çalışmasında olsun, rölantide olsun hiç bir sorun yok ancak gaza yüklendiğimde üst devirlere geç çıkıyor ve de çıkarken atlaya atlaya devirleniyor. Bunun sebebi buji kabloları ya da bobin olabilir mi; herkese şimdiden teşekkürler iyi ramazanlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.