Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Olcay Ulutaş

Üye
  • Toplam İleti

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Olcay Ulutaş Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    FocusIII Style Plus 115
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Olcay Ulutaş's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. 80-85 arası süratlerde ve genelde yokuş çıkarken gaza yüklenince tekleme yapıyor.Yakıt bitiyor ara ara geliyor gibi. Düşük viteslerde ve devirlerde yaşamadım. Özellikle hız sabitleme devreden çıktığı için biliyorum hız 94-100 arası yapıyor. Sonrasında da sıkıntı yok. Uzayıp gidiyor. Bir ay önce enjektörleri yemizlettirdim. (Bu sorunu bir defa yapmıştı tedbir amaçlı bilgisayara bağlattırdım. enjektörleri arıza atmıştı) Tekrar yapmaya başladı. 70.000 km 1.6 tdci. Sebebi hakkında bir fikriniz var mı?
  2. Ali Rıza Bey'in arabası 7,1 göstermiş ama aldığı mazot litresine bakarsanız araba 7,87 lt yakmış. Arada çok fark var gibi geldi.
  3. Navimex cihaz ile otomatik park da devre dışı kalıyor.Ben sadece sesli komutun çalışmayacağını beklerken bugün cihaz takılınca kısa süreli bir şok geçirdim
  4. N11 üzerinden yurdamed mağazasından 2 hafta önce aldım.Navimex+Plakalık kamera+Ön kayıt kamera kupon,indirim ve banka kampanyası ile 720 tl'ye geldi.
  5. N11'de verdiğiniz en ucuz ilan değil.Öncelikle ücretli kargosu var.Ayrıca arka kamera ve anten yok.Ben de Navimex aldım. 2 haftadır takılmayı bekliyor.Yalnız bir not ekleyeyim,Navimex'in son çıkanlarında ayrıca araç içi yol kayıt kamerası da çıkıyor.Görüntüyü sistemden görüyorsunuz.Tahmini olarak Perşembe günü fotoğraflarla gösterebilirim.(Ayrıca ben de n11'den aldım ve plakalık kamera ile birlikte.) Bahsettiğim kamera http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-arac-kamerasi-navimex-on-kamera-dvr-kamerasi-arac-kayit-kamerasi-multimedya-187872260/detay
  6. Önümüzdeki ay benim garantim gerçekten bitiyor.En son Kasım ayında 700 civarı bir fiyat vermişlerdi.Şu anda ne kadar bilmiyorum.Garantiyi uzatmak tabiki mantıklıdır.Ancak 24.000 deki arabam, iki sene sonra en fazla 50.000 olur diye düşünüyorum.Hal böyle iken kesinlikle yaptır mı dersiniz yoksa olmasa da olur mu?
  7. Evet eskiden sadece ıslak zeminde aynısını yapıyordu.Araç 24.000 de orginal Michelin lastikleri.Çok iyi değil ama bu kadar kaydıracak kadar da değil diye düşündüm.Bu arada Ankara'dayım.Hatta birkaç saat önce ön arka lastikleri değiştirdim.Özellikle sıcaklığa da baktım 13 derece.
  8. Yakup Bey hızlı cevap için teşekkürler.Ancak dışarıda hava 13 derece iken kuru yolda vızır vızır kayıyor(Abs devreye girdiği için diyorum).Bu sıcaklıkta yaz ya da kış lastiğinin değişmemesi gerekmez mi?
  9. Focus 3 ile ilk kışımı geçiriyorum.Ön tekerlekler çok kötü olmamasına ve yolun kuru olmasına rağmen frene birazcık sert bastığım anda Abs devreye giriyor.Acaba bu çabuk devreye girme işine ,güncelleme çözüm bulur mu?
  10. Bence donanımdan ziyade motor farkı ssorun olabilir.Bende Style plus var.Alırken özellikle bej döşemeden ve artı birkaç donanımdan dolayı titanium tercih etmedim.95 ps motor kullanmadığım için iki motor arasındaki farkı bilmiyorum.Şehir içinde az yakıyorsa sizin için sevindirici olabilir.
  11. Ben de taktırmayı düşünüyorum.Önereceğiniz bir yer olursa önerilere açığım.
  12. Bence Ford önce 3.5 sonra 3 çıkartmış gibi. Yani önce makyajlısı,sonra da makyajsız çıkartmış. Önden köpekbalığı ağzına,arkadan da 93 hyundai accente benzettim yeni halini.Bu fotoğrafları görünce iyiki beklemeden almışım dedim.
  13. Kafama takıldı ve Etis'e baktım Düşük Hız Emniyet Sistemi Yok diyor.Nasıl olurki böyle.Canım fena sıkıldı.Sonradan takılmaz mıki bu?
  14. Arkadaşlar merhaba.Benim aracım 2012 Style Plus (katlanan ayna,otomatik park ve ısıtmalı ön camlar var) ancak menüde aktif güvenlik bölümü yok.Dikiz aynasının arkasında geniş bir siyah bölüm ve bir adet led gibi bir şey mevcut.Aktif güvenliğin olması gerektiğini düşünyorum ancak menüde olmayınca kafam karıştı.Sizce durum nedir?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.