Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Serdar Beylice

Üye
  • Toplam İleti

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

Serdar Beylice Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    '14 Focus Titanium SP
  • Meslek:
    Pazarlama-Satış
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

859 profil görüntüleme

Serdar Beylice's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

11

Toplam Beğeni

  1. Sebebi onceki mesajlarda cok guzel izah edilmis. Bu durumda bozuk zeminde dikkatli kullanimdan baska seceneginiz yok.
  2. 75 binde taktim simdi 109 bin oldu yaklasik 1 sene doldu simdilik bir problem yok. Bence tam f/p urunu
  3. GE ultralight 130 kullaniyorum oncesinde fabrika cikis philips vardi her ikisi de halojen GE den cok memnunum tavsiye ederim. Led ya da farkli bir ampul denemeyin hem karsidan gelen hem de yagisli havada sizin icin riskli olur.
  4. Merhaba, urunden memnun musunuz? Silbak aldim ancak hic memnun degilim hem cok ses yapiyor hem de uc noktada iz birakiyor. Tesekkurler.
  5. Araca ilk bindiginizde debriyaja basmadan sadece tek sefer power tusuna basmaniz normal anahtarli sistemde tek sefer marsi cevirmek ile ayni (isiklarin once yanmasi sonra sonmesi) sonrasinda debriyaja basarak power tusuna bir kez daha basip araci calistirabilirsiniz. Aracim manuel dizel 2014 focus ve araci hep bu sekilde calistiririm.
  6. Maalesef martin son haftasi otoparka yanasirken talihsiz bir surtme ben de yasadim ve autoking'e yolumuz dustu. Internetteki olumsuz yorumlari da goz onune alarak ozellikle bazi konularda dikkat edilmesini rica ettim. Araci aldigimda boya altinda toza bagli capaklarin oldugunu fark ettim. Her ne kadar gozle cok belli olmasa da elle fark edilir seviyede. Nihayetinde 10*20 cm'lik bir bolge ve cok canimi sikmak istemedim. Ama ozellikle itirazim sonrasi servis danismaninin uslubu, aracin icinde muhtelif bolgelerde alcimsi lekelerin olmasi (mars butonu ve vites topuzunda halen cikmadi) ne kadar ozensiz calistiklarinin gostergesi. Autoking maslak oto sanayiye bir daha gitmem ve tavsiye de etmem.
  7. Bir hafta önce beni de çağırdılar. Zaten çağırdıklarından 4 gün sonra arıza uyarısı aldım. Servis (otokoç istinye) dediğine göre araçların çalışma sıcaklarını güncelleyen yeni bir yazılım yüklemesi yapmak gerekmiş. Sadece belirli şasi numara aralıkları çağırılmış. Hatta problem ve çözümü yazan ve otosandan gelen maili de gösterdi. Yazılım güncellemesi sonrası arıza ışığı ve uyarısı kapandı.
  8. Ekstra ucretle alabilmek de guzel en azindan x paket kadar fazla ucret olusmaz diye dusunuyorum
  9. Hayirli olsun sifir mi, size maliyeti ne oldu?
  10. Bugun ben de 2. vitesten geciste dikkat ettim devirde bir bekleme olmuyor sanirim bende de yazilim guncel
  11. Ben de basinc sensoru var ama sadece basinc dusukse dusuk uyarisi verebiliyor yani PSI cinsinden bilgi vermiyor.
  12. "06-unknown" seklinde tanimli. Sensor su an serviste olmadigi icin siparis verildi belki de servis bu arada uyari vermesin diye bu konumami getirdi dicem ama aracta su anda da "lastik sensor algilanmadi" uyarisi aliyorum. Serviste sensor kontrolu icin ayri bir modulun aracta oldugunu soylediler.
  13. Merhaba, Lastik basınç ikazıyla ilgili başıma gelen bir olayı aktarmak istedim, Aracım 2014 TDCI TIT. SP Geçtiğimiz günlerde "lastik basıncı düşük uyarısı" aldığım için lastikçiye gittim ve tamir yapıldı, bir süre sonra araçtan bu sefer "lastik sensörü algılanmadı" uyarısı aldık. Servise gittiğimizde basınç sensörünün kırıldığı söylendi. Sibobun iç kısmında madeni para büyüklüğünde sensör var ve maalesef lastikçi buna dikkat etmeden çıkarıp kırmış. Servisteki başteknisyen 2014 modelden itibaren Focuslarda lastik sensörü konduğunu söyledi. Lastik tamirinde bu konuya dikkat etmenizi öneririm.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.