Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Kapı Açıkken Araç Kilitleme


Aşkın K.

Soru

Arkadaşlar geçen gece şeytan dürttü ve acaba kapılardan birisi açıkken kumandan kilitlesem kapanır mı yada ben görsel olarak kapandığını anlar mıyım merak ettim. normalde araçtan indikten sonra bir kaç adım atar ve anahtar kumandasından kilite basar ve aynalar kapandı mı diye bakar ve yoluma devam ederdim. Ancaaaak geçen gece yaptığım testte ; şöför kapısı tam kapanmadıysa kilit tuşuna bastığınızda araç kilitlemeye çalışıyor ancak kapı tam kapalı olmadığı için aynaları da kapatmıyordu. aynı testi arka kapıda yaptığımda ise sanki tüm kapılar tam kapanmış gibi aynaları da kapattı. sizlerinde başına benzer durum geldi mi yada hiç test eden oldu mu acaba merak ettim. özellikle arka koltukta yolcu varsa indiğinde hep şüphe kalacak aklımda yada etrafında göz gezdirip kontrol edeceğim otoparkta.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Onu bunu bilmemde bir video vardi aradim bulamadim. Adam marketin onune park etmek icin yanasirken, hirsiz arabanin yanindan geciyormus gibi yapip sensorlerin anlamayacagi kadar arka kapiyi aciyor. Hani derler ya bir tik, hah iste o kadar. Sen arabadan iniyorsun. Arabayi kilitledigini saniyorsun, fakat bilmedigin sey kapilarin birinin acik oldugu. Markete giriyorsun, sen markette dolanirken hirsizda senin arabada takiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.