Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Rasim S.

Üye
  • Toplam İleti

    133
  • Katılım

  • Son ziyaret

Rasim S. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    16 Focus 1.5 xen+Sr+Tp+Np
  • Meslek:
    Memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

908 profil görüntüleme

Rasim S.'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

42

Toplam Beğeni

  1. Eyvallah üstad teşekürler ederim
  2. Et degeri 50 olması lazım.Şuan stock bijonu kulanıyorum 16 kışlık ve 17 yazlık lastiklerde.bana resimdeki gibi boyutlar lazım.internetden bulamadım.bu şekil boyutları ölçmeden(arac 1 hafta uzakta) ogrenebilecegim yer varmıdır.
  3. Saygılar sevgiler.17 inch 225 45 17 için kullanılması gereken bijon ölçüsü kaç olması lazım bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.focus 3.5 için.ornek boyut resmi buyrun.
  4. Bu r43 maskesi,aracın tüm çamlar r43.internetde r43 'ler geçer deniliyor (focus 2016)sadece ön 2 cam film li.polisler kabul edermi yoksa muhattap olmadan gereken mi yapılması lazim
  5. Rasim S.

    Bijonlar,

    Ben nerede yanlış yazdım anlayamadım:)cep telefonu nasıl yazıyorsa öyle yazdım.19mm olduğu zaman uzunluk standart mı olur yoksa 1 adet bijon çıkarıp ölçmek mi gerekir uzunluk ve çapını?kilitli olmasiñı önerirmisiniz.cevaplarınız için tekrar teşekkürler.herkese oldu galiba.Sizde olmalı yerine olamalı yazmışsınız:)
  6. Rasim S.

    Bijonlar,

    Hayırlı günler.5x108 17 jant için çelik bijon set alincak 2 araç için 4 teker e yurtdisindan.dikkat etmemiz gereken ne var bilginize ihtiyacim var dostlar. Saygilar herkeze.
  7. bayram oncesi Servis bakım zamanım geldi servis bakım yapicaklardaki fakat pcm guncellemesi var ama yetişmez deyip yapti gösterilip pcm guncellemesi sonra gel dediler.bakimda olmadi. O degilde bilgim yok pcm guncellemesi nedir.sonra ford etisde işte yukarda yazdığım göründü.bayram sonrası gidicem servise.umarim fazla uzun sürüp beni magdur etmezler.Ramazan bayramınız focus club ailesi,en içten dileklerimle kutlarim.sevdiklerinizle beraber kazasiz belasiz gecsin insallah. --0 dakika sonra eklendi-- Teşekkürler yakup ustam.
  8. Acil Kampanya 17B12 - 1.5 DIESEL WITH MPS6 TRANSMISSION DUAL MASS FLYWHEEL RESONANCE PCM REPROGRAM Tespit edilen ülkenize göre seçtiğiniz aracınızda yapılacak servis işlemlerini kontrol edeceğiz; ülke bilgisi yanlışsa, doğru bilgileri göremeyebilirsiniz.Tespit ettiğimiz ülkeniz: TurkeyBu bilgi yanlışsa, ülkenizi değiştirmek için buraya tıklayın. O degilde cümleten hayırlı bayramlar. Işte yazdığım ford etis de gozukuyor. Servis güncelleme yaptı gosterdi sonra yapariz vakit yetmez dedi.bilgi verebilirsiniz sevinirim.
  9. Uzun parca olmasina ragmen yuvarlak şekil kutu icerisinde geliyor. 1 gun hali altında bekletikden sonra duzeldi.kaliteli ürün ben 3 ay önce almistim ve 20 günde geldi. Postnl güzel firma yurtdışı siparislerinde.
  10. Hayırlı olsun güzel olmuş. On kapılar için sanirim kapi modulunden aldınız sorun olmaz yalnız arka kapı modulunde hangi pinlerden aldınız?orada surekli elektrik var diye olcmustum daha evvel.(1.ve4.pin)Yani kapi kilitlendiginde surekli yanmıyorsa modulden almisinizdir diye dusundum. Arka kapilar için önden hat mi çektiniz yoksa arka modulden mi aldınız elektrik?
  11. Teşekürler bildiğin bir satıcı varmıdır. Set olarakda alabilirim.
  12. Hayırlı akşamlar. 2016 focuslarda kullanılan 10 ve 20 amperlik sigortalar mini bıçaklı mı diye geçiyor. Bir sigorta adaptörü gerekiyor birde sigorta seti almam için bildiğiniz bir link verirseniz sevinirim.hayırlı akşamlar.
  13. Titanium kullanıcısı olarak son 2 aracım, titanium alıp sonra keşke style paket alsaydım diyen yok ama style alıp az daha çıksaydım titanium alayım diyenLERE şahit oldum. 2.elde pek uçuk fark olmaz paket arası diye yorumluyorum. Güncel fiyat farkını bilemiyorum
  14. Evvelden vergi var imf var yatırım yokmuydu yoksa hafızam mı bana oyun oynuyor.hele derviş zamanı filan. Sual :Her cevaplamadan sonra açılan kutuda "önceki içeriğiniz geri yüklendi "diyor nedir bu yakup usta tlfndan yazdığımdan araştıramadım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.