Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2013 Focus Navigasyon Orjinal Mi?


MehmetG

Soru

Arkadaşlar merhaba. Bir araç alma aşamasındayım. 2013 model. Titanium Smart paket. Araçta navigasyon ve geri görüş kamerası var. Fakat navigasyon ve geri görüş kamerası veya Sony sistemi vs. orijinal mi bilemedim. Ford Etis'ten (https://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do) şasi numarasıyla sorguladığımda;

"*Yön Bulma Sistemi HARİÇ demesine rağmen, Yön bulma verileri TÜRKİYE" var gözüküyor. Ayrıca yine "MFD nav Düşük TFT Ekran" diyor. Emin olamadım navigasyonu ve kamerası orijinal mi değil mi diye. Ayrıca fotoğraflarda dikkatimi çeken bir diğer şey, her smart paketteki gibi, direksiyonun sadece sol alt kısmında ilave düğmeler (cruise vs) var. Sağ tarafında yok. Ama bazı araçlarda burada da var. Bununla bir alakası var mı emin olamadım. (Eğer elindeki focus (2013-2014) orijinal navigasyonlu olan varsa, etis'ten sorgulattığında ne yazdığını söylerse çok daha süper olur)

 

Ayrıca elimde yine smart olan ama navigasyon olmayan bir focusu sorgulattığımda "MFD Yüksek TFT ekran" diyor. Yani ekranı daha mı iyi anlamadım açıkcası.

 

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

 

 

EDİT: Etis'ten sorgulayınca Arka İzleme Kamerası Sabit de yazıyor şimdi dikkatimi çekti ama yine de Yön Bulma Sistemi Hariç demesi ve düşük TFT ekran demesi içime kurt düşürmedi değil cidden.

MehmetG tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0
56 dakika önce, MehmetG said:

"MFD nav Düşük TFT Ekran"

bu 5" ekran var demek, çözünürlüğü 4.2" (smart paket)e göre düşük. daha doğrusu piksel yoğunluğu düşük o yüzden bu düşük o yüksek diye geçiyor. direksiyonda ki sağ alttaki tuşlar eskilerde var (BVC) yenilerde yok (SYNC)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Anladım yani hem düşükten kastı çözünürlüğü yani, boyutu değil. O zaman ekran 5". Ayrıca yine ETIS'te "Nav olan ICP marka", "Arka İzleme Kamerası Sabit" , "Yön Bulma Verileri - Türkiye" vs yazması sebebiyle orijianl gibi duruyor diyebilir miyiz? Resimleri de şurdan görebilirsiniz. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.