Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Türkiye'nin Fordu Reklamı


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Rezillikten başka bir şey değil. BEN KAMYONCUYUM diye bas bas bağıran bir reklam. Fordun Türkiyede binek değil ticari marka olduğunun sağlam bir kanıtı.Şehirlileri değil normal bineklerin çıkamadığı yerlerde yaşayan kırsal kesim insanını (alınma gücenme yok reklamda İstiklal caddesi boğaz veya Konak vs var mı ) , balık kasalarını , yaramaz öğrencileri falan taşıyan araçlar yapıyoruz .Bizim araçlarımız İstanbulun İzmirin lüks caddelerinde değil keçi yollarında hatta reklamdaki imajı söyleyeyim dağ başlarında tercih edilsin diyen bir reklam bu. Medeni insanların Ford ile ne işi var onlar VW veya Opel alsın diyor bu reklam.. . Halbuki aralara serpiştirseydi  mondeo ile Çırağanda davete giren smokinli birini, fiesta black ile pistte gazlayan birini, focus ile tatile giden bir çifti, Cmax veya GCM ile ikizi üçüzüyle AVMden alışveriş yapan birini işte o zaman Türkiyenin fordu olurdu.. 

Binek değil hizmet markası alıyorsunuz beyefendi :) 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@H. Cenk senin ve reklamı üretenlerin farklı hedef kitleleri var. Bu nedenle reklama rezil demek haksız bir eleştiri bence. 
Ford kırsaldan daha çok kazanıyor, orada kendini daha iyi anlatmış, Antalya'da bir satış temsilcisi ile bir saat vakit geçir kırsaldan gelen taleplerin yoğunluğu, çeşitliliği ve yaklaşım farklılığı en azından şaşırtır. 
Türkiye sadece smokinle Çırağan'a giden, pistte araba yarıştıran ve AVM'lerden tıka basa alışveriş yapan burjuvalardan oluşmuyor ki.
Senin hayalindeki reklam biraz rüküş sosyete dizisi kıvamında geldi bana... 

Tabii ironik bir yaklaşımı ıskalamış da olabilrim belki...

Cem Boneval tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Beni okudular herhalde reklamı değiştirmişler :D  :D  tv de izledim 

 Başına ve sonuna Transit 50. yılı diye eklemişler. Bu Türkiyenin fordu reklamı değil, transit 50. yıl reklamı. O zaman benim elestirim yersiz okuyor.  Ben buradan izlediğim ve Türkiyenin fordu isimli ama sadece ticari içeren reklamı elestirmistim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mükemmel... Her izleyişte tüylerimi ürperten en sonunda yüzde bir gülümseme bırakan reklam. Sadece Ford'un değil Türkiye'nin gerçeklerinin reklamı gibi... 

"İşte o zaman, memleketin her köşesinde dört gözle bekleneceksin."

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.