Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Doğan GNN

Üye
  • Toplam İleti

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

Doğan GNN Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Zonguldak
  • Arabam:
    Henüz Yok
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

733 profil görüntüleme

Doğan GNN's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. bmw de ve audi de arka koltukta 3.kişi rahat oturamıyor. şaft tüneli çok yüksek. o paraya d sınıfı araçlara bakılabilir. mesela ford mondeo, skoda superb, renault latitude gibi. başka aklıma gelmeyen modeller de olabilir.
  2. Anlayışınız için teşekkür ederim. Tamam burası Türkiye ama yıllar bu Türkiye'de değişen hiç birşey yok mu bizde dünya vatandaşıyız umarım ömrümüz yeter bu ayrımcılığın kalktığını görmeye.. Nese konuyu saptırmayalım. Umarım gerek motor, şanzıman, iç hacim, opsiyon zenginliği açısından yeni fiesta rakiplerini toz yutturur..
  3. açıklamanız için teşekkürler yakup bey. ben sadece Start&stop hakkında abd de var diyen arkadaşın söylemi üzerine söylemiştim bunu. ama diğer donanımsal özelliklerin yine avrupada olup burada olmaması garip sadece fiestadan bahsetmiyorum bu konuda bütün ford modelleri için söylüyorum. atıyorum focusta kapı açıldığında kapı koruma özelliği var avrupada ama türkiyede yok. standart yapma opsiyon olarak sun ama yok.
  4. %10 a varan yakıt tasarrufundan bahsediyorlar. heralde faydalı bir donanımdır amacına uygun kullanıldığı takdirde. bu özelliği istemiyor olabilirsiniz ama dünyada ford bunu kullanıyorsa bütün ülkelerde sunmalıdır diye düşünüyorum. ama opsiyon ama standart. bunlar tamamen şahsi görüşüm yanlış anlaşılmasın. isteyen alır isteyen almaz. ama amerikalı alıp türk alamıyorsa bu bence yanlıştır. bence yanlış bir politika.
  5. saruhan arkadaşımız amerikada var deyince belki getirme planları vardır diye düşündüm o yüzden bahsettim. Artık ford otosan amerikayı mı avrupayı mı izliyor orasını bilmiyorum. Aslında neden böyle ayrım yaparlar onu da anlamış değilim. bütün dünyada herşeyi sun. bazı ülkelere standart yaptığını bazı ülkelere opsiyon olarak sun ama bir ülkede olan her ülkede olsun. isteyen istediğini alabilsin. sonuçta herşey insanlık için
  6. cevabınız için teşekkür ederim. bu start&stop un gelme olasılığı var mı bir bilginiz var mı? bir de şehirler arası yolculukta rampalarda ve ara hızlanmalarda performans durumu ne durumda? şehiriçi ve şehirdışı kullanımda 1 depo ile ortalama genel olarak kaç km gidiyorsunuz?
  7. yakup bey, ilginize teşekkür ederim. Sanırım bu start&stop fiestanın hiçbir modelinde yok. Bir de forumda arayıp bulamadığım bir konu var. 1.0 ps ile 1.6i ps modellerinin gerçek hayat kullanım yakıt tüketimleri hakkında kullanıcı yorumları bulamadım. konuyu bulmamda yardımcı olur musunuz. özellikle 1.6i ps lpg yi merak ediyorum.
  8. Jantlar çok yakışmış eskisi çok kötüydü. Bir de büyük ekran, polodaki gibi büyük sunroof ve arka led stoplar gelirse oldu bu iş
  9. Yakup bey merhaba, 2015 Ford Fiesta 1.0 ecoboost 100 hp ps ile 2015 Ford Fiesta 1.6i 105 hp ps modellerinde bulunan powershift şanzımanları aynı mı? yani ikisi de kuru kavrama mı? Bir de Ford'un sitesinde teknik özellikleri buldum ama donanım listesini bulamadım. bu modellerde start&stop özelliği var mı?
  10. Yakup bey umarım doğru yerde soruyorumdur sorumu arkadaşlar bu 1.5 tdci ps aracınızda keşke şu olmasaydı ya da keşke şu da olsaydı dediğiniz şeyler var mı? Ya da şu özelliği daha iyi olabilirdi gibi? Bir de genel olarak uzun yol ve şehir içi kullanımlarda aracınızdan ne derece memnunsunuz?
  11. arkadaşlar bu 1.5 tdci ps aracınızda keşke şu olmasaydı ya da keşke şu da olsaydı dediğiniz şeyler var mı? Ya da şu özelliği daha iyi olabilirdi gibi? Bir de genel olarak uzun yol ve şehir içi kullanımlarda aracınızdan ne derece memnunsunuz?
  12. Bu araca sahip arkadaşlar yakıt tüketimlerini ve araçta varsa memnun olmadığı ya da şu şöyle olsaydı daha iyi olurdu dediği şeyler nelerdir?
  13. Yakup öncelikle emeğine sağlık yine ilklerin sitesi helal sana Benim sana bir sorum olacak. 2015 ford focus u da detaylı test etmiş biri olarak 2015 ford focus ve c-max arasında lastik ve rüzgar sesleri kıyaslarsak hangisi daha sessizdir?
  14. Fiyatlar baya yüksek olmuş. 1.6 tdci 115hp manuel ile sunuluyor yanlış bilmiyorsam. Açıkcası aynı motor ve şanzıman ile dinamik led farlı titanium mondeo almak sanırım daha mantıklı gibi duruyor. En azından benim tercihim bu yönde olurdu:)
  15. Sadece kapı içi ve koltuklar bejmiş. keşke orta konsol ve ön konsol da bej olsaymış Volvo daki gibi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.