Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Serkan Sümer

Üye
  • Toplam İleti

    198
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

Serkan Sümer Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Çorum
  • Arabam:
    '13 Focus 1.0EB Tit Sedan
  • Meslek:
    Grafik Tasarımc
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.475 profil görüntüleme

Serkan Sümer's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Week One Done

Recent Badges

125

Toplam Beğeni

  1. Kırmızıya boya, logoyu kaldır bildiğin Alfa Romeo. 1500 beygir devasa olmuş, amaç Veyronları "eskiterek" Chiron ile gösteriş meraklısı araplara hitap ettiği kesin. Böylece piyasada bisürü Veyron bulabiliriz.
  2. Aracımdaki android sistemden sonra SYNC 3, malesef çok da teknolojik gelmiyor, kusura bakma FORD.
  3. Ben de listenin geri kalanını merak ettim doğrusu
  4. Focus 3 gerçekten kaliteli ve sürüşü keyif verici. Madem bin kere düşünüp bir kere hareket etmek istiyorsanız. (ki para kolay kazanılmıyo, tabiki öyle yapmalı) F3'ün en aşağı trend x veya style donanımında karar kılmalısınız. Bunun için de daha detaylı araştırma yapmak gerek. Yoksa insanın gözü, ne biliyim Mercekli Xenon farlarda, ön cam ısıtmasında, direksiyon kumandalarında, sislerde, koltuk ısıtmasında vs. vs. kalabilir. Şimdiden hayırlı olsun ..
  5. @Servet Özkan değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. @Mehmet Demir paylaşmış olduğunuz parçayı bu ileti içerisinde buldum. aklımda olsun, yardımlarınız için teşekkür ederim.
  6. Televizyonda izlediğim haberde aracı çalarken kameralara yakalanan hırsızlardan biri Jetta'nın arka camını kırıyordu. Sanırım bu olay sadece Audilerle sınırlı olmasa gerek. Düşüncem, bu yeni bir WV grubu skandalı.
  7. @Servet Özkan Servis de zaten öyle yaptı. Kafa yormamın sebebi, belki daha büyük bir soruna neden olmasında çekindiğim içindi, yoksa gıcırtının yerini tespit edebilsem kendim de yapardım. @Mehmet Demir Tekrar olursa ne diye başladığım soruya, yine getirin aracınızı. diye karşılık verdiler. Denedim şimdi bir ses gelmiyor. Bir ücret de talep etmediler. Gitmişken debriyajda bir boşluk hissediyordum, onun da havasını almışlar. O da şimdi iyi oldu.
  8. @Mehmet Demir Peki bu ses Garanti kapsamında giderilebiliniyor mu? Çünkü F3 lerde kronik gibi görünen bu sorun için aracı götürdüğümde bana servis "Garanti kapsamına giremeyebileceği"nin sinyalini verdi. Daha kötüsü ise servis, bu gıcırtı sesinin çözümü garanti kapsamına girmezse ve parçanın onarımı veya değişimini kendi cebimden karşılamazsam, durumun nedenini teşhis ettileri için 80 TL gibi bir ücret talep edeceklerini söylediler. İnşallah sorun garantiden çözülür diye dua ediyorum ama; sorunun çözülememe ve çözülemediği gibi ekstra masrafa yok açmak gibi de bir ihtimali var.
  9. Burada eskiyen kasisleri daha büyükleriyle değiştirdiklerin beri, bu ses (yaklaşık 1 haftadır) benim araçtan da gelmeye başladı. Kasislere öyle sert girmek gibi alışkanlığım da yok ama ben de soğuğun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Vaktim olduğunda bi servise uğrayıp baktırmak istiyorum.
  10. Öncelikle hayırlı olsun, Focusların renk yelpazesinin özenilerek hazırlandığı belli. Kimi asil, kimi sportif, kimi kararlı duruyo derken, işin en güzel tarafı bence. Renkler ve zevkler belki tartışılmaz ama HB kasaya şeker kırmızı rengi yakıştırıyorum, Sedan ise aytozu gri ve buz beyazı çok tutan renkler.
  11. Adamı bacaklarından tutup da arabanın altından çekmeleri çok güzel
  12. Bu konu açıldığında Cem hocamın daha önce de paylaştığı ADAC çizelgesi gelmişti. (tekrar paylaşıp hatırlattı için teşekkürler) Yakın zamanda Peugeot'in 308 1.6 BlueHDi EAT6 dokunmatik ekranlı Full+Full aracını test etme şansını buldum. Şanzıman ve özellikle dış tasarımını çok beğenmeme rağmen, motor performansı bana yetersiz geldi. Yine fransızlarda hep dikkatimi çeken tasarım harikası(ymış) gibi gösterdikleri iç mekanda garipsediğim şeyleri hemen buldum. (Direksiyon simidinin içinden değil üzerinden görünen, biri sağdan diğeri soldan kalkan ibreler gibi) Kısa göğüs iç mekanda ferah bir hava verse de yine iç mekandaki plastik hissiyatı insanın içini ürpertici nitelikte. Eskilerine de bindiğimde genelde zamanla kapılarının garip kapandığını gördüğüm, En kalitelilerinin Citroen olduğunu düşündüğüm Fransız markası. Citroen'in de DS serisi bana janjanlı cips paketi gibi geliyor doğrusu. ( Tadı güzel ama paketin yarısı hava olabilir )
  13. Kasko mevsimimiz geldi çattı yine, ben de dün gidip yaptırdım yeni kaskomu. Rayiç Bedeli: 57.000 TL Kasko (Güneş Sigorta) : 684,00 TL (Kamu personeli indirimi + 2. kademe hasarsızlık dahil + Bi de Bonus karta %10 indirim var dediler) --------- Geçen Sene -> 760,18 TL (Güneş Sigorta) Trafik ( AXA Sigorta) : 381 TL Ne olmuş bu Trafik sigortasına yahu ------ Geçen Sene -> 245,68 TL (AXA Sigorta) Durum böyle olunca yine de geçen seneye kıyasla 60 lira pahalıya gelmiş oldu. Sonuçta yine devlet yaptı yapacağını.
  14. Peki abi, Tit X farına yine de Xenon kit (ampul+balast) uyguladınız mı? yoksa zaten Aldığınız fara bu dahil miydi ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.