Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Alaattin C.

Üye
  • Toplam İleti

    247
  • Katılım

  • Son ziyaret

Alaattin C. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara-Malatya
  • Arabam:
    13 Focus Ti-Vct Trend X Hb
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

789 profil görüntüleme

Alaattin C.'s Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

219

Toplam Beğeni

  1. 1 ve 4 numara olması lazım 1 (+) kutup 4 şase.
  2. Mayıs ayında muayene vardı. Sislerde de led ampul vardı geçti. Ama ilk etapta xenon sandılar ben söyledikten sonra kontrol ettiler ve geçti.
  3. Benim hoparlörleri önceki sahibi değiştirmiş. Önlerde JBL arkalarda Hertz vardı. Sonra yolum Aydın elektroniğe düştü. Müziği açtı ve ilk dediği şey bu hoparlörlerin kablosu ters bağlanmış. Benden ne istediğimi sordu. Bende hoparlörlerin güçlenmesini ve tatlı bir bas istediğimi söyledim. Bütçeme göre 4 kanallı bir amfi ve Audison APBX marka küçük kabinli bir subwoofer takıldı. Gayet memnunum. Taksit biter bitmez Ground Zero hoparlör ve subwoofer için mono bir amfi montajını yaptıracağım. Montaj konusunda kablolar bakır kullanıldı. Dediği düzeltme yapıldı. Tam rakamı hatırlamasam da 1500 üstü bir şey çıkmıştı. Sırf Audison APBX 230 Avro civarıydı.
  4. Ground Zero dur büyü ihtimalle. Alt grupta en iyi hoparlörler arasındadır. Ben de uğramıştım Aydın elektroniğe. Bende de Navimex var ben farklı çalışma yaptırmıştım.
  5. Trafik Sompo Japan 461 TL Kasko Ak Sigorta 906 TL (4800 aksesuar ve Cam muafiyetsiz)
  6. Teoman abi açıklamış. Önceki konular da gerekli olan parçalar ve montaj mevcuttu.
  7. bu ürün ile far sensörü başarılı oldu mu aceba. ? Bu ürün zaten far sensörünün yerine kullanılıyor. Far sensörünün teminiyle ben uğraşamam derseniz kullanışlı bir ürün. Belki far anahtarım da A konumu olsa daha kullanışlı olabilirdi. Ben orjinal olsun istedim. Oem far sensörü montajını yaptım. Daha sonra far anahtarının içini açıp A konumu için küçük bir operasyon yaptım .
  8. Anladım. Ayna altı bende olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Bagajdaki aydınlatmanın o şeffaf kısmı içeriye doğru girdiği için ledin odak merkezi de trimin arkası olacak ve dolayısı ile verimli bir aydınlatma olmayacaktır. Ben şeffaf kısmın içine samsung modül led koymuştum. Bir seneyi geçti sıkıntı yok.
  9. Bagaj için yatay olan ledlerden alırsanız daha verimli olacaktır. Bu ledleri tavan aydınlatma da kullanıyorum mercekli olduğu için bagaja uygun değil. Ama tavan aydınlatma da süper. Şöyle ki merceklerden dolayı tam ışığın düştüğü yerler (olması gereken) daha aydınlık oluyor. Akşam seyir esnasında açtığınız zaman sizi yormuyor.
  10. Bildiğim kadarıyla OBD cihazı akünün 11.6 V altına düştüğünde elektriği kesiyormuş. Böylece de aküyü bitirmiyor. Cihaz olarak da kullanan arkadaşların da tavsiyesini eklersem A119 almanızı tavsiye ederim. GPS li modelini bir de imkanınız olursa kameranın önüne takılan film var camdaki yansımaları önleyen onu da eklerseniz süper olur. Park halindeki kayıtı da hızlandırabiliyorsunuz. Böylelikle yerden tasarruf yapmış oluyorsunuz. Bir de şuna dikkat edin bu OBD cihazı takılan yerde malum saklama gözü var kapanmayabilir.
  11. Yok yok ben yanlış anlamışım dönüş farına aklım gitti. Tabiki de dönse süper olurdu.
  12. Ben ekledim harici bir modülle gerçekten de hoş oldu. Yalnız sinyalle çalışıyor ama güzel bir ayrıntısı var dörtlüler de aktif olmuyor.
  13. O zaman bu bakım işini de listeye alayım bakalım duruma göre.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.