Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 1 RS veya WRC Spoiler


Önerilen Mesajlar

Focus MK 1 Rs Spoiler'ı E-Bayde rahatlıkla bulabiliyoruz ama problem şurada başlıyor . Orijinal RS modelinde bagaj üstü stop lambası Spoiler ile monteli durumda ama standart bir hatchback Focus 1 de stop lambası spoiler olmadığından dolayı direkt olarak bagajın üzerinde .Haliyle takılacak bir spoiler hem bu lambayı kapatıcak hemde spoilerın üzerindeki lamba yuvası boşta kalıcak. Kısacası hoş bir görüntü olmayacak .


Bu Spoiler satın alındığı takdirde spoiler üzerindeki yuvaya uyabilecek birde stop lambası bulmak gerekiyor diye düşünüyorum veya orijinal bagaj üstü stop lambasının spoiler üzerindeki yuvaya uyma ihtimali varmıdır bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim . En kötü ihtimalle bu parçayı döktürebileceğimiz kaliteli bir aksesuarcı bulabilirmiyiz zira Rs spoiler olarak aramaya çalışırsanız ( Özellikle Ankara'da fazlaca mevcut durum ) orijinaliyle uzaktan yakından alakası olmayan bir parçayı çok komik fiyatlardan satmaya çalışıyorlar  :wacko:


İlgili Parçanın Linki 
 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.