Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mert Kural

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mert Kural Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    bursa
  • Arabam:
    15 Focus TDCİ Titanium
  • Meslek:
    Memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

15.409 profil görüntüleme

Mert Kural's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

7

Toplam Beğeni

  1. Aracımı Otokoç Bursaya 3.yıl bakımı için götürdüğümde sol ön amortisörde yağ kaçağı var ve garantiden dğiştirilmediğini söylediler Varmı yorum yapacak veya başına böyle bir olay gelen değiştirmezsek ne olur amortisörü ve niye garanti dışı kalıyor bu parça ?
  2. anladığım kadarıyla herkeste aynı şikayet var. 2006 ford connect kullandım. bu kadar rahatsız etmediydi. Ya camda sıkıntı var ya da benim gözlerde. Güneş gözlüğüne alışmam gerek herhalde sevmesem de.
  3. Arkadaşlar merhaba. Güneş ışığı ve karşı yönden gelen direk veya indirekt ışık sebebiyle camda aşırı bir şekilde görüş sıkıntım oluşuyor. ilk önceleri gözümden şüphe duymaya başlasam da ön koltukta yolculuk yaptığım arkadaşa konuyu açtığımda o da güneş yansıması sebebiyle epey bir görüş sıkıntısı oluştuğunu söyledi. Benim gibi hissedenler var mı ve çözümü ne olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. far kolunu kaputa doğru itince sürekliye geçiyor.
  5. Güle güle kullanın. Yakışmış. bilindiği üzere titanium donanımda sis farı çevresinde metal kaş var.bu mağazanın titanıum donamım için yapılmış olan far modeli mevcut mu. dikkatini çektimi. bilgi verirsen sevinirim.
  6. Aslında sorma sebebim aracımı kapalı garajdan çıkardıktan sonra garaj kapısını kilitlemek için aracın başından ayrılıyorum. Motor ısısın diye tekrar stop ettirmiyorum. yaklaşık 30 sn de olsa araç güvensiz bir şekilde bekliyor. Gerçi anahtarı da yanımda götürdüğüm için bilgi ekranında anahtar algılanmadı uyarısı veriyor. Güvenlik açısından sordum. Ben araç çalışır halde kilitlemeyi hiç denemedim. Olası çalışacak alarm veya sesi kesememekten korktuğum için. Peki yeni sorum şu olsun: Motor çalışır vaziyette anahtar yok uyarısı verirken 3. şahıs aracı hareket ettirebilir mi
  7. Günaydın Arkadaşlar. Bir sorum olacak. Araç çalışır haldeyken kapıları dışarıda kilitlersek ne olur. ? (Korktuğum alarm veya herhangi bir uyarıcı ses vermesi halinde kapatamam diye)
  8. İyi forumlar arkadaşlar. 22.04.2016 tarihinde Otokoç Bursada aracımın 1. yıl bakımı yapıldı. giderken Ford sitesinden Kampanyalara baktım. %20 Koç Ailem indirimi ile 350 -TL ye bakımı yaptırdım. Ayrıca test sürüşüne katılarak s-link adaptif şarj aleti hediye edildi. İlgilenen arkadaşların bilgisine.
  9. 2015 Nisan çıkışlı titanıum 1.6 dizel modelinin far grubunda 3 adet ampul bulunmakta olup, 1 tanesi lambanın ayar durumuna göre (kısa, uzun, otomatik) hiçbir şekilde devreye girmiyor. sanırım bu da gündüz farının yanacağı kesimdeki ampül. Var ama yanmıyor. Ya da başka ne fonksiyonu için takılmış olabilir? Far ayar ünitesini söküp, tırnak varsa, onu koparsak açılabilirmi acaba gündüz farı? Edit: Selektörmüş.
  10. Ford ETİS ten aracımla ilgili bilgilere bakarken küçük özellikler başlığı altında Çift Sesli Elektrikli Korna özelliğinden bahsediyor. Buradaki çift ses ibaresinden ikinci bir korna sesinin olduğu mu anlaşılıyor. eğer öyleyse diğer korna sesi nasıl aktif edilebilir. bilgisi olan varsa yardım istiyorum.
  11. evet titanium donanımda sd kart girişi var. sync 2 üzerinde konumu gösteren bir bölge de var. yazılım da yüklenebiliyor. Bu kadar var olan şey arasından program yükleyerek naviyi çalıştıracak bir usta yok mu. Arkadaş. Biraz gayret. Bulalım bir çözümünü.
  12. Umarım bir yolunu bulan çıkar. Önümüz açılır.
  13. SYNC 2 de bulunan Wi-fi özelliğini 8" ekranda kullanamadıktan sonra olsa ne olmasa ne Ekrandan internete girebilmeyi deneyen veya başarabilen var mı? Olursa zaten navi ve trafik bilgisi için ekstra para vermeye gerek kalmayacak. O ekranı ve özelliklerini sunupta hiç bir işe yaramamasını sağlayanlar, bize işkence olarak sunanlar utansın.
  14. Aynı sorunumla ilgili bugün yetkili servise gittim. Test sürüşü esnasında aynı sorun servis elemanı kullanırken de yaşandı. Hatta ikinci vitese geçmediği için araç kısa süreli durma kıvamına geldi. Servise döndüğümüzde kısa bir işi olduğunu ve sorunun kalkacağını söylediler. yaklaşık 10 dk içinde aracım teslim edildi. Su an geçişler eskiye göre çok çok iyi. Aynı sorunu yaşayanlar varsa servise gitsinler.
  15. Sorunumla ilgili bugün yetkili servise gittim. Test sürüşü esnasında aynı sorun servis elemanı kullanırken de yaşandı. Hatta ikinci vitese geçmediği için araç kısa süreli durma kıvamına geldi. Servise döndüğümüzde kısa bir işi olduğunu ve sorunun kalkacağını söylediler. yaklaşık 10 dk içinde aracım teslim edildi. Su an geçişler eskiye göre çok çok iyi. Aynı sorunu yaşayanlar varsa servise gitsinler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.