Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Önerilen Mesajlar

Herkeze merhabalar öncelikle aracım 09focus titanium tdci aracıma yaza doğru yeni lastik almayı düşünüyorum benden önceki sahibi riken maystrom2 b2 almış spor lastik diye geçiyor yol tutuşu iyi fakat sonuçta ucuz bir lastik ama fiyatına göre iyi bir lastik ama genede bir continental yada goodyear değil size sorum hangi lastik almalıyım testlere baktığım zaman continental contipremiumcontact5 in baya iyi olduğunu görüyorum öte yandan goodyear efficientgripperformance de çok iyi genel clubda biraz contiye anti pati var gibi :) ama contide çok iyi alternatif olarak bridgestone turanza veyahut michelin primacy3 en sonda pirelli cinturato seçenekleri görüyorum ben sizce hangisi daha iyi olur focus zaten çok iyi yol tutuyor o yüzden sıkıntı olmaz gibi ama benim ikilemde kaldığım cpc5 ve egp  arabada zaten motor sesi yüksek bi yandan cpc5 de sesli bir lastik bunuda unutmayalım son olarak contiden balans sorunu oluyor diye duydum bunda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim teşekkürler şimdiden herkese :) 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tam olarak sorunuz Conti marka lastiklerde balans sorunu olup olmadığı mı?

 

Böyle bir kanıya belli ki bir kaç kişiye göre vardınız ama bu mümkün değil ki. Hata varsa hepsinde olabilir özellikle talep yoğunluğunda farbrikalar hatalı üretim yapabiliyor kaldı ki bunları iade alıyorlar zaten iyi firma ise.

 

Özetle söylediğiniz major firmalardan lastik alacaksanız hangisi olduğu çok önemli değil, alacağınız dönemin en iyi fiyatlısınız bulmaya çalışın.

 

Bu kategoride yer alan diğer başlıklara bakmanızı tavsiye ederim, hayırlı olsun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Goodyear efficient grip performance yi tansiye ederim kesinlikle, Eskiden olanlar performance olmayanlardı, pek iyi yorumları yoktu, ama yeni çıkan egp hakkında duyduğumuz tek sorun dikkat edilmezse çukurda, kaldırımda vs sert yerlerde yanlardan yarılma ihtimali yüksek olması.

Ben 2.5 focusta michelin primacy hp den geçtim, sessizlik olsun, yol tutuşu ıslak/kuru çok memnun kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.